Jump to content

Humanizacja kucyków – rysunki i opinie

Recommended Posts

A ja pokażę wam moje humanizacje, na razie na moim DeviantArt'cie mam tylko jeden rysunek i szkic z MLP, ale się nadrobi :)

Oto i one :

(Nie) Wściekła Fluttershy -

Dołączona grafika

Szkic Rarity -

Dołączona grafika

Coś poprawić w szkicu ? Zrobić z niego rysunek wykonany w Edytorze Graficznym czy ręcznie ?

Middida, ślicznie rysujesz :) Fajnie by było zobaczyć szkic Rarity pokolorowany i dopieszczony w jakimś edytorze...

Bardzo dziękuję za opinię. Na pewno nałożę na gotowy rysunek, jakiś efekt fotograficzny, ale przy moich zdolnościach w GIMP'ie, poprawki spowodowałyby ... no, nie chcecie wiedzieć co :rarirage:

• 2 weeks later...

Czy ja wiem? Główna idea humanizacji jest próba pokazania ich w ludzkiej formie. "Jak wyglądałyby w naszym świecie? Jak ludzie? Kim by były?" itd, itd. Adaptacja, dopasowani. To jest... ciekawe!

Inspirujące, rzekłbym nawet.

Dokładnie, zgadzam się ^^. Humanizacje nie są niezbędne, w ogóle... Jakąkolwiek działalność fandomu można określić jako zbędną, ale jest fajna. Od tego jest kreatywność by się bawić i robić rzeczy zbędne, ale ciekawe, inspirujące :3.

Dark Rose, osobiście ta humanizacja mi się niezbyt podoba, głównie dlatego, że nie lubię przedstawienia kuców jako bardziej realne osoby, preferuję tutaj zdecydowanie styl mangowy. Ale to mój gust... Samo wykonanie jest świetne, zazdroszczę osobą, które potrafią rysować dłonie.

• Upvote 1

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest Anekito

Lubię anthro. Niektóre sa nawet fajne, z kolei inne po prostu brzydkie. Ale generalnie anthro arty podobają mi się. Można przez nie wyczuć artystę, a nie jest łatwo z kuca zrobić anthro, więc poznamy po części ekspresje i uczucia artysty.

• 1 month later...
  • 4 weeks later...

Ja osobiście je lubię, ale tylko jak są zrobione dobrze i skoro humanizacja, to najlepiej bez skrzydeł i rogów, bo to wygląda mało ciekawie, lecz zdarzają się wyjątki, ale nie często.

Share

• Create New...