Cipher 618 Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 No właśnie. Niech to jajko niespodzianka nie będzie dla nas niespodzianką Co do kucy - znowu armia recolorów. Zrobili by w końcu jakieś nowe pozy czy (marzenie odgryzionej przez jamnika) głowy - nowych, unikalnych postaci :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 No właśnie. Niech to jajko niespodzianka nie będzie dla nas niespodzianką Co do kucy - znowu armia recolorów. Zrobili by w końcu jakieś nowe pozy czy (marzenie odgryzionej przez jamnika) głowy - nowych, unikalnych postaci :/Prawda, prawda. Kinder Niespodzianka spisuje się lepiej niż Hasbro, bo tam nigdy nie widziałam recolorów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 (edytowany) Tapetka. NA ŚLINIE Przynajmniej tymczasowo O ile nie zleci w nocy Filmik http://puu.sh/kkvJc.AVI Edytowano Wrzesień 22, 2015 przez Accurate Accu Memory 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 @Accurate Accu Memory Ładna tapetka, choć moim zdaniem zbyt bajkowa, ale...nadal nie wiem co było w Kinder Niespodziance Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 22, 2015 Share Napisano Wrzesień 22, 2015 (edytowany) @Accurate Accu Memory Ładna tapetka, choć moim zdaniem zbyt bajkowa, ale...nadal nie wiem co było w Kinder Niespodziance W niespodziance? Powiem tylko, że nie trafiłem w kucyka :( Temu nie pokazałem. Bo to nie kucza niespodzianka A tapetke musiałem zdjąć. Jest za cięzka, by tasma na samych rogach długo ją utrzymała. Ale nagranie i zdjęcie mam... Kumple pomogą przykleić Edytowano Wrzesień 22, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Wracając do tematu czapki: 20$ + 15$ za przesyłkę z Ameryki.http://www.amazon.com/gp/product/B00AM3NC4Q?gwSec=1&redirect=true&ref_=s9_simh_gw_p193_d0_i1PS. Sorry za formę, ale teraz nie ma podglądu posta i dopiero po dodaniu skumałem jak to wygląda.PPS. Czapka chyba była w innym temacie, ale nic szkodzi. Kupiłeś? Jak tak to daj znać jak dojedzie. (btw. W temacie ,,kucykowe gadżety" miałem jako ciekawostkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simplistic Napisano Wrzesień 24, 2015 Share Napisano Wrzesień 24, 2015 Wracając do tematu czapki: 20$ + 15$ za przesyłkę z Ameryki.http://www.amazon.com/gp/product/B00AM3NC4Q?gwSec=1&redirect=true&ref_=s9_simh_gw_p193_d0_i1PS. Sorry za formę, ale teraz nie ma podglądu posta i dopiero po dodaniu skumałem jak to wygląda.PPS. Czapka chyba była w innym temacie, ale nic szkodzi. Kupiłeś? Jak tak to daj znać jak dojedzie. (btw. W temacie ,,kucykowe gadżety" miałem jako ciekawostkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Tapeta już zamontowana 6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sowenia Napisano Wrzesień 25, 2015 Share Napisano Wrzesień 25, 2015 Jakbyś jeszcze na koszulce miał kucyka to zdjęcie byłoby idealne No może poza jakością, ale nie każdy ma lustrzankę XD Co do samej tapety - Celestia na głównym planie, a więc jest bardzo dobrze 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Tylko ta creepy Dashie ma gały jakby jej miały zaraz wylecieć Ale i tak świetna tapeta i nie spodziewałem się że to takie ogromne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 (edytowany) Jakbyś jeszcze na koszulce miał kucyka to zdjęcie byłoby idealne No może poza jakością, ale nie każdy ma lustrzankę XD Co do samej tapety - Celestia na głównym planie, a więc jest bardzo dobrze To było pod wieczór robione smartfonem :( nie chciało mi się kuczej piżamy ubierać, bo zaraz popijawa była. Tapeta tylko na trzeźwo z kumplem poszła. Zanim 4ka innych przyjaciół doszła Podobało się, ale nie dali się namówić na grupowe na tle tapetki :(BTW, ja LUNARNY!! Ale Luny niet :(Tylko ta creepy Dashie ma gały jakby jej miały zaraz wylecieć Ale i tak świetna tapeta i nie spodziewałem się że to takie ogromne No, ale wzór z Ponyville, którego już niestety nie sprzedają :( Zakryłby więcej ściany, bo jest niższy, a szerszy. Ale i tak jestem zadowolony Edytowano Wrzesień 26, 2015 przez Accurate Accu Memory Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FrozenTear7 Napisano Wrzesień 26, 2015 Share Napisano Wrzesień 26, 2015 Kto by nie był zadowolony z czegoś takiego Ale i tak na Dashie bym nie patrzył przed snem bo jeszcze koszmary by jakieś nawiedzały (Celestia > Luna ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Październik 26, 2015 Share Napisano Październik 26, 2015 Moja mała aktualizacja kuco fantów ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Coś tam się nazbierało... Prócz koszulki całą resztę mam od rodziny i przyjaciół: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 5 minut temu szeregowy Joker napisał: Coś tam się nazbierało... Prócz koszulki całą resztę mam od rodziny i przyjaciół: Fajne pluszaki ^^ Też bym chciał żeby inni akceptowali ze jestem bronym.Ale wolę nie mówić.Wiem ze bym miał już pojechane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 14 minuty temu szeregowy Joker napisał: Coś tam się nazbierało... Prócz koszulki całą resztę mam od rodziny i przyjaciół: To już jest książka z najnowszej części filmu? Ja mam książki z 1 i 2 części i 2 tomy komiksów. A ta niebieska książka, to o czym jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Major Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 16 minut temu szeregowy Joker napisał: Coś tam się nazbierało... Prócz koszulki całą resztę mam od rodziny i przyjaciół: Ja się nie wtydzę.Może przyjaciołom bym powiedział.Ale jak by to wyszło na zewnatrz nawet przez przypadek to by mnie 6 złapało i wpier*****.Wiem co piszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 (edytowany) 17 minut temu Major Degtyarev napisał: Fajne pluszaki ^^ Też bym chciał żeby inni akceptowali ze jestem bronym.Ale wolę nie mówić.Wiem ze bym miał już pojechane. "Bądź odważny gdy rozum zawodzi bądź odważny w ostatecznym rachunku jedynie to się liczy" Bądźmy wiernymi sami sobie sobie, Majorze. 11 minut temu BRONIESiPEGASIS napisał: To już jest książka z najnowszej części filmu? Ja mam książki z 1 i 2 części i 2 tomy komiksów. A ta niebieska książka, to o czym jest? 3. część pojawiła się w księgarniach w ubiegłym tygodniu. "Elementy Harmonii" to opracowanie na temat serialu (przedstawienie postaci; wywiady z twórcami itp.) oraz streszczenie sezonów 1-4. Edytowano Listopad 4, 2015 przez szeregowy Joker Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Na wypłatę chyba poszukam... A co do streszczenia, to trochę szkoda kasy, chyba że jest tam coś wartego uwagi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 (edytowany) W sumie to poza wywiadem z Lauren Faust, koncept artami z 1. sezonu i nazwania każdego kucyka backgroundowego to książka jest przeciętna. Edytowano Listopad 4, 2015 przez szeregowy Joker Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Właśnie teraz szeregowy Joker napisał: W sumie to poza wywiadem z Lauren Faust, koncept artami z 1. sezonu i nazwania każdego kucyka backgroundowego to książka jest przeciętna. A jaka cena, pewnie ok 20/30 zł jak nie więcej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Listopad 4, 2015 Share Napisano Listopad 4, 2015 Właśnie teraz BRONIESiPEGASIS napisał: A jaka cena, pewnie ok 20/30 zł jak nie więcej... Nie wiem, gdyż książkę ową dostałem, jednak w księgarni widziałem ją za 18,90zł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Listopad 28, 2015 Share Napisano Listopad 28, 2015 (edytowany) Widzę, że tutaj pustki, więc wrzucę coś od siebie Edytowano Listopad 28, 2015 przez Phoenix13 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malachi Napisano Grudzień 19, 2015 Share Napisano Grudzień 19, 2015 Po długich sześciu miesiącach oczekiwania, wielokrotnych opóźnieniach i rozkminach, czy czasem nie posłałem dwóch stów w kosmos, parę dni temu znajdując w skrzynce awizo już wiedziałem, że to się stało: My little Dashie IRL Pluszak jest od 4th Dimension Entertainment na licencji Ha$bro (które samo nie potrafi za bardzo robić porządnego merchu). Jakość jest fantastyczna, porównywalna z najlepszymi hand-made'ami; materiał jest mięciutki, kolory żywe i świetnie oddane, a oczy i CM haftowane. Mocne 11/10. No to dorzucę jeszcze zdjęcie od plota strony Jeśli ktoś poszukuje pluszaka, który wygląda jak kuc z serialu, a nie kolejny mop to gorąco polecam, chociaż trzeba uzbroić się w cierpliwość, bo z tego co widzę wciąż jeszcze wysyłają czerwcowe preordery. Jakość w stosunku do ceny jest świetna, chociaż transatlantycka przesyłka trochę też kosztuje. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Salto Napisano Grudzień 28, 2015 Share Napisano Grudzień 28, 2015 Parę figurek, zakupionych na dzisiejszym meecie. Figurki w opakowaniach + komiks + naklejka. Sama naklejka: Sorry za niską jakość, postaram się o lepszą na przyszłość. Zdjęcia są lekko poruszone, bo trzymam kamerę w ręce i nie łapie ostrości. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts