Cava Herondale Napisano Grudzień 2, 2013 Share Napisano Grudzień 2, 2013 Niech będzie Tric. Link do komentarza
Unbridle Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Nie będę inna i zagłosuje na Trica. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Ale, ale Tric ma już Turkucia głodomora podjadka! Niech dostanie go Draques Link do komentarza
Anathiela Napisano Grudzień 17, 2013 Share Napisano Grudzień 17, 2013 KochamChemie. Skorpion jest pajęczakiem jak coś. Link do komentarza
KochamChemie Napisano Grudzień 23, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 23, 2013 Skorpion nigdy się owadem nie stanie... ale wygląda słodko Tric ma już turkucia :< Tak więc ląduje u Draquesa. Brawo! Następny owad to: Rybik Cukrowy Bardzo ładny, u kogo wyląduje? Link do komentarza
Cassidy Napisano Grudzień 23, 2013 Share Napisano Grudzień 23, 2013 (edytowany) Może DiscorsBass ?.? Bo tak. Bardzo ładny, u kogo wyląduje? Musiałeś kiedy akurat jadłam? Edytowano Styczeń 3, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza
Estelle Napisano Grudzień 31, 2013 Share Napisano Grudzień 31, 2013 (edytowany) Musiałeś kiedy akurat jadłam? To mogłaś nie wchodzić do tego tematu i nie zaglądać w spoiler... Discors. Za każdy następny offtop będzie warn(zgłoszenie do moderacji)! ~KochamChemie Edytowano Grudzień 31, 2013 przez KochamChemie Link do komentarza
Sabina Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Rybik cukrowy! Pomyślmy, kto lubi cukier... Słodycze lubi Pinkie Pie. Kto jest avatarem Pinkie? Owad dla Discorsa! Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 Wygląda trochę jak rak. A to prawie jak krab. Więc Niklas Link do komentarza
Cava Herondale Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 Niech będzie Discors. Link do komentarza
Lyka Kimba Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Discors :3, idę za resztą Link do komentarza
KochamChemie Napisano Styczeń 12, 2014 Autor Share Napisano Styczeń 12, 2014 Dobrze, Rybik trafia do Discorsa. Taki słodziak, w końcu cukrowy, co nie? A teraz coś nowego, tej rodziny owadów jeszcze nie było. Oto Szerszeń Azjatycki. Ponoć szerszenie nie są tak agresywne jak osy, więc o "ugryzienie" jest trudno. Do kogo on trafi? Larwa Dziwaczka widłogonka - Warmen Jelonek rogacz - Celestor Modliszka - Siper Paź królowej - Magenta Trzyszcz - Phinbella Flynn Ślimak Winniczek - Unbridle i Ślimak Turkuć podjadek - Tric Patyczak - EverTree Larwa mrówkolwa - BiP Mrówka australijska - Emronn Chrząszcz Goliat - Yarpen Biedronka - Guardian Śpieszek Jaskiniowy- Sabina Karaluchy(dziwnie to brzmi)-Decaded Księżycówka-Arjen Ważka-Insomia NIEOWAD Skorpion - Draques Rybik Cukrowy - Discors Bass Szerszeń Azjatycki - Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 (edytowany) Tarreth, bo to jakiś taki jasny łeb ma. Jasne - Słońce Do tego Tarreth nie gryzie tak jak na przykład Dolar, więc. ^^ Edytowano Styczeń 12, 2014 przez Elizabeth Eden Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Tarreth, takie ma "słoneczne" umaszczenie Link do komentarza
Hidoi Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 JAA Tarreth oczywiście. Link do komentarza
Lyka Kimba Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Wszyscy Tarreth - to i ja ^^ Pasuje xD Link do komentarza
Estelle Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Oczywiście, że Tarreth. Link do komentarza
DiscorsBass Napisano Styczeń 14, 2014 Share Napisano Styczeń 14, 2014 Yay!!! Dostałem swojego owada!! Chociaż na początku chciałem go zjeść... no, bo wiecie, cukrowy, ale się okazało, że to tylko dlatego, że żywi się jakimś cukrem... no cóż, powinien znaleźć wiele przyjaciół u mnie w łazience, czasem po nocach imprezują, aż spać nie można .-. Z kolei to coś, co jest teraz do rozdania, bardzo do Tarra pasuje, więc... YOLO, głosuję na Arjena!!! Link do komentarza
Recommended Posts