Kruczek Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 (edytowany) Gratulacje dla wszystkich. Szczególnie dla Pszemka. Edytowano Wrzesień 27, 2013 przez Kaczor Daffy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakitta Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 Cóż, pierwszy raz pisałem romans. Jakoś nie czuję się w temacie, ale przyjemnie było raz wskoczyć na nowy ląd. Jestem ogromnie ciekaw jaki będzie temat kolejnego konkursu. O ile przy obecnej edycji zmiękły lody do ,,romansideł" to w następnej może zmiękną lody do... ach, przecież nie chcę nic sugerować. Do zobaczenia przy następnej edycji i nie przejmować się jak nie dostaliście nagród. Co miesiąc nadarza się okazja i jak to mawiają ,,jak nie dziś to jutro". Wiem bo zdałem na prawo jazdy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 27, 2013 Share Napisano Wrzesień 27, 2013 O ile przy obecnej edycji zmiękły lody do ,,romansideł" to w następnej może zmiękną lody do... ach, przecież nie chcę nic sugerować. Limit oraz TAGi następnej edycji wymyślałem osobiście. Wierzcie mi, albo i nie, ale będzie Was bolał zadek mózg od wymyślania czegoś, co będzie miało sens Gratuluje zwycięzcom i cóż... Do zobaczenia w następnej edycji konkursu, która odbędzie się już za kilka dni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 Wat... Gratuluję wszystkim biorącym udział, bo teksty były na naprawdę wysokim poziomie! Wychodzi na to, że tag [Romans] nie jest aż tak straszny jak go malują. A w następnej edycji... ciekawe, co przygotuje Decaded.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Wrzesień 28, 2013 Share Napisano Wrzesień 28, 2013 (edytowany) Udało mi się dzisiaj przeczytać przed snem "Listy do Księżniczki Celestii", Triste, *podaje dłoń* naprawdę masz zasłużone miejsce na podium. Prawdą jest że jeszcze nie przeczytałem wszystkich prac ale twoja naprawdę mnie zaskoczyła, to był jak młot który uderzył mnie w głowę i spowodował że znów czuję chęć do czytania ff ( ostatnio praktycznie się wypaliłem ). Naprawdę nie spodziewałem się że ten ogień znów się na nowo rozpali. Co do ff, krótka - taki był limit, nie jest sztuczna oraz specjalnie naciągana, brak szczęśliwego zakończenia, udało Ci się ukazać bohaterów jako postaci z krwi i kości z prawdziwymi uczuciami oraz zachowaniem ( ostatni list od Celesti ); jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem. Jeszcze raz gratuluję. Jutro postaram się przeczytać resztę prac . Edytowano Wrzesień 28, 2013 przez Eternal Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts