Insomnia Napisano Wrzesień 16, 2013 Share Napisano Wrzesień 16, 2013 *huggers* dla WładcyCiemniakówIWszelkiegoZboczeństwa (?) za to, że wygaduje o mnie bzdury na sb *huggers* dla Mrs.Octavi za jej wygląd, charakter i szczurka *huggers* dla Daffy'ego aka Kruczka za poprawianie mi samooceny, no i za jego cudne oczy! *huggers* dla Raindrops za bycie najwięększą optymistką na świecie! Nadaje ci tytuł "Dropsikowy optymiś" *huggers* dla Morviles'a za Edki. *huggers* dla Myhell'a za reklamę *huggers* dla All user's za istnienie 3 Link do komentarza
Sajback Gray Napisano Wrzesień 17, 2013 Share Napisano Wrzesień 17, 2013 Czas na kolejną dawkę hugów! *Hug* Dla Anathieli za realizację moich projektów. *Hug* Dla NNieznanyBrony za podzielanie mojej miłości do tańca i fajny charakter. *Hug* Dla BRONIESiPEGASIS za wspólną walkę przeciwko olimpowi. *Big harm hug* Dla Eternala za bycie moim najlepszym przyjacielem na forum! *hug* Dla Triste Cordis za to że bardzo go lubię i będę mu pomagał jak umiem nawet jeśli NNAO nie pójdzie mi najlepiej. No i za muzykę! Link do komentarza
Niklas Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 To chyba straszne ;-; dla Decadeda, bo jest parówką! Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Wrzesień 18, 2013 Share Napisano Wrzesień 18, 2013 Macie. Link do komentarza
Gość Everlong Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 Nikt już nikogo nie huga? :c Hug dla Litllebarta. Bo jest. :3 1 Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) W takim razie hug dla Madzi (Everlong) oraz Kruczka, za waszą wspaniałość i majestatyczność. Dzięki Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez Littlebart Czarownicy Pies 1 Link do komentarza
Frodo Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 *huuug* dla Elfki z Amanu, że jest fajną przyjaciółka. No i jest elfem. Za to też Link do komentarza
Sowenia Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 *hug* da Hugoholica bo uwielbia hugi i ten na pewno go ucieszy, a poza tym to już weszło w nawyk i jest fajne 1 Link do komentarza
Cassidy Napisano Kwiecień 18, 2014 Share Napisano Kwiecień 18, 2014 (edytowany) *największy na świecie hug* dla Sajbacka za to, że jest moim mężem. : i *hug* dla MaLinki, BonBon, Oksymoron, Mephisto, Elfki, Wiecznie Uśmiechniętej za fajne spędzone razem chwile na grupowym pw Edytowano Kwiecień 18, 2014 przez Ferejli Link do komentarza
Sir Hugoholic :3 Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Awww, to ja daję dla: Uszatki - bo jest świetną przyjaciółką no i pierwszą osobą, którą powitałem na forum (kurde... kto by pomyślał, że tak dobrze trafię xD A no i ona też mi dała więc odwdzięczyć się trzeba Dlatego masz tu drugiego Imesha - bo to on mi pokazał to forum i gdyby nie on to prawdopodobnie by mnie do dziś tu nie było i jest świetnym pozytywnie nastawionym kolegą Elfki z Amanu - chyba pierwsza znajoma tutaj i daję jej huga, bo inaczej na stosie spłonę jak tylko zobaczy, że nie dałem Burning Question - także dobra koleżanka, seanse z MLP, które z nią miałem zaliczam do udanych i mam nadzieję, że jeszcze zdołamy to powtórzyć StarostaXD - "nowy nabytek" wśród moich znajomych, jej daję, bo... po prostu ją lubię i dałbym na żywo także, gdyby mieszkała bliżej Piter Wan Kenobi za te wszystkie rozmowy na steam w trakcie mojej gry w Wiedźmina no i za to, że ogółem jesteś, jak to dzisiaj by powiedziała młodzież "spoko ziom" xD Nimfadora Enigma - jeśli myślała, że ją hug ominie, to się srogo myli No i dla całej reszty forum, bo fajnie się tu czas spędza Link do komentarza
Gość Nie sądzę Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Nu dobrze, elf też rozda hugi. Leah - za to, że jest i jest zaczepista. Wielbię ją, ona wielbi mnie, proste. Poza tym świetnie się rozmawia. Sir hugoholic - tak bardzo odwdzięczam się. Wyjątkowo zamiast naprężać cięciwię łuku niech będzie dla wyłudzacza. Mephisto - za pożyczenie Mjolnira i nie zamykanie mnie w budzie jako syna. Skodzia - żeby poszła na terapię przeciwobsesyjną razem ze mną. Oksymoron - za charakter, a także pełnienie urzędu matki, który śmiem twierdzić, że pełni dobrze. Littlebart - za kilkakrotne posłużenie jako podpałka , a także jako prośba, by w końcu łaskawie zrobił mi tapetę. Frodo - żeby się nie fochała, hug za hug. Hedzieł - bo ciągle twierdzi, że by kogoś przytulił. MaLinka - za cyganienie dla mnie i pozwolenie nazywania się Kilim. Reszty grupy pw, za pw. Osoby: Sajback, Wiecznie Uśmiechnięta, Ferejli, Bon Bon. Link do komentarza
Littlepip Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Ja tam jakoś wielkim miłośnikiem hugów nie jestem, ale też coś tu pozostawię. Link do komentarza
Sir Hugoholic :3 Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Ja tam jakoś wielkim miłośnikiem hugów nie jestem, ale też coś tu pozostawię. Heretyk. To ode mnie dostajesz huga za to, że jesteś grumpy cat i nie jesteś wielkim miłośnikiem hugów Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Kwiecień 19, 2014 Share Napisano Kwiecień 19, 2014 Dooobra. Chrystus zmartwychwstał, więc huga otrzymają wszyscy, których znam i cenię. Ostrzegam, to tylko niezobowiązujący cyber-hug! Link do komentarza
Einherjar Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Daje huga każdemu kto to czyta, bo mogę, oraz dlatego, że mam dobry humor, co rzadko mi się zdarza w ostatnich czasach Link do komentarza
Cahan Napisano Kwiecień 21, 2014 Share Napisano Kwiecień 21, 2014 Daję huga:-Wszystkim czytelnikom moich fanfików, za to, że są w stanie przebrnąć przez ten syf i otchłań zła-Całej redakcji Broohofa, za zajedwabistość i wspaniałość-Wszystkim hejterom, zawsze mnie rozśmieszają, kiedy mnie hejtują xD-Wszystkim pisarzom fików typu "Cahan approves" Link do komentarza
Recommended Posts