Littlepip Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 (edytowany) Akurat w smyku była promocja na coś takiego: Edytowano Sierpień 7, 2014 przez Littlepip Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Już są w polsce POP? Były inne zestawy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Już są w polsce POP? Były inne zestawy? Były różne. Takie pojedyncze jak ten, Zecora z jakimiś ozdobami, Pinkie z cukrowym kącikiem, Rarity z Luną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Sierpień 7, 2014 Share Napisano Sierpień 7, 2014 Ja się czaję na Pinkie z domkiem albo samą pinkie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 11, 2014 Share Napisano Sierpień 11, 2014 Moje piórniki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 A ja mam Zecorę śmieszne te jej dodatkowe grzywy ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Ja w sobotę kupiłam sobie taką Rainbow. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZłyKrólik Napisano Sierpień 12, 2014 Share Napisano Sierpień 12, 2014 Więcej zdjęć tych POPowych figurek i filmik: http://sweetberry-kiss.blogspot.com/2014/08/pop-pinkie-pie.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Nowy blind bag: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Nowy blind bag: Kupiłeś przez internet czy znalazłeś ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 A pokażesz zawartość? ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Czy to jest to co mi się wydaje i w Polszy jest 9 fala? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alciapl v2 Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Moja mała kolekcja http://pl.tinypic.com/r/346ucu0/8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 A pokażesz zawartość? ;pJeszcze nie otworzyłem, ale w środku powinna być princess Twilight Czy to jest to co mi się wydaje i w Polszy jest 9 fala?To jest 10 fala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 To jest 10 fala Zamówiłeś, czy są już gdzieś dostępne? c: Ja dziś nabyłam RD w promocyjnej cenie, więcej napisałam tu. Była dostępnie jako Rainbow Power. Uczesałam ją w warkocz, hihihi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Właśnie wróciłem z konwentu B6 w Krakowie, i oto co sobie tam kupiłem: Sorki za wujową jakość zdjęcia, ale nie mam aktualnie nic lepszego poza kamerką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Właśnie wróciłem z konwentu B6 w Krakowie, i oto co sobie tam kupiłem: Sorki za wujową jakość zdjęcia, ale nie mam aktualnie nic lepszego poza kamerką Też chce taką Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Też chce taką Widziałam na Allegro, poszukaj również na E-bay'u c; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 (edytowany) Ktoś tu kiedyś podał adres do sklepu. Co prawda głównie anime i gadżety związane z grami, ale były też "bąble" i "vinyle". EDIT - przykładowa Fluttershy. Problem - trzeba zamówić przed 15 września. Edytowano Sierpień 17, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Sierpień 18, 2014 Share Napisano Sierpień 18, 2014 Nie wiem czy ktoś już wstawiał, ale się musiałam pochwalić Biedronka jedyne 7,99 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 (edytowany) Ktoś tu kiedyś podał adres do sklepu. Co prawda głównie anime i gadżety związane z grami, ale były też "bąble" i "vinyle". Yatta.pl. Oprócz preorderów, z vinyli od ręki dostępna jest Derpy oraz ona, RD, Pinkie i Twilight z Pop! Funko (przynajmniej ostatnio jak sprawdzałam to były). A tu mój nabytek sprzed... 2-3 miesięcy, z okazji promocji w okolicach Dnia Dziecka w Oszołomie, który przeleżał u przyjaciółki: Świeżo wyjęte z pudełka, więc grzywy nieuczesane... Ale nadal mam rozkminę, dlaczego robili wtedy różową Celestię. Edytowano Sierpień 20, 2014 przez Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Yatta.pl. Oprócz preorderów, z vinyli od ręki dostępna jest Derpy oraz ona, RD, Pinkie i Twilight z Pop! Funko (przynajmniej ostatnio jak sprawdzałam to były). Derpy została już wysprzedana, Doctor i Vinyl ostatnie sztuki, a Twi, Dashie oraz Pinkie są dostępne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Świeżo wyjęte z pudełka, więc grzywy nieuczesane... Ale nadal mam rozkminę, dlaczego robili wtedy różową Celestię. Pewnie dlatego, że Celestia nie jest czysto biała, tylko własnie delikatnie różowa. Resztę pewnie zrobił komputer... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 (edytowany) Yatta.pl.Niech no cię uściskam Wiedziałem, że coś mangowego, ale nie wiedziałem, że dokładnie o ten chodzi. Ech... z odkładania kasy na nowe Borderlands nici, ale mówi się trudno Edytowano Sierpień 21, 2014 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Sierpień 21, 2014 Share Napisano Sierpień 21, 2014 Takie tam pluszaki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts