Mrs.Octavia Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Jakoś mi się tak skojarzyło ._. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) Ponieważ tytuł to iNSaNiTY - insanity - szaleństwo + Mrs.Octavia = szaleństwo w pozytywnym sensie Edytowano Październik 12, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Skojarzyło mi się z czasów kiedy jeszcze spamowałyśmy ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Tak jakoś http://www.youtube.com/watch?v=nX1VeFBo9AQ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Z powodu założenia przez ciebie forum Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 13, 2013 Autor Share Napisano Październik 13, 2013 (edytowany) Superstar? Niech będzie superkawałek w "hardkorowym" wykonaniu Edytowano Październik 13, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Przez ciebie się oplułem, teraz i ty musisz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Dla dla fana Pinkacza i oficera KGB http://www.youtube.com/watch?v=kvDMlk3kSYg 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Tak jakoś z avatarem mi się skojarzyło więc dostanie: http://www.youtube.com/watch?v=tcxFKbMiNH8 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 13, 2013 Share Napisano Październik 13, 2013 Ta piosenka zawsze mi się z kolorem różowym kojarzyła(sama nie wiem czemu),a twój avek jest różowy... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Nie wiem dlaczego, ale dedykuję ci ten utwór: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 ^ To mogło boleć bardzo. Piszesz że lubisz Green Day, to Green Day: 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Piszesz że lubisz Green Day, to Green Day: Dziękuję. Ze względu na twój avatar dedykuję ci ten oto utwór Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Ze względu na twój avatar dedykuję ci ten oto utwór A też dziękuję, chociaż moje gusta muzyczne są nieco inne. Megadeth ------ Guns 'n roses, enjoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 (edytowany) A też dziękuję, chociaż moje gusta muzyczne są nieco inne. Megadeth------Guns 'n roses, enjoy Dzięki za GNR Mówisz i masz. Dedykuję ci to:http://www.youtube.com/watch?v=AtZ5az6DzbkPrzy okazji, naprawdę fajny utwór. Edytowano Październik 21, 2013 przez Sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 (edytowany) Nie wiem dlaczego, ale dedykuję ci ten utwór: Moja koleżanka poczuje się zazdrosna (bo to directinerka,która nienawidzi kucyków) Hmmm...może dam ci takie coś Edytowano Październik 23, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zegarmistrz Napisano Październik 23, 2013 Share Napisano Październik 23, 2013 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 24, 2013 Autor Share Napisano Październik 24, 2013 Lonley... samotny? Alone? Coś tam mam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 trochę trudne jest szukanie utworów na playliscie na której od 6 miesięcy nie było nic sensownego dodanego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Nie chcesz pewnie abym wstawiał więcej pieśni o brodach(ale jeżeli ktoś chce to jeszcze coś znajdę), więc po zgarnianiu kurzu łopatami znalazłem coś takiego w rodzinnym archiwóm muzycznym: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Specjalnie dla ciebie dedykuję ci ten utwór który z niewyjaśnionych powodów kojarzy mi się z tobą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Ja z początku źle twój nick czytałem(chodzi o imie bochatera dishonored które też źle czytałem, slabjack mianowicie, a nie slawjack jak być powinno... ) i mi się z tą piosenką kojażyłeś: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 25, 2013 Autor Share Napisano Październik 25, 2013 Portal 3: Pinkie?Idealne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 (edytowany) Pamiętam, jakiego banana miałem na twarzy kiedy to odkryłem. Potem był tylko śmiech spowodowany wykorzystaniem tych zabójczych i utalentowanych muzycznie owali na trzech kijach. Nie wiem co ci podarować szczerze mówiąć, więc dam ci pierwszą żecz która mi przyszła do bro... głowy.(mam tego jeszcze duuużo więcej) Edytowano Październik 25, 2013 przez MCcrater11 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts