Linds Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 - Magento, akurat mam jakieś hiszpańskie wino półsłodkie. Nie pamiętam rocznika, wiem jedynie, że to nie jest młode wino. Nigdy nie miałem głowy do takich szczegółów jak wiek alkoholu Poczęstowałbym teraz, no, ale skoro Big Sistah zarządziła zakaz picia w nocy, trzeba poczekać do rana. Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Masz rację, Linds, poczekamy z tym na odpowiednią godzinę, a póki co możemy zadowolić się błogim lenistwem i kompletnym nic nierobieniem. Musimy się przygotować, niedługo kolejne zdania trzeba będzie wykonać. Strach się bać, co tym razem wymyśli Księżniczka. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Masz rację, Linds, poczekamy z tym na odpowiednią godzinę, a póki co możemy zadowolić się błogim lenistwem i kompletnym nic nierobieniem. Musimy się przygotować, niedługo kolejne zdania trzeba będzie wykonać. Strach się bać, co tym razem wymyśli Księżniczka. Ja też się tym nie pokoje, ale mam Tofiffee. Magenta dzięki pośpiewamy sobie najemy się słodyczy a potem nad ranem spać. xD Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Po co spać, jak można balować! A w dzień i tak niewiele się dzieje... Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Po co spać, jak można balować! A w dzień i tak niewiele się dzieje... W sumie masz racje. Włączy się jaką muzykę i zrobi się pobudkę tym co będą spać. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) *Niesie w na kopytach z 20 kufli cydru,puka do drzwi" -Magenta! Albo ktokolwiek kto tam siedzi,otwórzcie bo zaraz to wszystko mi spadnie ! *chwieje się próbując utrzymać równowagę*. -Myślę że przepita się przyda... Edytowano Lipiec 8, 2013 przez Tamara Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 Szybko poleciałem pomóc Tamarze. - Ale... Księżniczka zakazała. Sprawdzam cydr. - Ach, amerykański cydr. U nich cydr to sok, a nie alkohol. Jesteśmy bezpieczni. Biorę jeden kufel i sobie popijam. Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 -Dokładnie,cydr to "soczek",nie alkohol więc droga wolna,bierzcie. W końcu jestem medykiem,muszę dbać o forumowiczów,czyż nie ? Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) Podchodzę do Tamary. - Jak ty do tu doniosłaś? Wskazuje na kufle cydru. - Linds soczek nikomu nie zaszkodził, a Księżniczka nie będzie mogła nas ukarać za picie soku. Chociaż kto wie to jej dom i jej zasady. Edytowano Lipiec 8, 2013 przez MoonSlash Link do komentarza
~Tamara~ Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 -Heh,jakoś pomogły mi skrzydła *rozwinęła i pomachała swoimi żółtymi skrzydełkami,wzięła kufel w kopytko i zaczęła pić*. Noc jeszcze młoda! Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 -Heh,jakoś pomogły mi skrzydła *rozwinęła i pomachała swoimi żółtymi skrzydełkami,wzięła kufel w kopytko i zaczęła pić*. Noc jeszcze młoda! Ja też mam skrzydła i nie pomagają mi. Może jakbym poruszał się na czterech kończynach były by bardziej pomocne. Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Tyle osób zapomina, że w Big Sistah jesteśmy jako my, ludzie, użytkownicy, nie jako kucyki... "A co tam" - pomyślałem i po chwili koncentracji przemieniłem się w swoją ponysonę (avatar). Najwyżej Księżniczka napisze, że śniłem na jawie, czy coś. Wychodzę na chwilę z pokoju Magenty, by wrócić po chwili z winem. - Szanowna Magento, jest już słońce, a to oznacza, że mogę cię uraczyć tymże winem - rzekłem z szarmanckim uśmiechem, po czym napełniłem 3 kielichy. - Wybacz Tamaro, ale z tego, co wiem to tyś nieletnia. Głupio mi tak dzieci upijać. Wziąłem łyk wina, po czym zacząłem się zastanawiać. - Dziwne... jest już wtorek, a nadal nie ma zadania. Już jest dzień spóźnienia wg harmonogramu... w razie Księżniczka wymyśli coś bardzo trudnego, to tym razem więcej osób może się nie wyrobić do czwartku. Edytowano Lipiec 9, 2013 przez Linds Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 LUDZIE CISZEJ JA TU WŁASNYCH MYSLI NIE SŁYSZE! Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 LUDZIE CISZEJ JA TU WŁASNYCH MYSLI NIE SŁYSZE! Maxy nie krzycz. Całej nocy nie przespałem i łeb mnie boli. Link do komentarza
MaxyBlack Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) Ja ich próbuje tu uciszyć -.- chce w spokoju rozwiązywać krzyżówkę ! Chwila... co to może być.... idiota na cztery litery....hmmmm Edytowano Lipiec 9, 2013 przez MaxyBlack Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Ja ich próbuje tu uciszyć -.- chce w spokoju rozwiązywać krzyżówkę ! Chwila... co to może być.... idiota na cztery litery....hmmmm Nie wiem. Nigdy nie byłem dobry w rozwiązywaniu krzyżówek. Link do komentarza
Arjen Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Jeszcze raz ktoś zacznie robić z siebie kucyka, to Wielka Siostra wprowadzi bardzo miłe (tylko dla niej) zmiany w regulaminie Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 - No w końcu Księżniczka zareagowała! Wygląda na to, że tym razem nikt nie odpadł. Ciekawe tylko, kto wyląduje w drużynie Matalosa, a kto w drużynie Magenty. Spoglądam w kierunku drużyny Matalosa. - W każdym razie, jego drużyna już teraz jest dość liczniejsza dzięki jego armii małych dzieci. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 (edytowany) - No w końcu Księżniczka zareagowała! Wygląda na to, że tym razem nikt nie odpadł. Ciekawe tylko, kto wyląduje w drużynie Matalosa, a kto w drużynie Magenty. Spoglądam w kierunku drużyny Matalosa. - W każdym razie, jego drużyna już teraz jest dość liczniejsza dzięki jego armii małych dzieci. - Wielka siostra oceniła nasze pieśni i hymny. Wiedziałem że wypadne najgorzej. Teraz tylko czekać na przydział. Edytowano Lipiec 9, 2013 przez MoonSlash Link do komentarza
Neonowaty Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 - Wielka Siostra i jej żarty... Ale i tak niedługo będę miał dla Was wieeelką niespodziankę moi drodzy. Niektórzy się pewnie ucieszą, ale większość będzie zaskoczona. Obiecuje. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 - Wielka Siostra i jej żarty... Ale i tak niedługo będę miał dla Was wieeelką niespodziankę moi drodzy. Niektórzy się pewnie ucieszą, ale większość będzie zaskoczona. Obiecuje. - Neon nie strasz mnie. Mam złe przeczucia co do tej twojej niespodzianki. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 - Wielka Siostra i jej żarty... Ale i tak niedługo będę miał dla Was wieeelką niespodziankę moi drodzy. Niektórzy się pewnie ucieszą, ale większość będzie zaskoczona. Obiecuje. Wymordujesz połowę ludzkości? Jeśli tak, to można zgłaszać kandydatów na potencjalne ofiary? Link do komentarza
Linds Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 - Neon by wynagrodzić spóźnienie z piosenką, wyda całą płytę. Link do komentarza
Moon Slash Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 - Neon by wynagrodzić spóźnienie z piosenką, wyda całą płytę. - Linds you make me happy xD Link do komentarza
Magenta Marvelous Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Witam, Drogie Dzieci Nocy, tu Magenta, jak się macie? Link do komentarza
Recommended Posts