Kamisha Napisano Czerwiec 4, 2014 Share Napisano Czerwiec 4, 2014 Zależy co kto rozumie przez słowo wykosztować Samą figurke wylicytowałam za 157zł, więc chyba nie tak źle a o kosztach przesyłki nie chce się wyrażać. Dokładnie to, co to słowo znaczy - wydać dużo pieniędzy ;] Co do wysyłki to w sumie normalna sprawa, nie wiem, co tu jest do ukrycia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Na pewnej stronie zwanej Yatta.pl są dwie figurki firmy Funko. Fluttershy :http://yatta.pl/figurki/My_little_pony_POP_Nr_09_Flutter,35609.htm i Twilight http://yatta.pl/figurki/My_little_pony_POP_Nr_09_Twiligh,35610.htm. Cena jest podana w opisie plus jeszcze koszt przysyłki ( to pewnie jakieś 50 coś złoty). Yatta jest terz na Chmiejnej 10 w Warszawie i tam są za 49 zeta. Z chęcią bym jedną z tych dwóch kupiła, ale mi sie jakoś nie chce. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 Z chęcią bym jedną z tych dwóch kupiła, ale mi sie jakoś nie chce. Osobiście polecam ten sklep i bardzo się cieszę z obecności tych figurek u nich, jako że na Allegro chodzą zwykle w okolicach 100 zł. Od jakiegoś czasu przymierzam się do zakupu Twilight, także niższa cena tym bardziej cieszy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 8, 2014 Share Napisano Czerwiec 8, 2014 pewnej To brzmi trochę jakbyś żyła w przeświadczeniu, że jesteś jedyną osobą na forum, która wie o istnieniu tego sklepu Cena jest podana w opisie plus jeszcze koszt przysyłki ( to pewnie jakieś 50 coś złoty) Chmiejnej Chmielnej*... Na Pyrkonowym stoisku Yatta wystawiało Dashie, Flutterkę, Twi i Pinkie, też w cenie 49zł. Najbliższy konwent na jakim będą to Animatsuri (11-13 lipca, Warszawa), a potem NiuCon (8-10 sierpnia, Wrocław). No i właśnie do końca czerwca mają zamiar otworzyć swoje sklepy stacjonarne w Poznaniu i Wrocławiu - mówię do końca czerwca, bo mają już lokale i sprawy biurokratyczne pozałatwiane, tylko aktualnie urządzają wnętrza obu sklepów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Czerwiec 12, 2014 Share Napisano Czerwiec 12, 2014 Byłam dzisiaj zajrzeć do Claire's, żeby zobaczyć, czy są kucykowe pierdółki. Od razu informuję, że w Gorzowie Wlkp., w Nova Park jest ich masa, łącznie z pluszakami Kupiłam sobie za 15 zł skarpetkę na telefon z Pinkie, która jest iście urocza! Ostrzegam, że nie ma podanych modeli telefonów, jakie pasują na tą skarpetkę... na mój model, LG-P700, pasuje idealnie W Lidlu także skusiłam się na kolorowankę za dychę, z naklejkami. Są bardzo małe, ale zawsze coś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cleo3007 vel Sweetie Tram Napisano Czerwiec 13, 2014 Share Napisano Czerwiec 13, 2014 Ja byłam dzisiaj w Claire's w Arkadii w Warszawie i również sporo było Poniaczowych gadżetów. Nabyte dwa wisiorki (z RD i Pinkie) z serii BFF było też parę rzeczy przecenionych, między innymi te wisiorki, skarpeta o której pisała koleżanka Violett, notesik z Twi, jakieś gumki do włosów i takie tam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Nowa figurka Rainbow Dash z gazetki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) Heh, widzę, że nie tylko moja figurka jest niedopracowana... Ze smutkiem stwierdzam, że jest najgorzej wykonana z dotychczasowych, niestety przez mój aparat w komórce nie widać dokładnie błędów w malowaniu. A tak swoją drogą, czy tylko mnie śmieszą te malutkie skrzydełka? Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) Ja trafiłam na "nakrapianą" Ale figurki razem prezentują się uroczo ...Następna będzie pewnie Rarity Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez OttonandPooky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 Malutkie skrzydełka i kark jak u ziomów spod bloku - Dashka na sterydach Ale i tak kupiłem i nawet wyszukałem dość ładnie pomalowaną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 17, 2014 Share Napisano Czerwiec 17, 2014 (edytowany) Ale figurki razem prezentują się uroczo ... To prawda, ale rzuca się w oczy, że mają krzywe/za duże oczy - poza AJ. Generalnie AJ jest moim zdaniem najładniejsza (jeszcze tylko dorobić kapelusz z filcu i będzie idealna!). Edytowano Czerwiec 17, 2014 przez Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Lipiec 2, 2014 Share Napisano Lipiec 2, 2014 Pochwalę się - dziś do mnie przyszła wymarzona chińska Pinkie Pie ^U^ Przyznam że wydawała mi się mniejsza... Porównanie rozmiarów - FS i zwykła PP: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Nikt mnie nie rozumie Moja rodzina chce mnie wydziedziczyć, a znajomi się śmieją, że nie mam na co wydawać kasy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Nikt mnie nie rozumie Moja rodzina chce mnie wydziedziczyć, a znajomi się śmieją, że nie mam na co wydawać kasy. Jak chcesz to z nimi pogadam - po tej rozmowie stwierdzą, że jesteś normalna wporówaniniu ze mną ^___^"""""" Ale spoko - mnie mama wydziedzicza z każdym kupionym kucykiem Jakby miała to zrobić to by zrobiła już dawno A znajomi... a znajomi się przekonają Z G4 chwilowo nie mam się czym nowym pochwalić... Więc może się pochwalę moją armią Pinkie Na dzień dzisiejszy mam 27 Pinkie (90% to g4 - reszta g3) - kilku nie ma na zdjęciu - 4 pluszowe są na łóżku, 1 wielka pluszowa na szafie, i jeszcze 5 na szafkach. I jeszcze niedawno udało mi się kupić skarpetę na telefon z pinkie promocja była i jakoś tak wyszło... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 ZłyKrólik, po co ci tyle identycznych Pinkaczy? Były w zestawach z innymi kucami i szkoda ci sprzedawać? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Cii, ja mam armię Rarity i Luny On przynajmniej chce mieć pokój jak w pewnym odcinku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Lipiec 6, 2014 Share Napisano Lipiec 6, 2014 Jak chcesz to z nimi pogadam - po tej rozmowie stwierdzą, że jesteś normalna wporówaniniu ze mną ^___^"""""" AaaaAaAaAaAa!! Duże ilości Pinkie Pie naraz!!! Tworzysz armię, która ma zawładnąć światem?? Ja z kolei jestem raczej Dashofagiem, mam pościel, plakaty, pluszaka i 3 zabawki/figurki. Możesz pogadać z moją rodziną, przyda im się solidna dawka maniactwa figurkowego w wykonaniu kogoś innego niż ja Masz coś innego niż Pinkacze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 To prawda, ale rzuca się w oczy, że mają krzywe/za duże oczy - poza AJ. Generalnie AJ jest moim zdaniem najładniejsza (jeszcze tylko dorobić kapelusz z filcu i będzie idealna!).jeszcze tylko taki szczegół ze RD ma oczy fluterki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shad Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Lipiec 7, 2014 Share Napisano Lipiec 7, 2014 ZłyKrólik, po co ci tyle identycznych Pinkaczy? Były w zestawach z innymi kucami i szkoda ci sprzedawać? Lubię Pinkie Część kupiona świadomie,część w gratisie, część przez przypadek Ale nie rozstaję się z nimi bo chcę zbudować armię AaaaAaAaAaAa!! Duże ilości Pinkie Pie naraz!!! Tworzysz armię, która ma zawładnąć światem?? Ja z kolei jestem raczej Dashofagiem, mam pościel, plakaty, pluszaka i 3 zabawki/figurki. Możesz pogadać z moją rodziną, przyda im się solidna dawka maniactwa figurkowego w wykonaniu kogoś innego niż ja Masz coś innego niż Pinkacze? Tworzę @U@ Póki co mam 30 Pinkie - dzisiaj 3 doszły Oj tak ^^ Mam chyba nawet całkiem sporo ^U^ Z G4 mam ponad 100 kucyków, niewspominając o pozostałych generacjach Jeszcze się pochwalę tym co dziś mi przyszło w paczce Vinyl Applejack i Big Mac Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Lipiec 8, 2014 Share Napisano Lipiec 8, 2014 Mam taką samą przypinkę z M6 co ty Shad. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Efekt promocji w Leclercu: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Oj tak ^^ Mam chyba nawet całkiem sporo ^U^ Z G4 mam ponad 100 kucyków, niewspominając o pozostałych generacjach Skąd bierzesz kasę na tyle zabawek? Mi półeczkę zaledwie pieszczoszków wypominają... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Bo zły królik tworzy armię, chce podbić świat... bo jest zły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Za bycie złym nie płacą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts