Dead Radio Man Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Dzisiaj natknąłem się na ten oto filmik i stwierdziłem ze nie jest normalny oceńcie sami : Link do komentarza
Xyz Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Charlie wymiata Szkoda, że tylko 3 odcinki ;/ Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Maj 1, 2012 Autor Share Napisano Maj 1, 2012 podobno 4 jest ale dopiero 3 oglądam Link do komentarza
Avro Napisano Maj 1, 2012 Share Napisano Maj 1, 2012 Oh god, kumpel mi to pokazał rok temu. CHARLIE! Let's go to the candy mountain! God to jest powalone ale lubie to Link do komentarza
LuniaChum Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Oglądałem to przed MLP:FiM... w pewnym sensie to pomogło mi zostać Bronym... Oglądałem też Salad Fingers'a.. hmm jestem dziwny.. i dobrze mi z tym.. zazwyczaj.. Link do komentarza
Cuddly Doggy Napisano Maj 3, 2012 Share Napisano Maj 3, 2012 Charlie The Unicorn- genialne to jest. Oglądałam to jeszcze niedawno na okrągło tak samo jak Salad Fingersa i Lamas in hats, a to ostatnie wręcz kochałam. hmm... też jestem dziwna. Link do komentarza
Lemuur Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 "Charlie... Hey Charlie! Wake up!" OMG... Kiedyś z kumplami z tego z miesiąc laliśmy xD. Charlie jest epicki... I jest unicornem! Link do komentarza
War Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 @up To jest ostrzeżenie - weź człowieku wysil palce/mózg/cokolwiek i zacznij pisać normalne posty, bo będę usuwał i rączki poobcinam. @topic Tralalah, oglądałem ten pierwszy odcinek kiedyś, jakoś mnie to nie przekonało. Chociaż widzę same pozytywne recenzje, może by tak wrócić i obejrzeć całość? Link do komentarza
pesus Napisano Maj 4, 2012 Share Napisano Maj 4, 2012 to jest zarąbiste co tu dużo gadać Wiesz, coś więcej by się jednak przydało :3 ~Warmi Link do komentarza
ThatIsSoSad Napisano Maj 13, 2012 Share Napisano Maj 13, 2012 Ooooo. Jak ja to kocham. Totalnie losowe, porąbane teksty, surrealistyczna atmosfera i skrajnie głupi humor. 1 i 3 są świetne, 2 nieco gorszy, ale też fajny. Jak można nie lubić "waaake up charlie" albo Drzwi? Link do komentarza
yuko Napisano Lipiec 21, 2012 Share Napisano Lipiec 21, 2012 Oglądałem to przed MLP:FiM... w pewnym sensie to pomogło mi zostać Bronym... Oglądałem też Salad Fingers'a.. hmm jestem dziwny.. i dobrze mi z tym.. zazwyczaj.. Charlie The Unicorn- genialne to jest. Oglądałam to jeszcze niedawno na okrągło tak samo jak Salad Fingersa i Lamas in hats, a to ostatnie wręcz kochałam. hmm... też jestem dziwna. oj tak. Salad Fingers.... Lamas in Hats... Charlie the Unicorn.. uwielbiam ; ] możnaby do tego jeszcze dodać znane wszystkim ASDFMovie i filmiki Dona Hertzfeldta (Billy's Balloon, Rejected i wiele innych) Polecam ! Link do komentarza
Lucy Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Ta bajka jest taka głupia że aż śmieszna Link do komentarza
Ihnes Napisano Luty 26, 2013 Share Napisano Luty 26, 2013 Obejrzałem wszystkie części Charliego... Ryje banię niesamowicie, ale doszedłem do wniosku, że warto było poświęcić na to swój czas. xD Z racji, że ja sam potrafię znajomym nieźle zadziałać na psychikę to mi nie zaszkodziło. ^^ Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Luty 28, 2013 Autor Share Napisano Luty 28, 2013 Masz racje Ihnes najlepsze są filmiki które ryją psychikę . Link do komentarza
Gość Iluandar Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 Powiem o tym tylko jedno... nie jestem jeszcze w stanie pojąć filozoficznego przesłania tego.... czegoś Link do komentarza
Enimean Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 (edytowany) https://www.youtube.com/watch?v=HBZPPsX6CHI Znam to tylko że w kucykowiej wersji zamieszczonej powyżej. Przed Państwem; Twilight The Unicorn!!!! Edytowano Czerwiec 20, 2013 przez NimfadoraEnigma Link do komentarza
Turoń Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Idealnie trafia w moje dziwne(ale jak patrze i widze, że wiele osób też to lubi wiec moze i nie takie dziwne) poczucie humoru. To jest takie....życiowe? xD Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Czerwiec 20, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Szczególnie na koniec filmiku, a te piosenki ;D Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 Ta bajka jest mocno pokręcona. Taka w moim stylu. Jeszcze ta pierwsza część... to jest takie niby realne. xD Link do komentarza
Ryś Raindrops Napisano Czerwiec 20, 2013 Share Napisano Czerwiec 20, 2013 To...jest...boskie! <<<333 Link do komentarza
Kyoko Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Kocham tooo! Właśnie dzięki temu, że jest takie zryte. Miałam swego czasu na to taką fazę, że nie mijała mi ochota na powtarzanie tych wszystkich durnych tekstów... Moje ulubione to te z mostem i łasicą. Link do komentarza
Recommended Posts