Nikt Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Tutaj fajny art Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Maj 19, 2012 Autor Share Napisano Maj 19, 2012 http://25.media.tumblr.com/tumblr_m477bv3iPg1rvwsino2_500.jpg czy tylko ja słyszę w głowie "All You Need is Love" Beatlesów? xd Jeden z ładniejszych moim zdaniem od strony technicznej (albo dlatego, że walczy z Luną?) http://img651.imageshack.us/img651/3314/evilhaiwaseviloncebywor.jpg Walczy z Luną albo jest w sojuszu/parze z NMM ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Hej wszystkim wielbiącym Chrysalis od jej dziurawych i serowych kończyn po jej śliczne oczy, które nie odchodzą ode mnie ani na krok dzięki mojej sygnaturze <3 Czas oczywiście jak zwykle na porcję art'ów od jej najbliższego Changelinga, Chrysala. ^^ Tak więc... Czaas zacząć *tsssss...* Kryysia <3 Jakaś ty śliczna, jak zawsze zresztą Mooja jedyna królowa <3 A teraz czas przemienić się ze zmiennokształtnego człowieka w swoją WŁAŚCIWĄ postać. Haha! Po lewej stronie ja! Król Changelingów, Chrysal we własnej osobie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukiner Napisano Maj 23, 2012 Autor Share Napisano Maj 23, 2012 Wielki powrót Chrysalis w 3 sezonie dzięki pomocy Luny : http://dw1482.deviantart.com/art/Repercussions-303638405 Chrysalis: "Dlaczego zgodziłam się na to ?...." a teraz taki mój głupi pomysł który wyszedł nawet fajnie ^^ http://dankodeadzone.deviantart.com/#/d50tl2i "Shake Shake" Darkness Darkness, Friendship is a fake Friendship from these PONIES I will never take! http-~~-//www.youtube.com/watch?v=EBZW32X_gA8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Chcę taka :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Ty chcesz taką, ja bym chciał większą.. A jakby było można to Body Pillow żeby mieć się do czego nocą przytulać <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Cieszy mnie wprowadzenie do My Little Pony Friendship is Magic czarnego charakteru.. oczywiście jest ( a może był?) Discord lecz ale on reprezentuje inny "wymiar" zła... Chrysalis wybrała za cel przejęcie władzy nad całą Equestrią a nie (jak w przypadku Discorda) rozpętanie chaosu na całym (świecie?). Odbiegając od wcześniejszego tematu mam przypuszczenie że Chrysalis jest bardzo podobna do Zecory z czego można wywnioskować z podobnego stylu życia, mowy, oraz w pewnym stopniu w wyglądzie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 pewien stopień w wyglądzie pomiędzy Zecorą a Chrysalis?? Przykład proszę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 Ja nic nigdy nie widziałem podobnego pomiędzy Zecorą, a Chrysalis.. Pierwszej nienawidzę, drugą kocham ponad własne bronies'owe życie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Maj 30, 2012 Share Napisano Maj 30, 2012 No i tu mój drogi się z tobą zgadzam. Ja też za panną zebrą nie przebadam a Chrysalis czcze :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Maj 31, 2012 Share Napisano Maj 31, 2012 Ja tam lubię Zecorę za to za Crysalis jakoś wielce nie szaleję ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 1, 2012 Share Napisano Czerwiec 1, 2012 Muh... wy tylko przykładów chcecie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Smutna Chrysalis jest smutna :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 O kurczę, jaki art z sercem.. On jest genialny! <3 A ja wracam do swojego "codziennego" przeglądu art'ów znalezionych przez siebie samego, tak więc w imieniu jedynej właściwej Królowej Zmiennokształtnych publikuję art'y na jej temat. Dzisiaj niestety będzie krótko, wynika to z braku czasu na szukanie przez ostatnie dwa dni. Mam nadzieję tylko, że moja ukochana królowa się na mnie nie obrazi. Ja również witam wszystkich *tsss*. Chrysal jak miło, że w ogóle szukasz art'ów ze mną, dzięki twojej miłości czuję się mocniejszaa. Piękna i niepowtarzalna, najcudowniejsza królowa dbająca o swoich poddanych, jak o własne dzieci Mam nadzieję, że dzisiejsze dwa art'y będą musiały wam wystarczyć.. Następnym razem obiecuję większą dawkę Chrysalis od Chrysala Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawlex Napisano Czerwiec 3, 2012 Share Napisano Czerwiec 3, 2012 Oczywiście ja, jako wierny poddany też dam coś od siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 5, 2012 Share Napisano Czerwiec 5, 2012 Nie ma co ukrywać - świetna postać, szkoda, że widzieliśmy ją tylko w dwóch odcinkach, ale za to jaakich! Też bym coś wrzucił, ale pewnie wszystko już dawno tutaj jest. Chyba, że moja sygnaturka, jej to nikt nie ma. Ku chwale! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Właśnie trafiłeś do grona ludzi, których lubię ponad wszystko tylko za to, że tak jak ja kochają Chrysalis! A tu masz uścisk od niej samej ^^ Witam w gronie zmiennokształtnych Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikt Napisano Czerwiec 6, 2012 Share Napisano Czerwiec 6, 2012 Chyba nie było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Ja chcę: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Maskotka i humanizacja sa tak epiczne, że marzę o jednym i o drugim Mam też pytanko do was, czy chcielibyście zobaczyć Chrysalis w trzecim sezonie i jeśli tak to dlaczego? Co was w niej urzekło? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Czerwiec 7, 2012 Share Napisano Czerwiec 7, 2012 Nie ma co ukrywać - świetna postać, szkoda, że widzieliśmy ją tylko w dwóch odcinkach, ale za to jaakich! Czy nie każda postać tzw. bossy np. Discord był tylko w dwóch odcinkach? Ale no muszę się zgodzić arty z nią świetnie wychodzą Sam jakoś tak jestem w "stosunku" do niej neutralny... Zwykły zły charakter jak każdy inny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 *FEED* Czee wszystkim, którzy odwiedzają ten temat, wszystkim którzy uwielbiają Chrysalis i moje aktualizacje artów.. Przywitajcie moją drogą, kochaną i potężną Trixie Chrysalis! ... Chrysalis? ... Chrysaaaalis?! Przepraszam cię bardzo Chrysalku, ale teraz poświęcam czas Pinkie Pie i nie za bardzo mogę w tym momencie do ciebie przyjść, ale nie obawiaj się.. Za jakiś czas do ciebie przyjdę ^^ *tsss* To ja w takim razie pokażę, art'a z tobą jak byłaś młoda i miałaś okres bycia normalnym kucykiem! ^^ Nie :<< No i co narobiłeś.. Teraz wszyscy będą wiedzieli, że byłam kiedyś zwykłym kucykiem. *arghhh* Ooo :< Chrysalis :<< No nie smutaj no :( Będę :< Masz na przeprosiny takiego ładnego art'a.. Podoba ci się? Tak trochę mi się podoba, mały jest.. Ale wybaczam ci Chrysal :> *tsss* Ależ dziękuję królowo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Czerwiec 8, 2012 Share Napisano Czerwiec 8, 2012 Ah, nasza królowa jak zawsze świetnie... Ale zamiast oglądać obrazki trzeba byłoby się wziąć za Equestrie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Ten mi się bardzo podoba : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Witajcie moi poddani! *tsss* Dopóki Chrysala nie ma to ja was w jego imieniu zapraszam na nowe arty ze mną, które mam nadzieję i wam się spodobają. Hmm.. *argghh* Rozchorował mi się, cały dzień chodząc w koszulce z moim wizerunkiem.. Biedaczysko.. :( Obawiam się więc, że będę zmuszona poprowadzić dzisiejszy pokaz artów sama.. No trudno *arghh* Prawda, że jestem piękna? Każdy mi to powtarza.. Dzięki temu jestem coraz silniejsza! Jestem Królową Zmiennokształtnych... Jedyną i najcudowniejszą.. Wiem, że potrafię być uwodzicielska.. Każdy to przyzna.. *aaaaa..psik* Chrysalis? Gdzie ty jeste... Ahh.. Zapomniałem o dzisiejszym pokazie nowych artów.. *smark* Powinieneś leżeć w łóżku, przecież nigdzie ci nie uciekłam tylko zastąpiłam cię tym razem.. *tss* A was żegnam w imieniu swoim i Chrysala.. Żyjcie w sile i miłości ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts