Cipher 618 Napisano Październik 25, 2013 Autor Share Napisano Październik 25, 2013 Tylko to skojarzyło mi się z długimi włosami. A tu bonus... musiałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Swego czasu miał tytuł "uzależniony od Trance". Dlatego Paul Van Dyk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Październik 25, 2013 Autor Share Napisano Październik 25, 2013 "Komitet powitalny" (powitalny = committee)The Love Committee - Love Parade 2000 Theme Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Bonus powiadasz.... Też ci dam bonus, nie zapomnisz tego bonusu do końca swych dni, a kiedy będziesz myśleć że zapomniałem, ja będe pamiętał, i wyprowadzę cios z najmniej spodziewanej strony. A tak w ogóle, to jakoś tak mi się z tobą kojarzy... Czemu tak wielu ludzi kojarzy mi się z muzyką z gier? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pisklakozaur Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Pinkacz w Av'ku i sygnie przemawia radością- więc daję: Enjoy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCcrater11 Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Masz coś na wzór dinozaura w nicku, lubię dinozaury: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Ta piosenka nie wiem czemu poprawiła mi humor...a wiem,że ty mi dawałeś muzykę na poprawę humoru,więc masz ja osobiście wolę wersję nightcore,ale ta też jest w porządku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 26, 2013 Share Napisano Październik 26, 2013 Najtrafniej będzie podarować ci ten utwór, ponieważ bardzo mi się z nim kojarzysz. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Przez tą tajemniczość w sygnie i w avku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yargolek Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=yR0YjRfkQPk Ja wcale nic nie sugeruję Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 Skoro zegary to i godzina. Skoro godzina to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 dedykuję ci ten utwór ze względu na nazwę i charakter. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 (edytowany) Tak jakoś mi się skojarzyło. Edytowano Listopad 2, 2013 przez Ryś Raindrops 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 2, 2013 Share Napisano Listopad 2, 2013 Iron Maiden powiadasz? Niechże Ci zatem Bruce błogosławi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 2, 2013 Autor Share Napisano Listopad 2, 2013 Na serio... trzeba coś tłumaczyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Nie wiem, ale jakoś tak nagle przyszło mi do głowy. Wierzcie albo nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Postanowiłam poszukać dla ciebie czegoś po rosyjsku... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 (edytowany) w sumie się nie znamy ale mam taki oto ładny prezencik ci damy http://www.youtube.com/watch?v=Fsese8D-lDk Edytowano Listopad 5, 2013 przez Zandi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Avatar Babs Seed, więc... Babs Seed . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Listopad 5, 2013 Share Napisano Listopad 5, 2013 Napisane masz Waść w zainteresowaniach "muzyka", szkoda tylko, że nie wiem jaka. W takim wypadku zaproponuję coś od siebie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 6, 2013 Autor Share Napisano Listopad 6, 2013 (edytowany) Nagroda Nightmare Moon?Tym razem coś spokojnego Edytowano Listopad 6, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Listopad 16, 2013 Share Napisano Listopad 16, 2013 HM Triste lubi Trance, ale czy lubi Goa Trance to nie wiem ale.. http://www.youtube.com/watch?v=2fp8mYC5abE 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 16, 2013 Autor Share Napisano Listopad 16, 2013 (edytowany) DZIĘKI! Ile to ja godzin spędziłem w UT2004 słuchając w tle tego kawałka. Rewelacyjny utwór. W zamian coś czego szukałem kilka lat. Serio. Edytowano Listopad 16, 2013 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts