Siper Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 Siperze nic tu nie ma. Thx Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterFan Napisano Październik 15, 2013 Autor Share Napisano Październik 15, 2013 Thx Ten jakże dyskretny szpan osiągami dysków Ile tego i czego? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Październik 15, 2013 Share Napisano Październik 15, 2013 2 serwery MLPPolska (Varnish Cache i Główny), mój komputer oraz serwer roboczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Pulpito z laptopo, który współdzielę z tatwiejem, kuców niet bo go drażnią :I http://imgur.com/XuunyXt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imeshovy Napisano Październik 17, 2013 Share Napisano Październik 17, 2013 Tak bardzo porządek na pulpicie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sajback Gray Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Aktualnie mój pulpit wygląda tak: Edytowano Październik 20, 2013 przez Sajback Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) A to mój pulpit... http://puu.sh/4USG2.jpg Wiem, brak kucyka, ale tyle ich jest do wyboru, że nie mogłem się zdecydować... Edytowano Październik 20, 2013 przez BRONIESiPEGASIS Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ratajello Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 A to mój pulpitek. Tapeta jedna z wielu (mam nie tylko kuce), które zmieniają mi się co 3 minuty http://imgur.com/XsiDpwP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Nowa anime tapetka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Październik 21, 2013 Share Napisano Październik 21, 2013 Sosna, wyślij mi na gg ten obrazek... xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bezik Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 tak zwany reverse search to dobra rzecz od googlów jest klik. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Październik 22, 2013 Share Napisano Październik 22, 2013 Pokazanie mojej tapety to jedyna rzecz którą kiedykolwiek zrobię w offtopie, adios, sayonara, etc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 (edytowany) Stara tapeta ale wciąż mi się podoba.Z blaszaka Edytowano Październik 27, 2013 przez Zoameldar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 25, 2013 Share Napisano Październik 25, 2013 Na razie mam mało rzeczy na pulpicie po mi sie zalał i tera używam mamy, a ona mi nie pozwala instalować za dużo ;p. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Tapetka na Haloween Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Październik 30, 2013 Share Napisano Październik 30, 2013 4chan cup! Safest hooves!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Halloween się skończyło więc czas na nową tapetę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Od jakiegoś tygodnia mój pulpit wygląda tak http://i.imgur.com/wo63teN.png 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kijori PL Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 A to mój pulpit. (Fallout) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Geralt of Poland Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Czy tylko ja nie mam tapet z kucykami/anime? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 powiem tak ja mam ponad 10K tapet różnego rodzaju, z tym że aktualnie mam fazę na ustawianie sobie non stop tapet z anime/kucykami... może mi przejdzie...kiedyś Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artem Napisano Listopad 7, 2013 Share Napisano Listopad 7, 2013 Mnie ta faza wita na nowo, wypatrzyłem ciekawą tapetkę, niestety mam ekran 1280x1024 i muszę rozciągać przez co jakość jest słaba, ale zawsze cos przynajmniej ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się