Jump to content

[Zabawa] Moja góra!

panzerkampfwagen
 Share

Recommended Posts

Rzucam w Ciebie granatem błyskowym. Podczas, gdy Ty próbujesz odzyskać wzrok, podchodzę do Ciebie kładę u twych stóp ładunek kierunkowy, po czym odchodzę gdzieś na bok. Po chwili następuje wybuch, po którym w miejscu gdzie stałaś zostaje tylko pył i trochę dymu. 

Moja góra.

Otrzymujesz cios z Marchewkowego Miecza Niebios. Twoje przecięte na połówki ciało zsuwa się ze wzgórza pozostawiając po sobie niewyraźny ciemny ślad. W twych oczach wciąż widać ostatni obraz jaki widziałeś, błyszczący pomarańczą kształt miecza. Miecza z marchewki.

Moja Góra.

Używając zaklęcia płaszcza, podchodzę do Ciebie na tyle blisko, że jesteś w stanie zobaczyć niewyraźny kontur mojej postaci. Słyszysz ciche buczenie. Nigdy się nie dowiesz, że był to dźwięk aktywowanego Kossala, albowiem przebijam Cię nim na wylot. 

Moja góra.

Dzierżąc pół tonowy młot budowlany zamachuję się i używając mocy 120 000 000 005 szczeniaczków dalmatyńczyków uderzam młotem w ziemie znajdującą przy podgórzu.

W wyniku uderzenia w podgórzu stworzył się wielki krater. Fala uderzeniowa zmiata cię ze szczytu góry i wpadasz do utworzonego krateru. Ja za to wspinam się na górę.

Góra jest moja i wydaje się być z powrotem wyższa.