panzerkampfwagen Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Ostatnio polubiłam tą zabawę na innym forum i na tym musi być Chodzi o to, że wymyślamy najróżniejsze sposoby na zabranie góry użytkownikowi powyżej np. "Strzelam w ciebie z armaty i spadasz. MOJA GÓRA!" albo "Spycham cię spycharką. MOJA GÓRA! Dobra, więc zaczynam: Wychodzę na górę na której nikogo nie ma. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reguś Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Mój sojusznik zrzuca cie. MAH MOUNTAIN!!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Odpalam Bass Cannon i jego mocą zrzucam cię z góry. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Używam mocy jedi i zrzucam cię z góry. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Za pomocą Gravity Gun'a zrzucam cię z góry. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Wykonuję pchnięcie klawiaturą i rzut myszką. Spadasz oplątany kablami MOJA GÓRA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Uderzam w ciebie z Kapibara Armat 2005 i spadasz. Maj góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Teleportuje górę w inne miejsce ciebie zostawiając tam Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Wbijam do ciebie z ekipą 30 napakowanych murzynów, którzy ustanawiają sobie tą górę jako miejscówkę i Ciebie wywalają. MOJA GÓRA Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Nasyłam na Ciebie tornado które zsyła Cię na dół, teraz MOJA GÓRA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Wbijam na górę, popycham Cię w strone zimnego bałwana i zsyłam lawinę. MOJA GÓRA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Wzywam zrzut napalmu. Płoniesz i spadasz. Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Po prostu Tomek Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Jesteś aresztowany za bezprawne zawłaszczenie mienia. Moja góra. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Pojawiam się z całym swoim orszakiem zajedwabistości i świetlistą łuną za plecami. Moja niesamowitość sprawia, że mdlejesz i spadasz. Góra jest moja, ha! Edytowano Sierpień 24, 2013 przez Nocturnal Light Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Tworze tsięsienie ziemi wszyscy spadają.MOJA GÓRA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Okazało się, że górą na której jesteś, jest wulkan. Wybuchł on, a ja spokojnie zdobyłem sobie prawdziwą górę. MOJA GÓRA! HUE HUE! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Zaszczułem cię komarami które sam wytresowałem. MOJA GÓRA ! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Twoja góra z jabłek.To ja znajduję się na prawdziwej .(niach niach niach) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WilczeK Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Ale ta góra to była góra-pułapka wypełniona czarnym prochem ! Ja właśnie wspiąłem się na tą dobrą ! MOJA GÓRA ! Edytowano Sierpień 24, 2013 przez WilkU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Poszczułam cie twoimi komarami.Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Komary poszczułem Offem, Brosem i muchozolem, a Ciebie zdjąłem ze snajperki na jabłka. Piękny headshot :3 MOJA GÓRA!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Odrodziłam się i cię zjadłam (Smak skarpetek) Moja góra! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Przebrałam cię za domek i nasłałam na ciebie parasprite'y MOJA GÓRA. Edytowano Sierpień 24, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Wysłałam po ciebie helikopter. Załoga porwała cię z góry, która teraz jest MOJA! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 (edytowany) Zepchnełam cię z góry!Moja góra! Edytowano Sierpień 24, 2013 przez maisha737 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się