Guzik Napisano Wrzesień 12, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2012 Skorzystam z okazji i zrobię sobie reklamę: możecie je skomentować TU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Astralis Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Twilight i AJ zdecydowanie mają za duże piersi. Trzeba byłoby popracować nad proporcjami. Czym rysujesz? Teblet/mycha? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Wrzesień 15, 2012 Share Napisano Wrzesień 15, 2012 Twilight i AJ zdecydowanie mają za duże piersi. Trzeba byłoby popracować nad proporcjami. Za duże ? Właśnie w sam raz XD No cóż może to dlatego że jestem facetem uważam że spoko. Ale każdy woli co woli Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Wrzesień 16, 2012 Share Napisano Wrzesień 16, 2012 Pora na porcję przerażająco jednotematycznych artów. Ale potwierdzają stara ludową prawdę: humanizacje (i cosplaye) AJ są najlepsze. Hm, chyba muszę się przeprosić z Hiszpanami. Najprostsza, klasyczna poza. Tylko perspektywa rąk coś nie do końca, ale ja się tam nie znam Humanizacja ta z cudnych. Tak, Hiszpanie to bez wątpliwości bardzo porządny naród. AJ: "Spieprzaj dziadu!" Humanizacja tak bardzo zbliżona do kanonu, jak to chyba możliwe. Żeby nie ten róg jeszcze... Applebuck. RD: "To czego ona się nie spodziewa, to fakcik, że właściwie mi się to bardzo podoba" Oba po prostu ładne. Rarity... czekam z niecierpliwością na jakąś rewolucję ludową w Equestrii i realizację hasła "kobiety na traktory" z tobą w roli głównej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Wrzesień 17, 2012 Share Napisano Wrzesień 17, 2012 Z cyklu zaczerpnięte z Drawing Friend (nietypowe bo łatwiej tam znaleźć saucy, niż humanizację) orginał: http://fantazyme.deviantart.com/art/Bright-Sun-Celestia-Human-327251072 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 Chyba nie było jeszcze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarkReaper11 Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Hmmm... Humanizacja? Czemu nie byle by nie była przesadzona typu, obrazek z którąś z bohaterek MLP:FiM która ma piersi większe od siebie ;/ A tak w ogolę to to jest nawet fajny pomysł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Humanizacje są fajne,ale czasami dennie wychodzą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Rarcia z rapierem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kochamMLP Napisano Wrzesień 30, 2012 Share Napisano Wrzesień 30, 2012 Celestia przepiękna <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 2, 2012 Share Napisano Październik 2, 2012 Ah, te oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NiBl Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Ach te Cy... talie jak u osy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Sadzonka Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Widać, że siostry. Tak podobne... z twarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Humanizacja fajna sprawa nawet,ale tutaj ktoś przesadził z pewną częścią ciała xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Ma reakcja na widok tego Art'a http://pl.memgenerator.pl/mem-image/boobies-pl-ffffff/d Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Jasne oczy... Gdzieś to wygrzebał? Jak ktoś wspomniał przy humanizacji lepiej nie przesadzać z pewną częścią ciała, niestety tu się to zdarzyło... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jabłko Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Ja nic do humanizacji nie mam, jednak zawszę będę wolał kucyki w ich oryginalnej postaci niż zhumanizowane choć trzeba przyznać że dobra humanizacja nie jest zła! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MacTavish Napisano Październik 5, 2012 Share Napisano Październik 5, 2012 Dziś przez przypadek natknąłem się na coś takiego(być może było lub nie): http://cdn.derpiboo.ru/thumbs/1400/800/2012/10/05/18_12_43_830_114296__UNOPT__ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Raczej Reservoir Mares. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
much Napisano Październik 6, 2012 Share Napisano Październik 6, 2012 Mafia mlp albo coś powiązane z grupami przestepczymi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 no muszę przyznać , że niektóre prace są naprawdę na bardzo wysokim poziomie i bardzo mi się podobały , lecz chyba jednak wolę oglądać kucyki w wersji oryginalnej . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Październik 8, 2012 Share Napisano Październik 8, 2012 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MietekPL ( TS ) Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 będę jednym z niewielu , nienawidzę humanizacji , wolę kycyki , jakie są Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 10, 2012 Share Napisano Październik 10, 2012 będę jednym z niewielu , nienawidzę humanizacji , wolę kycyki , jakie są a ja to jestem bardziej "za" , oczywiście nie w serialu , ale po zanim . moim zdaniem fajnie te kucyki wyglądają w innych postaciach Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts