Phinbella Flynn Napisano Styczeń 6, 2013 Share Napisano Styczeń 6, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MicroCloud Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Ma ktoś może obrazek z Chrysalis jako źrebięciem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Wybierz sobie: http://browse.deviantart.com/?qh=§ion=&global=1&q=chrysalis+filly Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MicroCloud Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 Dzienks. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 15, 2013 Share Napisano Styczeń 15, 2013 W zapytajce, jak się poszpera, to się znajdzie (albo poprosić) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Jeśli już było to przepraszam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Nie było. Kto jest za utworzeniem poddziału w "Inne postacie" dla Chrys? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Trochę Chrys odemnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Nie było. Kto jest za utworzeniem poddziału w "Inne postacie" dla Chrys? Prędzej powstanie dział Cadence. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 20, 2013 Share Napisano Styczeń 20, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Luty 11, 2013 Share Napisano Luty 11, 2013 Dawno nie było nic o Krysi Oj chyba nie była za bardzo zachwycona xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ares333 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Jak widać po moim avatarze to jedna z moich ulubionych postaci. Jak dla mnie jest to chyba najmroczniejszy czarny charakter w całym serialu, i mam nadzieje że po odcinku ślub w Canterlocie jeszcze ją zobaczymy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Najmroczniejszy? Śpiewa, fajnie się śmieje, żre miłość. Znajdź tu mrok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ares333 Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Według mnie jest mroczna ze względu nie tylko na je wygląd ale i charakter. To jak podle wykorzystała shinning armora aby osłabić barierę chroniącą Canterlot. Poza tym przecież karmi się miłością, ona mnie traktuje jej jak uczucia miedzy dwojgiem osób ale jak pożywienie. Na przykładzie jej podstępu widzimy jak niewiele znaczy dla niej miłość jako uczucie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Miłość w rzeczywistości jest tylko i wyłącznie użyteczna, ma tworzyć podstawy prokreacji gatunku przez budowanie fizycznej więzi. To nie zło, to rzeczywistość. Nie było to podłe, tylko utylitarne. Robi to dla siebie i poddanych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Wrzuciłbym fajne zdjęcie Chrysalis ale znów dostanę ostrzeżenie w wysokości 3pkt za link do Rule34... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Ta fotka pasuje idealnie do mojego fica... Miałam jeszcze parę ładnych zdjęć z nią, ale zapodziały się gdzieś w mrocznych czeluściach mego dysku C. Więc... Nie mogę dać tu tych zagubionych fotek, ale udało mi się w połowie zrobić niezłą tapetkę... Wstawię ją, jak skończę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Caduto Napisano Kwiecień 2, 2013 Share Napisano Kwiecień 2, 2013 Jedna z najlepszych postaci w całym MLP FIM, ciekawa, intrygująca... i chyba jedyna tak dobrze o dubingowana w polskiej wersji językowej... nie jestem jednak w stanie powiedzieć czy jest po postać zła czy dobra... z tego względu że sami nieraz postępujemy dokładnie tak samo jak ona, żeby osiągnąć cel posługujemy się podstępem, ironią, cynizmem, sprytem... usprawiedliwiając to celem wyższym... i zadajcie sobie pytanie, czy gdy wy tak postępujecie czujecie się źli... chyba nie, co świadczy o tym... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Wszyscy myślą, że Chrysalis jest taka... Tylko, że... Ona jest taka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Słodziutka Chrysalis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts