MaxyBlack Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Skupcie się na zadaniach, a nie na gadaniu o niczym Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 -Jak zwykle pan wstał lewą nogą . Przecież piszemy o zadaniu! Poza tym nic nie ruszy puki "szefu" nie wróci... Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 2, 2013 Share Napisano Sierpień 2, 2013 Nowe zadanie i bitwa na suchary. Kto idzie na odstrzał? Link do komentarza
Linds Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Nie wiem kto idzie z naszej drużyny, ale informuje, żeby mnie nie wybierać, bo normalnie dyspozycyjny będę dopiero 16 sierpnia jakoś. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 W sumie, też mam ostatnio ograniczony dostęp do internetu, już pomijając fakt, że suchary moje raczej chyba słabe są :< Naprawdę, w mojej drużynie nie ma nikogo chętnego? Link do komentarza
Wizio Napisano Sierpień 4, 2013 Share Napisano Sierpień 4, 2013 Cóż... w drużynie Matalosa ja się zgłaszam do sucharzenia. Czekam na przeciwnika. Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Ja nie sucharze, nienadaje się do tego :/ Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Kiedy w ogóle zaczynamy ? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Ja też od razu mówię że do sucharów się nie nadaje. Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 5, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 5, 2013 Hmmm... wasze podejście jest warte tyle co piasek na Saharze. Można to uznać za pychę, ale wydawało mi się, że mamy się dobrze bawić. A co widzę? Bandę nastolatków, którym odwagi nie starcza na INTERNETOWY POJEDYNEK. Mając za sobą parę osób i całe zasoby internetu. Mówiąć krótko: Jesteśmy zawiedzione i nie wiemy czy po prostu nie wywalić was wszystkich w p...ył, księżycowy konkretnie A jeśli nie, to skoro każdy chce zapewne zgarnąć koszulkę jak najmniejszym kosztem na zasadzie "może mnie nie trafi" to może po prostu zmienimy nagrodę na jakiegoś cukierka, w końcu zaangażowanie niektórych jest adekwatne do takiej słodkości, czyli ledwo się zacznie i już koniec. Na koniec, by lepiej was uświadomić, coście uczynili. Link do komentarza
Neonowaty Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Tak się wtrące. By być szczerym, sam zapomniałem, że tutaj jest coś do wygrania, a po drugie. Większość ma teraz wakacje, może lepiej zastopować zadania na jakiś czas, bo podczas wyjazdu nie każdy ma dostęp do internetu. Nie wszystkie plany można przewidzieć i nagle ktoś może zostać obudzonym rano by pojechać gdzieś w siną dal na tydzień, bez internetu etc. To tylko takie moje wtrącenie, sam mam ostatnio mało czasu, więc staram się jakoś obronić tych, co również wyjeżdżają. Jednakowo, sam chętnie wezme udział w bitwie na suchary, tylko u mnie w następnym tygodniu odpowiadanie będzie zależne od tego czy będę miał: a) Wi-fi b) zasięg. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 Ja od samego początku byłam chętna Come at me,sis ! Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 5, 2013 Share Napisano Sierpień 5, 2013 A ja popieram to co Neon napisał, bo to czy wchodzę na forum w dużej mierze zależy od zasięgu, z którym tutaj kiepsko (mobilne internety fuck yea). Właściwie jakby był szybki, normalny internet, to i tak tylko na trochę bym wchodziła, bo nie wyjeżdżałam po to, żeby cały dzień przed komputerem siedzieć. 1 Link do komentarza
Arjen Napisano Sierpień 6, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 6, 2013 Małe dopowiedzenie - było to do osób, które nie chciały, a powodem było "bo nie". Jeśli ktoś ma problemy z netem - spoko, niech to napisze i jest luz. Przez to, że są wakacje dałem właśnie takie zadanie - w którym macie tydzień na ogarnięcie. Nie mówiąc o dłuuuugich przerwach które robię miedzy zadaniami Ja też od razu mówię że do sucharów się nie nadaje. Tak, o czymś takim. Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Przepraszam, że się mało udzielam. W poniedziałek jade przedstawić projekt do warszawy więc pracuje nawet po pracy. Poza tym wiem, że w walce na suchary został bym wysuszony więc lepiej jak bedę stał z boku w tym zadaniu. To nie moja liga. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Ja z tamarą byłyśmy obydwie chętne. xD Link do komentarza
Wizio Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 - Zwolnij paniusiu. Ja również się zgłaszam do suchej bitwy. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Ja po prostu się już nie mogę doczekać :U niby nie chcę iść na pierwszy ogień, ale też nie chcę być ostatnia,bo...bo to takie trochę straszne :_: Mam nadzieję że dostanę albo kogoś za łatwego żeby go zmiażdżyć ,albo kogoś godnego z kim jest o co powalczyć Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Dobry, tu Magenta. Nie mialam kontaktu z druzyna z powodow osobistych. Nie mam tez polskiej klawiatury- tez z powodow osobistych. Czy cos robicie w zakresie zadania? Szczesliwie sie zalapalam na czas. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Jak na razie,to ja sama nie wiem co się w ogóle dzieje. Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Nikt nie wie co się dzieje. Miała być bitwa na suchary to będzie. A więc pytanie nam zostaje. Kto idzie na bitwę? Musimy wybrać jednego uczestnika z drużyn chyba. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Ja dalej nie ogarniam o co chodzi. Może dlatego że jeszcze Głupi Jaś działa. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Sierpień 7, 2013 Share Napisano Sierpień 7, 2013 Czy cos robicie w zakresie zadania?Na razie chyba próbujemy zmienić trochę czas zadania, bo ja ostatnio wpadam tylko na kilka minut na forum i nie jestem w stu procentach pewna czy zawsze, codziennie będę miała dostęp do internetów. Z tego co przeczytałam Linds, też nie może. A ci co mogą, nie chcą. W ostateczności ja bym mogła wziąć udział, ale mistrzem sucharzenia nie jestem, no i termin by musiał się zmienić, bo jak zniknę nagle i niespodziewanie to raczej nie wygramy ^^ Link do komentarza
Moon Slash Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 Widzę że Dom Wielkiej Siostry umarł. Jest tu ktoś jeszcze? Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Sierpień 11, 2013 Share Napisano Sierpień 11, 2013 (edytowany) -Moon !!! *rzuciła mu się na szyję* - jesteś...! Edytowano Sierpień 11, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Recommended Posts