Princess Moonlight Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 chcialabym napisac jakis dobry fanific o lunie i celesti np: jak byly male albo jak celestia wyrzucila lune na ksiezyc . ale taki na prawde mocny! jakis action! szukam 2 osob i jesli ktos jest chetny to niech mi napisze wiadomosc prywatno i podam mu skypa wymagane : Wyobraznia , Skype ps:przepraszam ze nie ma znakow polskich ale komputer mam wloskich i nie chcialo mi sie na polski jezyk przerzucac Chwala Lunie! Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Czy dobrze zrozumiałem, chcesz pisać Fica bez znaków polskich? Link do komentarza
Gość Littlebart Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Patrząc po tym temacie i ocenieniu twoich postów i składni zdań to nie sądzę że uda Ci się napisać. Przykro mi. Link do komentarza
Generalek Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Wybacz mi, ale nie rozumiem. Skoro chcesz napisać opowiadanie, to po co Ci inni ludzie? Opowiadań nie należy pisać, żeby coś napisać, tylko, żeby podzielić się z innymi swoimi pomysłami i wizjami. Potrzebujesz dwóch ludzi z wyobraźnią. Co, oni mają wymyślać te pomysły za Ciebie? Fanfiction to nasza wizja świata, którą dzielimy się z innymi. Jeśli chcesz się podzielić z kimś z tą ideą, żeby się upewnić, jak ludzie na to zareagują, poszukaj pre-readera. Jeśli potrzebujesz kogoś, kto poprawi twoje błędy, poszukaj korektora. Proszę, oto lista: http://mlppolska.pl/watek/6823-spis-prereader%C3%B3w-i-korektor%C3%B3w-podej%C5%9Bcie-drugie/ Link do komentarza
Ver Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Co by jedynie oznaczało lenistwo, gdy nie chciało się przełączyć na język Polski nasz szlachetny. Akcja? Luna? Celestia?! W wieku rekrutacyjnym? A co mi tam, mogę pomóc, o ile zechcesz. Zobaczymy, co kolejna przyszła autorka, chce pokazać z "Nieznanych faktów Equestrii" Link do komentarza
Princess Moonlight Napisano Sierpień 25, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 25, 2013 boziu ludzie nie powiedzialam ze chce napisac fica bez znakow polskich , ale ze na razie na facebooku ja pisze po wlosku i nie chce mi sie zmieniac znakow specjalnie na 1 zdanie Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Ale tak dokładnie jakiej pomocy potrzebujesz? Link do komentarza
Erast Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Brak polskich znaków, naprawdę osobno, zero znaków interpunkcyjnych oprócz wykrzykników i jednego przycinka przy wyliczeniu, brak wielkich liter na początku zdania... Mój Boże. Okej, więc tak. Rzadko kiedy ficki pisze się wspólnie, zazwyczaj w celu uzyskania autentyczności dialogów, jak to ma miejsce w przypadku ficka ,,Biura Adaptacyjne: Praca Wspólna". Pierwsza dobra rada: Znajdź sobie kogoś z kilogramami cierpliwości i niech ten ktoś czyta to co napiszesz. Nie piszę tego złośliwie, sam wiem jak ja zaczynałem przygodę z fickami - wcale nie było kolorowo. Cóż, mogę jeszcze polecić kilka słowników i jedno z moich ulubionych powiedzeń ,,To, jak piszesz, świadczy o kulturze." Also, potraktuj temat trochę poważniej, a nie ,,Bo chcę cokolwiek napisać i mieć się czym chwalić". Tak przynajmniej ja to odebrałem. @bobule Powodzenia. Przyda ci się. Link do komentarza
Martini963 Napisano Sierpień 26, 2013 Share Napisano Sierpień 26, 2013 Zgadzam się z przedmówcą. Czego tak dokładniej potrzebujesz? Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 chcialabym napisac jakis dobry fanific o lunie i celesti np: jak byly male albo jak celestia wyrzucila lune na ksiezyc .ale taki na prawde mocny! jakis action!szukam 2 osob i jesli ktos jest chetny to niech mi napisze wiadomosc prywatno i podam mu skypawymagane : Wyobraznia , Skype No patrz, a ja byłem pewien że to autor musi wykazać się chociażby szczątkami wyobraźni (bo pomysł masz... mniejsza o to jaki, ale masz). Na wszystkie Księżniczki Eqiestrii, jak długo żyłem w błędzie. Link do komentarza
OttonandPooky Napisano Sierpień 29, 2013 Share Napisano Sierpień 29, 2013 Chcesz zrobić FF ,ale szukasz dwóch osób do odwalenia brudnej roboty? XD Link do komentarza
Bester Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Temat nieaktywny od ponad trzech miesięcy. Zamykam. W razie potrzeby ponownego otwarcia proszę się zgłosić do mnie. Temat został zamknięty oraz przeniesiony do archiwum. Link do komentarza
Recommended Posts