Po prostu Tomek Napisano Sierpień 13, 2013 Share Napisano Sierpień 13, 2013 A Yarpen, bo jego chociaż kojarzę. Link do komentarza
Wilcza Napisano Sierpień 15, 2013 Share Napisano Sierpień 15, 2013 Hmm... niech będzie Yarpen... Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Wrzesień 9, 2013 Share Napisano Wrzesień 9, 2013 Niech będzie Yarpen. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 6, 2013 Autor Share Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) Dobrze, niech tak będzie. Chrząszcz Goliat ląduje u Yarpena. Po wyjątkowo długiej przerwie, musiałem znaleźć kolejnego owada do przydzielenia. Atlas Fluttershy zawiera o dziwo praktycznie każdy rodzaj owada. Tym razem jest to chyba najbardziej pospolity owad w Polsce, pewna sieć sklepów spożywczych ma taką samą nazwę... Tym owadem jest BIEDRONKA. Tak więc, do kogo trafi ten owad? Tu ma być lista, znowu. Głównie dla mojej wygody podczas edycji Larwa Dziwaczka widłogonka - Warmen Jelonek rogacz - Celestor Modliszka - Siper Paź królowej - Magenta Trzyszcz - Phinbella Flynn Ślimak Winniczek - Unbridle i Ślimak Turkuć podjadek - Tric Patyczak - EverTree Larwa mrówkolwa - BiP Mrówka australijska - Emronn Chrząszcz Goliat - Yarpen Biedronka - Guardian Śpieszek Jaskiniowy- ? Edytowano Październik 11, 2013 przez KochamChemie Taka tam aktualizacja... Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Guardian. Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Biebroneczka Biedronka!. Biedronki są urocze. Idem za głosem ludu, Guardian. :3 Link do komentarza
Szarik181 Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Guardian Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Trzech kolorem maźnęło, musi coś w tym jest. Guardian zatem. Link do komentarza
Sabina Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 (edytowany) Najlepsza zabawa na świecie A w nagrodę, że Chemik taką zabawę wymyślił (chwała Ci, i oby C2H5OHnigdy Ci się nie kończyło) dostanie ode mnie Biedronusię Btw. daj mi ktoś jakiegoś owadzia (Jestem studentem, C2H5OH się nigdy nie skończy~KochamChemie) Edytowano Październik 11, 2013 przez KochamChemie Brak. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 Niechaj będzie! Drogi Guardianie, wybrano dla Ciebie Biedronkę. "Lud" o tym zadecydował. Teraz pora na coś bardzo miluśkiego. Fluttershy na widok tego owada aż krzyknęła z prze... zachwytu. ^^ -Prawda Fluttershy? -Jest... na prawdę.. śli... czny. -Cieszę się ^^ Używany w medycynie chińskiej(czego oni nie jedzą...), prowadzi nocny tryb życia. Jest to bezpośrednio związane z jego "nazwą" Uwaga, przedstawiam, Śpieszka Jaskiniowego Prawda, że słodziak? Tak więc... Do kogo ma POWĘDROWAĆ?(HAH, żart... ) Link do komentarza
Sabina Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Jest tak "piękny" jak ja, więc może do mnie powędrować Tak bardzo egoistycznie Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Egoistycznie czy nie, będziesz miała okazję do prawdziwie zabawnych żartów, dlatego też masz. Sabina. 1 Link do komentarza
Szarik181 Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Łap Sabina skoro tak chcesz 1 Link do komentarza
Ravin Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Mnie się nie podoba ale co kto lubi. Niech Sabina dostanie. 1 Link do komentarza
Yargolek Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Dla Madzi (tj. Sabisi :3) 1 Link do komentarza
KochamChemie Napisano Październik 15, 2013 Autor Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) -Sabina chciała tego pasku... -JAK TY MOŻESZ TAK MÓWIĆ?! -Spokojnie Fluttershy, przejęzyczyłem się. Miałem na myśli: tego ŚLICZNEGO owada. Oczywiście... -Już lepiej Tak więc, głos ludu zdecydował. Sabina otrzymuje tego słodziacza! A jaki jest nasz następny "stworek" ? Widzę, że mamy tu piękne okazy. Proszę. Czyż nie są urocze? Mała sugestia, wiecie, że są to karaluchy? Ponoć są jadalne. A po usmażeniu mają... CIEKAWY smak. Kto zasługuje na tą uroczą parkę? Ale na serio, czy one nie są piękne? (to nie są karaluchy europejskie) Larwa Dziwaczka widłogonka - Warmen Jelonek rogacz - Celestor Modliszka - Siper Paź królowej - Magenta Trzyszcz - Phinbella Flynn Ślimak Winniczek - Unbridle i Ślimak Turkuć podjadek - Tric Patyczak - EverTree Larwa mrówkolwa - BiP Mrówka australijska - Emronn Chrząszcz Goliat - Yarpen Biedronka - Guardian Śpieszek Jaskiniowy- Sabina Karaluchy(dziwnie to brzmi)-Decaded Edytowano Listopad 11, 2013 przez KochamChemie BUMP! Lista. 1 Link do komentarza
BiP Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 (edytowany) Dolar84 i Decaded? DD xD (prosiłbym o zdecydowanie się ... w końcu to ma być dla jednej osoby ~KochamChemie) Edytowano Październik 15, 2013 przez KochamChemie Decyzja. Link do komentarza
Recommended Posts