Kyoko Napisano Marzec 17, 2015 Share Napisano Marzec 17, 2015 (edytowany) Śliczna waifu. Moja w końcu rozpakowana Scoot i plakat z gazetki: Plus recka:http://figurkowo-konwentowo.blogspot.com/2015/03/recenzja-4-kucykowy-wtorek-czasopismo.html I coś dla osób, które zastanawiały się kiedyś nad zamówieniem z ToysRus, ale nie były przekonane:http://figurkowo-konwentowo.blogspot.com/2015/03/opinia-1-niedzielny-unboxing-paczka-ze.html Edytowano Marzec 17, 2015 przez Kyoko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Princess Caela Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Moja waifu Hahaha xD Mam tą samą, jest superowa! Miła do przytulania . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 21, 2015 Share Napisano Marzec 21, 2015 Hahaha xD Mam tą samą, jest superowa! Miła do przytulania . Dostałam na 19-te urodziny Co prawda przyjaciółki które mi kupowały nie były pewne którego kuca lubię, a że pierwszym moim ulubionym była RD to kupili RD, ale i tak jest baaardzo zadowolona :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Reszta figurek z pierścionkami z Biedry: No i recka: http://figurkowo-konwentowo.blogspot.com/2015/03/recenzja-5-kucykowy-wtorek-pierscionki.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 Naszło mnie na wspominki. Zaczynałem od tego: A teraz, po prawie 2 latach, moja kolekcja prezentuje się następująco: Zdjęcia nie uwzględniają identyfikatorów z meetów/konwentów i moich 2 koszulek (jedna z Vinyl a druga z Luną) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Marzec 25, 2015 Share Napisano Marzec 25, 2015 (edytowany) A teraz, po prawie 2 latach, moja kolekcja prezentuje się następująco: Em, Nishi, czy te puzzle na jednym ze zdjęć są z licytacji na Krakowskim 12.2? Edytowano Marzec 25, 2015 przez BronySWAG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nishi Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Em, Nishi, czy te puzzle na jednym ze zdjęć są z licytacji na Krakowskim 12.2? Tak, to są dokładnie te same puzzle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wonsz Napisano Marzec 26, 2015 Share Napisano Marzec 26, 2015 Tak, to są dokładnie te same puzzle Nie było mnie na aukcji i właśnie się zastanawiałem kto wylicytował moje puzzle Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Marzec 31, 2015 Share Napisano Marzec 31, 2015 Odpakowałam moją Twilight: Prześliczna jest. Recka:http://figurkowo-konwentowo.blogspot.com/2015/03/recenzja-7-kucykowy-wtorek-lalka.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Kwiecień 1, 2015 Share Napisano Kwiecień 1, 2015 Wygląda trochę jak Spalony Zbyszek :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 W Biedronce można zdobyć przezroczyste Celestię i Lunę za 20zł od sztuki. Rzecz jasna ja z okazji skorzystałam Pudełka całkiem przyjemne. Tak mi się spodobały, że aż szkoda wyjmować zabawkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Jakiej są wielkości? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Kwiecień 8, 2015 Share Napisano Kwiecień 8, 2015 Jakiej są wielkości? Jak zwykła zabawka alikornowej księżniczki. Chociażby jak Twoja zwykła Luna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CuteHornyUnicorn Napisano Kwiecień 9, 2015 Share Napisano Kwiecień 9, 2015 (edytowany) dzisiaj do mojej kolekcji dolaczyly: Wonderbolt Rarity (z s4ep21, testing, testing, 1 2 3) oraz FlutterLink (Legend of Zelda) i po krotkiej zabawie w przebranie lepszego pluszaka w 'rather unattractive and frankly itchy original wonderbolts flying costume' Edytowano Kwiecień 9, 2015 przez CuteHornyUnicorn 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 FlutterLink Co ta Flutter tak się w górę gapi? oO' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 Co ta Flutter tak się w górę gapi? oO' Może ma za ciężką głowę. Z tej perspektywy pluszak wygląda niekorzystnie. A ja odpakowałam niedawno poniakowe jajka, których tak byłam ciekawa. Obrazek i naklejki fajne, pierścionek na nic mi się nie przyda. Wzięłam je głównie z ciekawości. I znów recka: http://figurkowo-konwentowo.blogspot.com/2015/04/recenzja-8-kucykowy-wtorek-jajka-my.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 10, 2015 Share Napisano Kwiecień 10, 2015 (edytowany) Cóż. Moja kolekcja kucykowych rzeczy, zaczyna się o tak... Aktualna kolekcja figurek Poniżej kucykowa pościel.. Kucykowe kubki Kucykowe plakaty Podkładka Ręcznik Ponczo z kucykami. Wiem, przesada Kolekcja fanfików...Elementy Harmonii i Artbook, oczywiście się nie liczą I to by było na razie na tyle... Znaczy nie, mam jeszcze piżamę w kuce, ale tego juz nie pokaże... Wpadłem w jakąś dziwną manie Edytowano Czerwiec 2, 2015 przez Accurate Accu Memory 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 13, 2015 Share Napisano Kwiecień 13, 2015 (edytowany) No i mamy aktualizację kolekcji!! Nowe figórki Do całego Mane6 brakuję mi tylko Twilight Edytowano Czerwiec 2, 2015 przez Accurate Accu Memory 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 Nareszcie przysłali A tu cała kolekcja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 16, 2015 Share Napisano Kwiecień 16, 2015 (edytowany) I kolejna paczka kucyków. Tym razem wielkie dzięki należą się dexterowi Mojemu przyjacielowi z forum Biur Adaptacyjnych, niestety, ale chyba odchodzi z fandomu :( Jeszcze 10 kucyków, a cała fala 9, będzie w moich kopytkach... BTW: Mam na wymianę Pinkie Pie z fali 8, jesli ktoś byłby chętny, to zapraszam na pw... Update, by nie robić Dubli... Ostatnia z Mane6. No i "dawny, czarny charakter" Edytowano Czerwiec 2, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 Pamiętacie, że od dzisiaj (no, teraz to już od wczoraj... ) w kioskach nowy numer pisemka MLP z figurką? Moja tak się prezentuje: A tutaj plakacik ze środka: I jeszcze dodatkowo zakupione jakiś czas temu naklejki oraz soczek od rodziców (straasznie drogi, aż 49 gr): Więcej zdjęć i recka figurki oraz pisemka dla chętnych:http://figurkowo-konwentowo.blogspot.com/2015/04/recenzja-10-czasopismo-my-little-pony-z.html 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Kwiecień 21, 2015 Share Napisano Kwiecień 21, 2015 (edytowany) Pamiętacie, że od dzisiaj (no, teraz to już od wczoraj... ) w kioskach nowy numer pisemka MLP z figurką? Cóż, zapomniałem także pokazać Edytowano Czerwiec 2, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 25, 2015 Share Napisano Kwiecień 25, 2015 A ja prawie zapomniałam o plakacie i naklejkach z ostatniego nr pisemka MLP: EqG: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Kwiecień 26, 2015 Share Napisano Kwiecień 26, 2015 Takie tam skromne nabytki z pyrkonu 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Kwiecień 28, 2015 Share Napisano Kwiecień 28, 2015 Nie można jednak mieć zaufania do Hasbro. Nie wiem, jak długo wybierałam ładny zestaw, ale trochę czasu w sklepie spędziłam. Ostatecznie jestem zadowolona z lalki: ...i kucyka: A tu bonusowo recka i większa ilość zdjęć:http://figurkowo-konwentowo.blogspot.com/2015/04/recenzja-12-kucykowy-wtorek-lalka.html Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts