ZłyKrólik Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 Bo zły królik tworzy armię, chce podbić świat... bo jest zły. Tak, dokłądnie tak Za bycie złym nie płacą. Ja to nie? =w= Mogę dać kilka przykładów Skąd bierzesz kasę na tyle zabawek? Mi półeczkę zaledwie pieszczoszków wypominają... A tak na serio - praca + oszczędzanie + sprzedanie niepotrzebnych rzeczy + trochę szczęści i cierpliwości do kucyków Nic (niestety) nie przychodzi darmo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Lipiec 14, 2014 Share Napisano Lipiec 14, 2014 LittlePip, dzięki wielkie za przypomnienie! Widziałam tę promocję w gazetce i kompletnie o niej zapomniałam, mam nadzieję, że jutro uda mi się znaleźć jeszcze jakieś komplety... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Kurde, ale farciarz z ciebie... mi się udało trafić tylko dwa zestawy: ...ale lepsze to, niż nic! I tak się cieszę, to była naprawdę dobra cena. Tylko teraz muszę się pozbyć jednej Rarity... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 W sumie były cztery zestawy tylko jeden z nich już miałem wcześniej Tak się obecnie prezentują figurki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 W sumie były cztery zestawy tylko jeden z nich już miałem wcześniej Tak się obecnie prezentują figurki: Podziwiam nieco taką kolekcję figurek, stąd mam jedynie AJ, RD z gazetki oraz Flutterkę i Cadance z BB, ale za to Derpy jest świetna! Była w jakimś zestawie czy zamówiony custom? W międzyczasie zamówiłam zwyczajny kubek z motywem MLP na Allegro. Jestem z niego bardzo zadowolona, ponieważ jakościowo jest bardzo dobry, a nadruk się ładnie prezentuje. Ostatnio powróciłam do plecenia żyłek, inaczej filofunów i wykonałam masową produkcję breloczków w kolorach postaci. Wykonuję nie tylko w kolorach głównych postaci, ale również tych w tle. Na razie plotę tylko na dwóch żyłkach, więc kolory mogą być niepodobne, ale to zależy od wizji. Najpierw kubeczek: Breloczki filofun: Fluttershy Księżniczka Luna Pinkie Pie Applejack Vinyl Scratch Posiadam jeszcze w motywie Scotaloo oraz Sweetie Belle, ale aparat nie chce współpracować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Wszystkie z nich były normalnie dostępne w polskich sklepach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Nie wiem czy się chwalić bo to nie G4, ale mój Graal dziś przyszedł G3 Junko Mizuno 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Kurcze, dlaczego mieszkam w tak małym mieście . Motyw z Vinyl lub Luną pasuje pod moje ulubione kolory. Ciekawe czy się nie rozplączą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Triste, filofan się łatwo nie rozwiązuje. Kiedyś w tym robiłam i nigdy nic się nie rozwiązywało. Nawet moje koty miały z tego gryzak. Z większej ilości żyłek robi się tak samo jak z dwóch. Po prostu kilka traktujesz jak jedną i tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Tak tylko pytałem ponieważ, w podstawówce dziewczyny uczyły chętnych jak robić coś podobnego z grubej nitki... czy czegoś tam. Szybko się rozwiązywały. Ale skoro te przeszły "test kota" to jako breloczek sprawiłyby się znakomicie. Wystarczy poczekać do 2034 aż lokalny Rossman wprowadzi coś nowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Lipiec 16, 2014 Share Napisano Lipiec 16, 2014 Ja po wykonaniu zawsze wykonuję kontrolę, rozciągając je niezbyt mocno mając pewność, że nic się nie stanie Nie mam zamiaru sprzedawać, bo to jest mało warte prawdę mówiąc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Burning Question Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Mojego partnera wprawdzie nie ma na naszym forum ale też chce się pochwalić swoją kolekcją. ^^ Sorry za niechlujny link ale z androida wstawianie obrazu w spoilerach to mordęga. http://x2.fjcdn.com/comments/Updated+pony+collection+pic.+I+got+4+more+pony+plushies+_2084201624094727420e5a6aceedd3f8.png 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Lipiec 17, 2014 Share Napisano Lipiec 17, 2014 Mojego partnera wprawdzie nie ma na naszym forum ale też chce się pochwalić swoją kolekcją. ^^ Sorry za niechlujny link ale z androida wstawianie obrazu w spoilerach to mordęga. http://x2.fjcdn.com/comments/Updated+pony+collection+pic.+I+got+4+more+pony+plushies+_2084201624094727420e5a6aceedd3f8.png O mamono, ile tego jest... *______* Kasa się zgadza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Lipiec 18, 2014 Share Napisano Lipiec 18, 2014 Mojego partnera wprawdzie nie ma na naszym forum ale też chce się pochwalić swoją kolekcją. ^^ Sorry za niechlujny link ale z androida wstawianie obrazu w spoilerach to mordęga. http://x2.fjcdn.com/comments/Updated+pony+collection+pic.+I+got+4+more+pony+plushies+_2084201624094727420e5a6aceedd3f8.png Gdzie on kupił tą zieloną koszulkę z Lyrą? *_________* Aaaa! Kucykowe monopoly! Chcę *U* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Lipiec 19, 2014 Share Napisano Lipiec 19, 2014 Dostałam od koleżanki na urodziny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Najnowszy nabytek z konwentu, który odbył się w ten weekend: Podkładka pod kubek. Akurat zgarnęłam ostatnią z tym wzorem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Najnowszy nabytek z konwentu, który odbył się w ten weekend: Podkładka pod kubek. Akurat zgarnęłam ostatnią z tym wzorem. Link nie działa Trzeba się wgłębić żeby dotrzeć do linku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Lipiec 21, 2014 Share Napisano Lipiec 21, 2014 Link nie działa Trzeba się wgłębić żeby dotrzeć do linku U mnie wszystko działa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Nowy nabytek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Gdzie kupiłeś te koszulke? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 25, 2014 Share Napisano Lipiec 25, 2014 Zamówiłem nadruk w punkcie poligraficznym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterRoseDub Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Ja tam nie posiadam NA RAZIE żadnego kuca. Wczoraj chciałam kupic ale sie wstydziłam powiedziec mamie ze w ogóle chce je zbierac, to moja mama powiedziała ,,To czemu sobie nie kupiłaś?" :O Wielkie me zdziwienie, ze nie mówiła ze to dziecinne :O Patrzę teraz na Allegro. AJ + Kredens za około 27 zł :O Wcześniej około 30 zł, teraz 27 zł?! Osiem osob kupiło, hmm.... Moze warto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Patrzę teraz na Allegro. AJ + Kredens za około 27 zł :O Wcześniej około 30 zł, teraz 27 zł?! Osiem osob kupiło, hmm.... Moze warto? Jasne, że warto Mnie ten zestawkosztował 35zł jak dobrze pamiętam, więc warto Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 Ja tam nie posiadam NA RAZIE żadnego kuca. Wczoraj chciałam kupic ale sie wstydziłam powiedziec mamie ze w ogóle chce je zbierac, to moja mama powiedziała ,,To czemu sobie nie kupiłaś?" :O Wielkie me zdziwienie, ze nie mówiła ze to dziecinne :O Patrzę teraz na Allegro. AJ + Kredens za około 27 zł :O Wcześniej około 30 zł, teraz 27 zł?! Osiem osob kupiło, hmm.... Moze warto? Nie mawsz w okolicy żadnych sklepów z zabawkami ? Albo większych supermarketów ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Lipiec 27, 2014 Share Napisano Lipiec 27, 2014 (edytowany) Prezenty z Pony Poczty: "Zafoliowana" Fluttershy. Coś nie idzie jej to latanie Brokatowa naklejka. Teraz zdobi konsolę. Motylek zdobiący włącznik od Xboxa. Mam lepsze zdjęcia, ale na tym wyszedł fajny efekt. So much evil Do tego jakiś kucyk Fluttershy-podobny. Szkoda czasu na robienie zdjęć tym bardziej, że ledwie co te zgrałem. EDIT. To Sunny Rays Edytowano Lipiec 27, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts