Cartoon Tiger Napisano Wrzesień 8, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2013 (edytowany) Widzę zrobiło się tutaj małe zamieszanie. Po pierwsze proszę o zaprzestanie spamowania, bo mi tutaj błota nanosicie ( z tym ostatnim żarcik ). Powtarzam jeszcze raz. Cały turniej odbędzie się w nowo stworzonym pokoju na SB (dodatkowo zabezpieczonym hasłem). Wybrani szczęśliwcy dostaną PW z dalszymi instrukcjami. Wszystko będziecie wiedzieć już w najbliższą sobotę. Do tej pory możecie jeszcze próbować wywalczyć sobie bilecik do sławy. Powodzenia. Edytowano Wrzesień 8, 2013 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wizio Napisano Wrzesień 8, 2013 Share Napisano Wrzesień 8, 2013 Z chęcią wezmę udział w tym turnieju. Trzeba czasem przetestować swoją wiedzę na temat wszystkiego, co z fandomem związane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 10, 2013 Share Napisano Wrzesień 10, 2013 Będę wielce zaszczycony jeśli będę mógł wziąć udział w tej jakże ekscytującej i ciekawej rywalizacji. Oficjalnie zgłaszam swoją niczym nie wymuszoną chęć do wzięcia udziału w tym turnieju. Mam nadzieję że mój wniosek zostanie pomyślnie rozpatrzony i będę mógł wykazać się wiedzą odnośnie serialu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arktala Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Jestem chętny, choć może bez większych szans. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Niniejszym zgłaszam uroczyście swą skromną kandydaturę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 ZGODNIE Z OBIETNICA OTO LISTA SZCZĘŚLIWCÓW: 1. Talar 2. Czytoholiczka 3. Tamara 4. Daffy Cartman 5. Kitsun 6. Marquise Fancypants di Coroni 7. Arashel Jajir 8. Wizio 9. sajback 10. emili878 GRATULUJĘ! LISTA REZERWOWYCH: Jeśli ktoś z wyżej wymienionych osób nie zjawi się, miejsce kolejno będzie zajmować: 11. WładcaCiemnościIWszelkiegoZła 12. Psotunia Von Cat 13. Myntia22 Numer zawodnika przypiszemy dopiero na turnieju. Zabawa odbędzie się w następną sobotę o 20.00. Powodzenia! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 1. Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 (edytowany) 9. sajback zwycięstwo! Edytowano Wrzesień 14, 2013 przez sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Celly Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Trochę szkoda, ale mam nadzieję że będzie więcej edycji. Może wtedy się załapię :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Trochę szkoda, ale mam nadzieję że będzie więcej edycji. Może wtedy się załapię :> Najważniejsze to mieć nadzieję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 14, 2013 Share Napisano Wrzesień 14, 2013 Ja chcę, odpadnę pierwsza ale to nie jest ważne! Zabawa najważniejsza! Poza tym kocham serial ,,Jeden z dziesięciu", odpowiadam razem z uczestnikami. Oni są mądrzejsi ;-;. Może mnie przyjmiecie? Idiota zawszę się w turnieju przyda :F To teleturniej, nie serial. Yay, cieszę się że mogę z wami rywalizować, tylko mamy mały problem...bo ja i Czytoholiczka korzystamy z jednego komputera i trochę coś by nam nie pykło :T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Wrzesień 14, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 14, 2013 To więc tak. Tamara i Czytoholiczka. Jeśli tylko jedna osoba może wziąć w tym udział, to dam szanse rezerwowemu. Proszę o waszą szybką odpowiedz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 15, 2013 Share Napisano Wrzesień 15, 2013 4. Daffy Cartman JESTEM NUMEREM CZTERY. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 5. Kitsun Fajnie, że się dostałem^^. W imię piątki przy nicku wysyłam mały filmiczek =3 http://www.youtube.com/watch?v=QEcpJLRqZ-g Mam też pytanko do samego tygryska. Jak to będzie wyglądało? Robimy konkurs w formie czatowej czy odpalamy teamspeak? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Wrzesień 18, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2013 (edytowany) Konkurs jest w formie czatowej. Na odpowiedz będziecie 7 sec. W piątek późnym wieczorem podam dokładny regulamin i przebieg zabawy. Edytowano Wrzesień 18, 2013 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Wrzesień 20, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 20, 2013 (edytowany) Tak jak obiecałem, tak zrobię. Zasady: Pierwszy etap zawiera 20 pytań. Każdy z uczestników otrzyma po dwa pytania, po jednym na turę. Jeśli ktoś nie odpowie na żadne pytanie, odpada. Drugi etap zawiera 100 pytań. Ten etap rozgrywki kończy się gdy zostają trzy osoby. Jeśli zdarzy się ( w co wątpię ), iż zostaną zadane wszystkie pytania przeznaczone na ten etap, reszta osób pozostających w grze, przechodzi do finału. Finał zawiera 40 pytań. Tutaj już liczą się punkty, osoba mająca najwięcej punktów wygrywa, nawet jeśli straciła swoje trzy szanse. Uczestnik zabawy zostanie ukarany zabraniem jednej szansy gdy: - Pomaga innym uczestnikom turnieju. - Odpowiada poza swoją turą. - Spamuje na turniejowym SB Turniej zostanie przerwany: Gdy na SB pojawią się osoby z poza konkursu ( nieuprawnione ). Konkurs nie odbędzie się, jeśli wystąpi problem z SB. Edytowano Wrzesień 20, 2013 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marquise Fancypants di Coroni Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Bardzo wszystkich przepraszam, niestety nie dam rady pojawić się dziś o 20.00 by wziąć udział w turnieju. Przepraszam, że nie powiadomiłem wcześniej, niestety dopiero dziś się o wszystkim dowiedziałem... Jest mi naprawdę przykro i proszę o wybaczenie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
~Tamara~ Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Ja będę miała nieco problemów gdyż mój laptop ma upodobanie do zacinania się, czy mogłabym prosić o ogólne przedużenie czasu do 8 sekund? Czasami mam też problem z SB, kilkam aby na niego wejść i ładuje się w nieskończoność...ale mam nadzieję że tym razem obejdzie się bez takich problemów... Co do tego kto z nas ( Ja i Czytoholiczka) wycofuje się z turnieju, to wycofuje się Czytoholiczka, gdyż nie ma ona dostępu do internetu w weekendy. :fluttercry2: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Szkoda, że nie napisaliście mi tego wcześniej. Wyśle teraz kolejno PW do osób z rezerwy. Jeśli nikt się nie zgłosi zagramy w osłabionym składzie, lub za zgodą innych, wybierzemy dogodniejszą datę i godzinę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 I jak, wiadomo już coś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) Stało się, było wiadome że wygram, ale nie myślałem że aż tak łatwo mi to przyjdzie. Walka w finale była ostra, ale dałem radę i zachowałem wszystkie szansy. Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Kaczor Daffy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arashel Jajir Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Fakt, finał. Praktycznie dwie osoby, gdyż Talar odpadł już na samym starcie. Tylko ja kontra Daffy. Trzy szanse. Nasze spojrzenia piorunowały. I co? Wygrałem. Tak, dla Daffy'ego drugie miejsce to zwycięstwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Psoteł Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 Jasne, jasne Wszyscy Wam wierzą, szczególnie my, reszta uczestników :3 PS: Nie spodziewałam się zająć drugiego miejsca, a właściwie w ogóle wystartować A WCIWZ genialnie odpowiadał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Wrzesień 21, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) Turniej 1 z 10 zakończony! Oto lista zwycięzców: Pierwsze miejsce zajmuje: Talar Zgromadził : 153 punkty Drugie miejsce zajmuje: Psotunia Von Cat Zgromadziła : 133 punkty Trzecie miejsce zajmuje: Kitsun Zgromadził : 31pDalej kolejno: Czwarte miejsce : Arashel Jajir Piąte miejsce: WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Szóste miejsce: sajback Siódme miejsce: Daffy Cartman Ósme miejsce: Tamara Dla zwycięzców, w niedługim czasie, zostanie przyznana nagroda forumowa. Zarówno będzie to nowy system nagradzania uczestników, biorących udział w konkursach w dziale "Become Popular". Jeszcze raz dziękuje wszystkim uczestnikom zabawy za udział w turnieju "1 z 10". Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Wrzesień 21, 2013 Share Napisano Wrzesień 21, 2013 (edytowany) Widzę, że Daffy jeszcze nie może się pozbierać po swojej sromotnej klęsce. Nie dziwie się. W końcu przerżnął z takim hukiem, że aż świszczało Mogę jeszcze dopowiedzieć, że całkowicie nie spodziewałem się, że wygram. Co najwyżej przez myśl mi przeszło, że "Ach, jak by to było, gdyby, wygrał... Kasa, *iwki, basen, machanie siusiakiem do wiosennych chmur... (kto wie, z czego jest ten tekst, ma u mnie dużego plusa). Ostra konkurencja, przyjemna atmosfera, zacięta rywalizacja. Ogółem cud, mód i orzeszki. Świetny pomysł i oczekuję na więcej takich Edytowano Wrzesień 21, 2013 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts