Stabi Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 narazie sie nagralem 2v2. Bede jeszcze kolo 17-18, 3v3 albo 4v4, zapraszam Jestem na TSie jak co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Wrzesień 29, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Dziś... Mogę zagrać ale niestety Ts nie wchodzi w grę (neta w domu nie mam a gram u kolegi). Zagra ktoś??? A tak przy okazji 1)liga: Srebrna/Złota 2)nick na Ts: ROBoT 3)rasa: Zerg/Protos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Hmmm, dziś już nie zbytnio jutro mam czas, potem od 1 Paź beta BF4 więc i tak czy później zagram, a z tym samym skillem co teraz<przerwa 3 miesięczna> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burashi Kuteru Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 O, w sumie tu też zareklamuję. Ostatnio z Adrixem założyliśmy sobie klan zrzeszający polskich Bronies. Aktualnie jest on niewielki, raptem parę osób (ligi głównie od brązu do złota, ale jest też master, który, choć nie jest w klanie, czasem z nami gra), ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby go poszerzyć. Grupa na pejsbuku: https://www.facebook.com/groups/broniesstarcraft/ Mój nick to Burashi#134 (jeśli ktoś nie ogarnia - 134 to ten kod, który trzeba wpisać przy dodawaniu do znajomych) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 O, w sumie tu też zareklamuję. Ostatnio z Adrixem założyliśmy sobie klan zrzeszający polskich Bronies. Aktualnie jest on niewielki, raptem parę osób (ligi głównie od brązu do złota, ale jest też master, który, choć nie jest w klanie, czasem z nami gra), ale nic nie stoi na przeszkodzie, żeby go poszerzyć. Grupa na pejsbuku: https://www.facebook.com/groups/broniesstarcraft/ Mój nick to Burashi#134 (jeśli ktoś nie ogarnia - 134 to ten kod, który trzeba wpisać przy dodawaniu do znajomych) Jaka liga, o ile można zapytać? Mój nick ArchAngel, kodu nie pamiętam, czasem siedzę na kucykowym tsie ale aktualnie nie mam mikrofonu. Dam ci inv'a kiedy będę następny raz grał, ladder się mniej nudzi we dwóch ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burashi Kuteru Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 (edytowany) Aktualnie gold, ale nie powiedziałbym, żeby liga w tej chwili dużo mówiła (znam gościa, który był w platynie, ostatnio trafił do brązu, także tego). Byłem wcześniej w platynie, no ale ladder się zjebał i nie chciało mi się grać. Edytowano Styczeń 8, 2014 przez Burashi Kuteru Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Polish_grass Napisano Styczeń 9, 2014 Share Napisano Styczeń 9, 2014 Ligi są zbugowane, dziękujcie Blizzardowi... Miło, że ktoś się odezwał, nie miło, że monitor padł ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 2 dni temu w końcu zdecydowałem się kupić HotS... Ta kampania! Kerrigan i tak była bez porównania najlepszą postacią w uniwersum SC i jedną z najlepszych w growej historii (subiektywna opinia ), w HotS jest jeszcze lepsza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 To powiadasz żę ją lubisz? Ot smaczek dla fanów Ja osobiście planuję najpierw znaleźć wystarczająco dobrą robotę by móc po 3 wypłatach ulepszyć sprzęt na tyle by SCII płynnie chodził. A potem pomartwię się o edycję kolekcjonerską(znam pewno miejsce gdzie leży jedna zakurzona ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Magus Napisano Styczeń 15, 2014 Share Napisano Styczeń 15, 2014 Ah uwielbiam zergi i ich królową ostrzy moja ulubiona rasa. niedawno kupiłem SC2 z HoS i się nie zawiodłem jak dla mnie rewelacja. Szkoda że jak na razie w necie zgarniam równe baty od graczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ROBoT Napisano Wrzesień 11, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Nie tylko ty zbierasz baty Ja po roku ponad przerwy mam tak samo. Trzeba grać, grać i grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Ja ostatnio uczę się Terrana, poziom srebro-gold-platyna, szukam ludzi, z którymi mógłbym poćwiczyć, wszystkie matchupy Jeśli ktoś miałby ochotę skopać mi tyłek to proszę o kontakt na PW Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan E Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 Ja ostatnio uczę się Terrana, poziom srebro-gold-platyna, szukam ludzi, z którymi mógłbym poćwiczyć, wszystkie matchupy Jeśli ktoś miałby ochotę skopać mi tyłek to proszę o kontakt na PW To w końcu srebro, gold czy platyna? Poziomem się te ligi trochę różnią. Ja byłem w goldzie ale mam za sobą sporą przerwę spowodowaną potężnym wk******m na system dobierania przeciwników który podsyłał mi diamentowych graczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poulsen Napisano Wrzesień 11, 2014 Share Napisano Wrzesień 11, 2014 To w końcu srebro, gold czy platyna? Poziomem się te ligi trochę różnią. Ja byłem w goldzie ale mam za sobą sporą przerwę spowodowaną potężnym wk******m na system dobierania przeciwników który podsyłał mi diamentowych graczy. To zależy jaki mam dzień ;p Ale ogólnie to ostatnio niski Gold. Swego czasu jak grałem zergiem byłem top2 w Platynie i w takim kierunku dążę teraz z Terranem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts