Wolf0507 Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 A o to niesławna(chodź może sławna ;d) Tibia! Jak czasami myślę ,a zagrałbym sobie to odpalam i po chwili myśle: Pie**ole.A co wy myślicie o tej grze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 trochę grałem ale samemu to dno Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Nie nie NIE !!!!! Tibia to ZŁO !! w pełnym znaczeniu tego słowa . grałem kiedyś ale .... nie to ZŁO i tyle a co najgorsze chodzisz krzywym typem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Jeśli miałbym grać w Tibie to tylko na mapie Illusion 7.6 z niskim expem Jeśli taki znajdziecie/postawicie to z chęcią zagram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karolcia Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Grałam bo mnie koleżanka namówiła, niby wciągająca, lecz żałuję że w to grałam, dno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Znajomy gra. Peczy, grozi "huntem", expi, ucieka, gdy ma skulla, wali runami sd... Teraz całe dnie nołlajfi, bo rzekomo "podwójny exp" jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Samemu nawet nie ma co zaczynać, bo nudzi się max. na 20 lvl. Moja najdłuższa kariera, to był brazylijski OTS pokemon. ;o 56 lvl, a potem dopieprzyli się o prawa autorskie i koniec serwa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonRebel Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Grałem i powiem jedno słowo: ZŁO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 A ja mam inną opinię. Tibia jest całkiem całkiem. Nie jest to mmo najwyższych lotów, ale przyjemnie się gra. Głównym powodem przez który jest tak nielubiana, to po prostu jej obecna opinia i to, że tak uzależnia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Popieram cię tylko że jak sie ma grać samemu to troche głupio i sie dość szybko nudzi . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Kiedyś grałem w kilka osób (w sumie, wtedy wszyscy moi znajomi w to grali. To było z 7 lat temu ;d), wtedy Tibia była fajna. Ale teraz, nawet jak grałem w duecie, to po niecałym miesiącu już mi się kompletnie nie chciało.. Po kilku miesiącach powrót na 2 tygodnie i znowu kończymy ;p Na Saphirze grałem, Bezik Krauzer A jeśli chodzi o to że Tibia straciła "fajność", to już tłumaczę: Bronie od konkretnego poziomu = zło Runy i skille od konkretnego poziomu (a nie mlvl i many) = zło Mnóstwo botów = zło System automatycznie "wykrywający" boty zamiast GM = zło Nowi gracze < ci co byli kiedyś. I chyba jeszcze chodzi o to, że byłem młodszy, bardziej tępy i łatwiej mnie było zadowoilić A propos grafiki, to jest ona wg mnie plusem, ile można grać w różne 3d MMORPG które coraz bardziej się do siebie upodabniają? :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Tak jak mówiłem trzeba w tą gre grać dużą grupą bo inaczej sie nudzi dość szybko . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Tibia? Nie, wolę naleśniki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano Czerwiec 22, 2012 Share Napisano Czerwiec 22, 2012 Wiele lat temu grałem zarówno na Real jak i OTS. Jednak od długiego czasu widzę jakim szitem jest ta "gra" . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Lipiec 6, 2012 Share Napisano Lipiec 6, 2012 ja powiem tak Tibia piękne czasy ma za sobą czyli do 8.1 . Teraz to totalne dno . Fajnie ,że wszystko dodają nowego ale jak zwykle nie w porę i dla Premium oczywiście ,a jak by inaczej ! xD Tak ,tak teraz się bulwersuję ,ale dla tibijczyka ( którym już nie jestem ) teraz odpowiedni jest dobry OTS z Low expem Tyle na ten temat . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LemonRebel Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 A ja mam inną opinię. Tibia jest całkiem całkiem. Nie jest to mmo najwyższych lotów, ale przyjemnie się gra. Głównym powodem przez który jest tak nielubiana, to po prostu jej obecna opinia i to, że tak uzależnia. Mówiąc "zło" miałem na myśli całokształt czyli także graczy... Tutaj z forum, jakby postawić OTS'a, przerobić outfit'y (wyglądy) postaci i dodać kucowe stworzenia z lasu everfree, to mogłoby być fajnie, bo jak mam grać z tymi nołlajfami i czytać w co drugim zdaniu "ku***" to mi się źle robi... Tak z 20 osób z forum by było fajnie wtedy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pesgenu Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Hmm... Nie jestem hejterem, no ale bez przesady Tibia miała swój czas jako jeden z protoplastów MMORPG Jednak teraz nie nadaje się już do niczego Czysta grindówka, niezrozumiały interfejs, grafika i fizyka leży. Nie zrozumcie mnie źle, grafika nie jest najważniejsza, sam jestem fanem WoW'a - który ma już prawie 10 lat Chodzi o grywalność, której w tibi najzwyczajniej brak. Chociaż przyznam, pomysł na realną rozmowę z NPC jest niezły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mythrillo Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Zgodzę się że Tibia teraz to dno mimo że kiedyś trochę (dużo) grałem. Jednak nie żałuję że w Tibie grałem bo to z niej nauczyłem się Angielskiego, po za tym poznałem wielu ludzi, z którymi rozmawiam do dzisiaj. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaziu Napisano Lipiec 26, 2012 Share Napisano Lipiec 26, 2012 Ja też kiedyś byłem tibijczykiem. Grałem cały dzień w Tibie. A teraz? Jak znajdę dobry powód to wrócę do tej gierki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 Tibia to nic dobrego.. Wystarczy spojrzeć na poziom tych graczy. Poza tym może uzależnić (jak tego typka w filmiku powyżej) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Hayate Napisano Sierpień 27, 2012 Share Napisano Sierpień 27, 2012 przyznam się do gry w to... xD to było parę lat temu i muszę przyznać, że kiedy się grało z fajną ekipą to była niezła zabawa ale tak... sorry but no, nie bawi mnie to. ogólnie gra mi nie przeszkadza, chcą w to ludzie grać to niech grają Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fiesta Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 http-~~-//youtu.be/X85hzrgjr2I Tibia to była moja druga (po Thang Online) gra z gatunku MMORPG, czyli Monotonnych Masówek Opartych na Rozwijaniu Postaci Godzinami. Ech, to były czasy, kiedy się wagarowało, aby grać i broniło Tibii krzesłem. Był rok 2005, grałem na serwerze Celesta. Celesta była serwerem niemieckim, ale można tam było prawie z każdym porozumieć się po Polsku. (90% graczy to Polacy). Co ciekawe 7 lat temu wszyscy tą grę zachwalali, dzisiaj każdy krytykuje. Coś mi się wydaje, że podobnie będzie z Minecraftem. Pamiętacie legendarny reportaż TVN? "Kolega jest akurat knajtem to on wali z tego z aksa, a ja jestem druidem i wale z ruszczki" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 Moja pierwsza gra MMO/MMORPG. Grałem jeszcze w kafejce. Właściwie to samodzielnie zacząłem się uczyć angielskiego przez Tibię, więc w jakiś sposób zawdzięczam coś tej grze. Przez bodajże całą podstawówkę większość mojej klasy w to grała. Ja jednak największa rzecz jaką osiągnąłem to 8 lvl i przejście na maina. Potem ją porzuciłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s500PL Napisano Sierpień 30, 2012 Share Napisano Sierpień 30, 2012 GRAŁEM w to i jest to ZŁO Takie filozofowanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezimienna Napisano Wrzesień 29, 2012 Share Napisano Wrzesień 29, 2012 Kiedyś tak tą grę kochałam.. ale teraz, to nie czuć już tego klimatu kwadratów. Nie, to nie dla mnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts