Rishu Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Treść usunięta Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez Rishu Link do komentarza
Turoń Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Mi imię Shira ładnie brzmi. ale polecam zrobić dwu-członowe imię jakie mają większość kucynków,bo samo Shira pewnie będzie mało oryginale 1 Link do komentarza
Kruczek Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Mi Nie zaczyna się zdania od "Mi" ;d Link do komentarza
Gość Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Aliae Dicentur Pinge Perfudit Creatores von Photoscriptum Diversis Coloribus Coloratum Oculis, w skrócie Adppc von PDCO. 2 Link do komentarza
Lis Pustyni Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Bombowa Kuna... Tak łorginalnie a tak na serio Chira Link do komentarza
Servant Saber Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 To jest moja OC: Iiiiii... http://fav.me/d54glunŚwietnie używasz kredek, dostajesz order uśmiechu: 1 Link do komentarza
Rishu Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Tak, jest przerobiona. A co? nie wolno? Poza tym to że jest przerobiona nie oznacza że jest od razu kompletnie do bani czy coś. Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez Rishu Link do komentarza
Arashel Jajir Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Nazwij ją Layla, zmień znaczek na gitarę czy coś w ten deseń. Link do komentarza
Applejuice Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 DARK MOMENTUM Link do komentarza
Gość Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Tak, jest przerobiona. A co? nie wolno? Poza tym to że jest przerobiona nie oznacza że jest od razu kompletnie do bani czy coś. Niby tak, ale na potrzebę pozytywnego odbioru postaci wypadałoby przygotować coś oryginalniejszego, niż przekolorowany obrazek. Tym bardziej, że artysta, który wykonał tenże obrazek, jest dość znany. W przypadku braku zdolności artystycznych w tej dziedzinie można było poprosić kogoś z tego forum o narysowanie Twojej OC. (oczywiście, przed publikacją) Jest tu wiele osób, które rysują kucyki na zlecenie, więc nie powinno być z tym problemów. 1 Link do komentarza
Servant Saber Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Tak, jest przerobiona. A co? nie wolno?Nie, nie wolno.Poza tym to że jest przerobiona nie oznacza że jest od razu kompletnie do bani czy coś.Nie oznacza? Od kiedy? 1 Link do komentarza
Rishu Napisano Wrzesień 2, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Kapuję o co biega ale nie będę nikogo prosić o narysowanie mi tego OC bo mi się właśnie taki podoba a znając życie jak ktoś mi narysuje to zawsze wyjdzie trochę inaczej.Poza tym jestem pewna że lepiej jest oglądać tą przekolorowankę niż mojego bazgroła. A tak poza tym nie jest do końca przekolorowana bo zmieniłam trochę fryzurę i dorysowałam koronę Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez Rishu Link do komentarza
OttonandPooky Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 (edytowany) Nazwij ją RECOLOR! ....a teraz do rzeczy....nie niemożna ..to tak jakbyś Ty osobiście dybała miesiącami przy jakimś ważnym referacie do szkoły ,a ja po prostu bez żadnego wysiłku skopiowałabym go ...bo co wolno? Nie ...niewolno o to jest karalne ...rany powinno być jakieś poważne posiedzenie na temat kradzieży cudzych prac...bo tutaj sytuacja jest skandaliczna na tym forum. Postać nie jest do bani tylko Twoje żałosne nastawnie....sama twórz od podstaw swoje projekty ...a nie zachowuj się jak pasożyt. Edytowano Wrzesień 2, 2013 przez OttonandPooky 2 Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Vertex Heart - odnosi się do znaczka, pochodzi z dwóch języków. A tak na serio: Recolor Maximus - tak się nie robi :yHRvV: Link do komentarza
Rishu Napisano Wrzesień 3, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Nie, nie wolno. No dobra, to skoro nie wolno to podaj mi linka do profilu twórcy lub jakiejkolwiek strony gdzie mogę do niego napisać. Jeżeli przerobienie jakiego obrazka to serio tak ogromniasty grzech to chętnie go przeproszę. Link do komentarza
Zegarmistrz Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Ja cię umoralniać nie będę, reszta już to zrobiła. Odpowiem za to na twoje pytanie. Twisted Heart - dwojaka natura w kwintesencji odmienności. Czego chcieć więcej? Link do komentarza
OttonandPooky Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 No dobra, to skoro nie wolno to podaj mi linka do profilu twórcy lub jakiejkolwiek strony gdzie mogę do niego napisać. Jeżeli przerobienie jakiego obrazka to serio tak ogromniasty grzech to chętnie go przeproszę. Co? Jakie rozkazy! Hahahaha skopiowałaś obrazek? To wysil się i sama znajdź źródło do oryginału! Twórca pewnie będzie miał Ciebie pewnie głęboko gdzieś (de fakto on nie jest z Polski, bo kiedyś odwiedzałam jego profil)...jednak to nie oznacza ,że masz prawo przerabiać jego prace. Moja rada...zamiast żerować na innych ...naprawdę zrób coś indywidualnego. 1 Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 Będę taka dobra,że aż Ci podam stronę DA autora,proszę. Link do komentarza
Pookhi Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) Nazwij ją Kolmyrka Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez Pookhi Link do komentarza
Krulig Napisano Wrzesień 3, 2013 Share Napisano Wrzesień 3, 2013 (edytowany) Ajć.Widzę,że wszyscy się przyczepili.Imienia nie podam bo sama mam problemy(ewentualnie Dark Alice [wymysł na poczekaniu]).Jestem tu by ci doradzić w sprawie tworzenia OC.Przede wszystkim: Nie ściągamy pomysłów innych.Można się wzorować,jednak dodać jakiś widoczny element(a lepiej kilka elementów),które zrobią,że OC jednak jest trochę oryginalna.ale nie ściągamy całego pomysłu.Dla mnie jest to jak po prostu kradzież.Rzecz druga:Nie powinien to być jakiś kuc-demon lub boski alicorn,który ogonem potrafi góry przenosić.Najlepiej by był to zwykły kucyk,oraz nie powinien być alicornem(wiem z własnego doświadczenia).Może mieć oczywiście jakąś wyróżniającą zdolność (np. weźmy RD i jej "super" szybkość).3:Nie robimy recoloringów.Wpisz na dA Pony base i poszukaj obrazka,którego szukasz,odpal Painta/Gimpa lub co tam masz i dorysuj to co trzeba,ale ja wolę kiedy się ktoś postara i wykona cos samodzielnie na kartce. Na razie tyle mam do powiedzenia.Żegnam.W razie wątpliwości zapraszam na PW. Edytowano Wrzesień 3, 2013 przez Malinusia Link do komentarza
Recommended Posts