Magenta Marvelous Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Wg mnie też, dlatego więc wstrzymuję się z doborem kolejnego zawodnika, jako że nie jest to zgodne ze sportowym duchem rywalizacji. Wielka Siostra została poinformowana osobiście o tym, że jedna drużyna byłaby nieparzysta. Do tego czasu nie dokonuję żadnego naboru. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 11, 2013 Share Napisano Lipiec 11, 2013 Super. Dziękuje. Miejmy nadzieje, że będziemy świetnie spędzać razem czas. Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 12, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 12, 2013 Wielka Siostra stwierdza: Ostatni, nie wybrany przez nikogo użytkownik dostaje "Prawo Miłosierdzia" od Wielkiej Siostry i może podjąć decyzję do której drużyny dołączyć. Jesteśmy takie dobre. Dzisiaj siostra jest dobra. Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Kurde... stawiałem, że to ja będę ostatni. Trudno, fajnie, że jestem w jednej drużynie z Lindsem Link do komentarza
Wizio Napisano Lipiec 12, 2013 Share Napisano Lipiec 12, 2013 Dobrze więc... niech los zdecyduje do kogo dołączę. Zdaję się na łaskę boga Pieniądza oraz ich Awatarów, czyli Orła i reszki. To Mat. będzie Reszką, a Mag. Orłem. *rzuca monetą, która następnie upada, a na jej odsłoniętej części widnieje "1"* No cóż... wypadła Reszka... dlatego więc postanawiam dołączyć do zespołu Matalosa. Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 15, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 15, 2013 Witajcie domownicy, czas na drugie zadanie. Pierwsze sprawdziło waszą kreatywność, teraz czas na wytrwałość. Zadanie numer #2. Zadanie główne: Znajdź w ciągu następnych dni jak najwięcej księżyców ukrytych w postach na forum. Wygląd: ~~~ Zadanie dodatkowe: Znaleźć unikatowy symbol BS w poście - Dowody prosimy w postaci screenów. Zasady: - Wielka Siostra informuje kiedy mniej więcej sieje swoje księżyce w postach. - Znaleziony przez kogoś nie może być powtórnie umieszczany. Czyli jeśli ktoś przed Tobą znalazł i umieścił screena - musisz znaleźć następny. - Zadanie potrwa parę dni. Mówiąc inaczej - liczę na waszą czujność. Zadania chce widzieć TUTAJ. Żadnego ściagania motywów, pomysłów... czegokolwiek. Inaczej kary. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 (edytowany) KSIĘŻYC http://puu.sh/3DLvU.jpg drugi Edit: Jeden księżyc na jeden post czy wszystko wrzucać w jeden? Edytowano Lipiec 15, 2013 przez Cuddly doggy Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 15, 2013 Share Napisano Lipiec 15, 2013 (edytowany) Znalazłem http://img38.imageshack.us/img38/4396/x7f2.jpg Liczy się? Edytowano Lipiec 15, 2013 przez MoonSlash Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Wielka Siostro, a czy mogłabyś dodatkowo pisać ile księżyców poszło w danej "fali" ? Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) Takie cuś znalazłam. Edytowano Lipiec 16, 2013 przez Phinbella Flynn Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) http://puu.sh/3E9rq.jpg Wolololol, znalazłam wielki Księżyc, liczy się? http://puu.sh/3E9y3.jpg Edytowano Lipiec 16, 2013 przez Magenta Marvelous Link do komentarza
Gość Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 http://img20.imageshack.us/img20/1834/l03x.png Może być? Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 I found it !I found it !I found it ! tak myślę... Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Nie no, już poważniej, i tak wiemy, że to ma wyglądać inaczej. Trzeba tylko poczekać na znak Wielkiej Siostry, by rozpocząć poszukiwania. No i miło by było, gdyby Siostrzyczka wskazywała nam orientacyjnie działy, w których mogą się kryć znaczki. Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 16, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2013 Royal Canterlot Laugh: HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Wielka Siostra została poważnie rozbawiona. Hahahahaha, po pierwsze - nawet nie zaczęłyśmy ich umieszczać. Informowałyśmy, że powiadomimy Was o przybliżonym czasie. Dodatkowo połowa znalazła Księżyce nie w postach, ale np. w profilu, w dziale... itd. Jesteśmy pozytywnie zaskoczone, ale nie uznajemy żadnej odpowiedzi. Odblokowano nagrody - Linds nie musi już sprzątać u innych. - MoonSlash'owi anulujemy karę 5 punktów. - Nowe miejce: odblokowano ubikację damską. Pierwsza fala dziś po południu. Haha. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 No widzisz Wielka Siostro C: jak masz z nami wesoło,sami inteligentni Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Przynajmniej mamy odblokowaną ubikacje damską. Księżniczka wesoła to dobra księżniczka. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 - O, nie muszę sprzątać! - kłaniam się nisko - Dziękuję Wasza Wysokość. Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 16, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 16, 2013 Wielka Siostra zasiała księżyce w kucykowych działach Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 (edytowany) Mała podpowiedź ? Chociaż tiny,tiny ? Ile ich jest ? Tylko w głównych działach ? Edytowano Lipiec 16, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 - Ja mam takie pytanie, bo nie znam uprawnień Arjena na forum - te księżyce to mogą być tylko w wybranych postach Arjena, czy i innych użytkowników? Link do komentarza
Matalos Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Arjen jest władzą wyższą, więc... szukajmy wszędzie :( Link do komentarza
Recommended Posts