Kamisha Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Żal patrzeć na to co piszesz... To jest normalna kolej rzeczy, że ludzie dorastają się, usamodzielniają i wyfruwają zakładać własne gniazdo. Skoro nazywasz to wstydzeniem się rodziców, to sorry, ale lepiej z nimi mieszkaj, bo twój poziom dojrzałości jest bardzo niski. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 (edytowany) Ps. Mieszkanie w ktorym mieszkam nalezy do mnie od 18 roku zycia, A wcześniej nie należało? Skoro mieszkasz u rodziców, a to twój rodzinny dom jest? Cóż, ja się przyznam, mieszkam u rodziców. Właściwie, to dom należy jeszcze do babci... Jestem niepełnosprawny i żyje z zasiłku... Ale byłem dumny, jak znalazłem prace jako admin strony szkolnej na kilka miechów. Zarobiło się grosze, ale zasiłek dokładam do mieszkania, wiec nie czuje się jakimś pasożytem Nie można wszystkich żyjących na socjalu, tak nazywać Nie, żeby ktoś kogoś tu tak nazwał Ale fakt, nie wszyscy mogą nawet wylecieć z gniazda... Edytowano Czerwiec 19, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 Ale fakt, nie wszyscy mogą nawet wylecieć z gniazda... Oczywista sprawa. Jednak kolega BRONIESiPEGASIS ani razu nie wspomniał, że jest niezdolny do samodzielnego mieszkania z powodów zdrowotnych [czy to jego czy rodziców wymagających stałej opieki], mało tego, obraża osoby, które są zaradne życiowo. I to mi się bardzo nie podoba. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 (edytowany) "twój poziom dojrzałości jest bardzo niski", zaś twoje wyobrażenie "dorosłości" jest mocno przeterminowane... "czy to jego czy rodziców wymagających stałej opieki" bo to nie twoja sprawa, ale jeśli ciebie to tak interesuje, to rodzice z emerytury nie utrzymają mieszkania, a ja z wypłaty nie utrzymam 2 mieszkań, więc mieszkam z nimi, żeby nie musieli zmieniać lokum (wyjaśnić lepiej, czy jeszcze jakieś pytania....?)"mało tego, obraża osoby, które są zaradne życiowo. I to mi się bardzo nie podoba.", to po co zaczynałaś? Ja sobie nie pozwolę, aby jakiś anonim z internetu wyśmiewał jak mieszkam, ja się z ciebie pierwszy nie śmiałem wiec miej pretensje do siebie, że się bronie. Koniec tematu jak masz jeszcze jakiś problem, to pw moje czeka... A jak zobaczę jeszcze jeden post w tej sprawie, to zgłaszam modom ten wątek, pozdrawiam... Edytowano Czerwiec 19, 2015 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 (edytowany) Żeby nie było, ze jestem gołosłowna, oznajmię, że na swoim jestem już prawie 7 lat.Jak się wstawia obrazki w spojler? :/1. Skopiuj adres obrazka2. W poście wrzucasz obrazek (tak jak zawsze)3. Przejdź do trybu BBcode (lewy górny róg). Zobaczysz coś takiego:[im g=ht tp://adres obrazka.j pg]Wszystkie spacje się nie liczą Dodaj [spoil er] oraz [/spoil er]Efekt końcowy w trybie BBcode[spoi ler][im g=ht tp://adres obrazka.j pg][/spoil er]Przykład:Mam nadzieję, że pomogłem PS. Jesteś na swoim? Ech... komu dobrze :( I jak zwykle, genialna kolekcja Edytowano Czerwiec 19, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 (edytowany) To bardzo ciekawe, że na małżeństwa mieszkające z rodzicami już się tak nie psioczy jak na osoby samotne, nawet jak się dokładają do rachunków. Sorry, Kamisha, ale pierwsza żałośnie po nim pojechałaś, nie znając nawet sytuacji. Edytowano Czerwiec 19, 2015 przez Kyoko 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 To bardzo ciekawe, że na małżeństwa mieszkające z rodzicami już się tak nie psioczy jak na osoby samotne, nawet jak się dokładają do rachunków. Sorry, Kamisha, ale pierwsza żałośnie po nim pojechałaś, nie znając nawet sytuacji. Uważaj bo zgłosi wątek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 (edytowany) Fajna dyskusja w wątku o kolekcjach, aż muszę wtrącić dwa centy^^ Osoby samotne mają pod względem finansowym dokładnie dwa razy trudniej, począwszy od zdolności kredytowej a skończywszy na opłaceniu rachunków, z zagwozdką, co zrobić w razie utraty pracy pośrodku. Z dwojga złego, jeśli jest taka możliwość, to lepiej mieszkać z rodzicami, niż na wynajmowanym, tak przynajmniej uważam. A ad topic, to takie tam, jak człowiek się nudzi ;P Edytowano Czerwiec 25, 2015 przez falconek 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Piękne te brokatowe kucyki, Falconek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Czerwiec 25, 2015 Share Napisano Czerwiec 25, 2015 Widzę, Falconek, że masz całkiem ciekawą kolekcję. Dwa vinylowe kuce, Celestia w wersji emo, trzy przezroczyste kuce, które osobiście uwielbiam~ Zazdroszczę c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 (edytowany) Well... Szkoda, że nie kupiłem kilka sztuk, które miałem okazje nabyć kilka tygodni temu :( Nie przeraźcie się... To starocie. Nowa kolekcja kucyków Jeden nawet z G 3.5 No co? Kuce to kuce Edytowano Czerwiec 26, 2015 przez Accurate Accu Memory 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falconek Napisano Czerwiec 26, 2015 Share Napisano Czerwiec 26, 2015 Piękne te brokatowe kucyki, Falconek Dzięki! Widzę, Falconek, że masz całkiem ciekawą kolekcję. Dwa vinylowe kuce, Celestia w wersji emo, trzy przezroczyste kuce, które osobiście uwielbiam~ Zazdroszczę c: Eee, nie ma czego, moja kolekcja jest bardzo skromna w porównaniu z tym, co niektórzy mają^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Moja bardzo skromna kolekcja i mój dzisiejszy niespodziewany nabytek - Fluttershy http://zapodaj.net/fec5c86030f91.jpg.html 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Moja bardzo skromna kolekcja i mój dzisiejszy niespodziewany nabytek - Fluttershy http://zapodaj.net/fec5c86030f91.jpg.html Fakt Skromna Ale nie liczy się ilość, ale zamiłowanie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Fakt Skromna Ale nie liczy się ilość, ale zamiłowanie Dzięki za miłe słowo We wtorek wpada kolega ze Strzegomia tak więc wpadnie kolejny blindzik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Moja bardzo skromna kolekcja i mój dzisiejszy niespodziewany nabytek - Fluttershy http://zapodaj.net/fec5c86030f91.jpg.html Ta AJ taka urocza jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M3ICHU Napisano Czerwiec 27, 2015 Share Napisano Czerwiec 27, 2015 Ta AJ taka urocza jest Dzięki, miesiąc temu było całe mane 6 w biedronce za 22 złote :o Takiej okazji nie mogłem przepuścić Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 I kolejny update, tym razem fanty z Vistuliana... Są i dwa plakaty z Autografami No i Plakaty... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 A ja znalazłem ciekawe rzeczy na zwykłym stoisku z pamiątkami w Sarbinowie... Pluszaki po 26 zł Przypinki po 5 zł I różności po 2 zł 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 A ja znalazłem ciekawe rzeczy na zwykłym stoisku z pamiątkami w Sarbinowie... Pluszaki po 26 zł O K%$@#... Ale i żal narobiłeś, że nie wiedziałem nawet... Ja niedaleko Centrum Kopernika mieszkałem. Nie wiem, jak daleko stamtąd do twoich "wykopek było" :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 7, 2015 Share Napisano Lipiec 7, 2015 Byłem w Sarbinowie... Między Kołobrzegiem, a Koszalinem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Lipiec 15, 2015 Share Napisano Lipiec 15, 2015 (edytowany) No i aktualka kolekcji... Co mnie bardzo cieszy, w 2 odcinku kucykowej kolekcji filmowej, jeeeest!! A z gazetki MLP 8/2015 mam... Notesik będzie na autografy z konwentów Edytowano Lipiec 15, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Lipiec 18, 2015 Share Napisano Lipiec 18, 2015 No to teraz ja ujawnię moją kolekcję Plakaty: 1 2 3 4 5 6 7 8 Naklejki: 1 2 3 4 Przypinki: 1 2 3 Figurki: Identyfikator z meeta 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Lipiec 19, 2015 Share Napisano Lipiec 19, 2015 Sto lat dla mnie, dzisiaj otwierałam przesyłki od moich znajomych i dostałam od kumpeli z Czech taką uroczą Cadence i aplikator na cukierki. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Littlepip Napisano Lipiec 22, 2015 Share Napisano Lipiec 22, 2015 W końcu dotarła 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts