Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) -Co to przesłuchanie?Ktoś umarł?Zartuje z okolic.A ty? Edytowano Sierpień 29, 2013 przez maisha737 Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 -Po prostu się pytam,zwykła ciekawość-powiedziała spokojnie-Jestem z FInlandii,wiedziałaś że wampiry z różnych części globu się różnią?-dodała Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 -Nie.A ty jesteś wampirem? Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 -A jestem,jednak chyba wampiry z tamtej stronie świata różnią się od tych z europy...-powiedziała trochę smutmo Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Dziewczyna westchnęła -Właśnie nie wiem,nie znam żadnego wampira spoza krajów Skandynawskich,nawet trudno mi powiedzieć czym mogą się różnic,niektóre spekulację są niewiarygodne...-powiedziała Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 (edytowany) -Tak?Ja jestem tą spekulacją??????????(Co kolwiek to jest) Edytowano Sierpień 29, 2013 przez maisha737 Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Popatrzyła się zdziwiona -Nie-zaprzeczyła-Po prostu słyszałam że wampiry z Europy,a raczej tej bardziej południowej umieją zmieniać się w nietoperza,nie widzą się w lustrze czy takie tam...-dodała Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 -Tu chodzi o to że u nas każdy wampir jest wyjątkowy- ja na przykład umię się teleportować... Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 -Hmmm...chyba fajnie jest się teleportować-oznajmiła Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 -Teo się nie czuje ale sama w sobie teleportacja to fajna żecz. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 -Fajnie,do wielu rzeczy taka moc może się przydać-pomyślała i się uśmiechnęła-Czym się zajmujesz? Link do komentarza
Elizabeth Eden Napisano Sierpień 29, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 29, 2013 ORTOGRAFIA!!!!! Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 -Nic nie robisz?-zapytała się ze zdziwieniem-Cały czas błąkasz się po lesie? Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 -Mniej więcej.Szukam zajęć.Chyba że masz coś dla mnie?-Spytała z nadzieją Alic Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Dziewczyna ponownie namoczyła kotkę, nałożyła na ręce płyn i zaczęła nim pokrywać zwierzaka, poza głową. Po chwili w wannie stała dziwna istota złożona z kociej głowy i piany. Lisanna wzięła prysznic i zaczęła spłukiwać kotkę, dokładnie wycierając mydło z jej futerka. Po kąpieli, Candy wyglądała komicznie. Paski mokrej sierści zwisały z niej, co wyglądało bardzo zabawnie. -A teraz wycieramy- powiedziała Lisa i chwyciła ręcznik. Otul;iła nim Candy i zaczęła wycierać- Ale i tak przechodzisz na dietę. Mogłaś pójść po dobroci ale nie chciałaś. Tuńczyka to ty przez miesiąc najbliższy nie zobaczysz. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Chwilę pomyślała -Raczej nie,przykro mi...najwyżej można by było zapytać pani Aurory... Link do komentarza
Ohmowe Ciastko Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 -Skoro musisz. A co do drzwi - później je naprawię - Zlustrował zawiasy. Nosiły ślady wielokrotnego prostowania. Dla laika mogą się wydać słabiuteńkie. - I tak już dawno powinienem wymienić te zawiasy. Link do komentarza
Fikus Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 A ty mnie nie zobaczysz przez najbliższy miesiąc - Posłałam Lisie zdenerwowane spojrzenie. Coś czuję, że przez najbliższe dni będę nocować na dworze i polować na myszy. Albo pójdę nad jezioro i może uda mi się złapać jakąś rybkę. Pewnie i tak kilka razy wrócę do domu. Kocie życie jest takie ciężkie... Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 -Aha. I nawet nie myśl, że wyjdziesz na dwór. Poproszę mamę, żeby nałożyła zaklęcia strażnicze. Masz szlaban za swoje zachowanie. A teraz na dół, na śniadanie. Twoja ulubiona karma czeka- powiedziała Lisa i posłała kotce złośliwy uśmiech. Nie chciała, aby kotka byłą zła, ale nie mogła pozwolić, żeby się za bardzo rządziła. Dziewczyna wyminęła mamę i zwróciła się do niej: -Mamo, bardzo proszę, nałóż te zaklęcia strażnicze, żeby Candy z domu nie wyszła. A i obiecuję, że posprzątam w tej łazience jak tylko zjem śniadanie. Link do komentarza
Gość Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 A mogła byś??-spytala z nadzieją Alic. Link do komentarza
Fikus Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 No wiesz co?! Nie zamierzam nic jeść dopóki nie dostanę pozwolenia na wyjście na dwór. Mogę ci obiecać, że jeśli cokolwiek we mnie wmusisz to będę zwracać. Nawet jeśli będę umierać z głodu to i tak nic nie zjem!- krzyknęłam oburzona do Lisy. Link do komentarza
MewTwo Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 -Ej. Nie rzucaj się do mnie. W końcu mówiłam ci, że jak pójdziesz się kąpać po dobroci, to żadnych "sankcji" nie będzie. To teraz kara.- powiedziała Lisa Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Pomyślała chwilę -Gdybyś posła ze mną by była większa nadzieja że coś się uda Ci załatwić-powiedziała Link do komentarza
Recommended Posts