Zucharski Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Dla tych co nie posiadają fb, specjalna premiera identa. Macie kogoś konkretnego kogo szczególnie chcielibyście zobaczyć jako naszego "gościa" ? Tara Strong Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 (edytowany) M.A Larsona. A tak na poważnie, to myślę że miśka200m, i tak ma sie zjawić na tym meecie, a jest dość znany. Edytowano Sierpień 22, 2013 przez Izeer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Nie będzie mnie na 99,99999999999999999999999999999999% http://vocaroo.com/i/s1JokqOjXgh8 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 M.A Larsona. A tak na poważnie, to myślę że miśka200m, i tak ma sie zjawić na tym meecie, a jest dość znany. Jestem jakaś dziwna...Kto to do licha jest? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izeer Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 Jestem jakaś dziwna...Kto to do licha jest? Pytasz sie o Larsona czy o miśka? Larson to gość który pisze scenariusze do mlp. Misiek200m to lektor opowiadan i odcinków, prawie każdy go zna. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 (edytowany) Hmm... całkiem możliwe że się pojawię, będzie to przy okazji mój pierwszy meet. Tak, na 99% brony z Poznania melduję swoją obecność . Przy okazji, jest jakaś osoba z Poznania która również ma zamiar się tutaj wybrać ? Edytowano Sierpień 25, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Littlebart Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Też pojawię się na 99% to będzie tak samo mój pierwszy meet i to zorganizowany. Trzeba w końcu się przełamać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekzet123 Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Ja tam przyjdę choćby pieszo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Sierpień 26, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 26, 2013 Przy okazji, jest jakaś osoba z Poznania która również ma zamiar się tutaj wybrać ? zapraszałem poznańskich bronies na grupie na fb. z tego co pamiętam odzewu nie było, ale na pewno będę im jeszcze o tym wydarzeniu przypominał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 1, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Rejestracja na ponymeet ruszyła pełną parą. Teraz możecie zarejestrować swoją obecność na ponymeecie. Zgłosić siebie, bądź swój sprzęt, do pomocy w organizacji meeta. Przypominam również, że panele można rejestrować jeszcze przez tydzień (potem będziecie musieli pisać osobiście do bobula, który planuje wam podać wstępny plan meeta stosunkowo jak najszybciej). Tak więc do dzieła bronies! ~bobulehttp://bronies-silesia.eu/ponymeet/rejestracja/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 1, 2013 Share Napisano Wrzesień 1, 2013 Zarejestrowany ( tak, tak musiałem się pochwalić ). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Ja też zarejestrowany. Boże drogi, ale będę miał gimnastykę z dojazdem i powrotem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Ja też zarejestrowany. Dobrze to słyszeć, mam nadzieje że się spotkamy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Możliwe, że tak będzie, lecz jak już wspominałem, zabawa z rozkładami spowoduje u mnie wzrost napięcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 10, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Po Prostu Tomek - przecież z Opola powienieś mieć cud malina dojazd wraz z innymi opolskimi bronies Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Możliwe, że tak będzie, lecz jak już wspominałem, zabawa z rozkładami spowoduje u mnie wzrost napięcia. Z tego co pamiętam to z Poznania mam 2 przesiadki aby dojechać... damy radę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 10, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 10, 2013 nie masz bezpośredniego pociągu do Katowic ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bafflord Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Możliwe, że tak będzie, lecz jak już wspominałem, zabawa z rozkładami spowoduje u mnie wzrost napięcia. Przecież ja z Zabrza do Opola dojechałem bezpośrednim pociągiem... w drugą stronę też nie powinno być problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 11, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 11, 2013 do Bytomia bezpośrednich pociągów raczej nie ma (nie licząc paru wyjątków) ale można dojechać komunikacją miejską z Gliwic i Katowic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 Z powodów pracowych nagle odpadłem :/ Wybaczcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Wrzesień 11, 2013 Share Napisano Wrzesień 11, 2013 (edytowany) Będzie można za darmo zaparkować na tym wielkim parkingu? Albo chociaż obok tego okrągłego budynku wyżej? (Patrząc z mapy google) ps. Hmm, co ma robić osoba która jest ochroniarzem? Edytowano Wrzesień 11, 2013 przez EmSki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Potwierdzone klinicznie. Nie będzie mnie na 100% Miłej zabawy i inne takie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Będzie można za darmo zaparkować na tym wielkim parkingu? Albo chociaż obok tego okrągłego budynku wyżej? (Patrząc z mapy google) ps. Hmm, co ma robić osoba która jest ochroniarzem? to jest samochodówka. mają przy szkole parking (tak chyba ten obok tego okrągłego budynku wyżej), więc nie powinno być problemów z zaparkowaniem ten "wielki parking" to chyba masz na myśli plac Sobieskiego btw to jest temat dotyczący meeta, a nie tego "kto na niego nie jedzie" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 przecież z Opola powienieś mieć cud malina dojazd wraz z innymi opolskimi bronies Jak się z nimi skontaktuję... Ale mimochodem do Bytomia sprawa załatwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 ten "wielki parking" to chyba masz na myśli plac Sobieskiego Porysowany liniami niczym parking Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się