Ver Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Otóż moi państwo, kolejny One-shot! Tym razem o tym, że najgorsi wrogowie są tak blisko. Kryją się w najgłębszych otchłaniach i tylko czekają, by się wydostać. Z czym musiała walczyć potężna i mądra Księżniczka Celestia? I dlaczego zniknęła na tak długo? Wejdźcie... zobaczcie... bo to jest opowieść... PRZERAŻAJĄCA! https://docs.google.com/document/d/1IoYH4KJyx1wk6aMOcAlSMio57xlKCpzDPWo7rpRybhs/edit Enjoy! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skeeper Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Takiego końca to się nie spodziewałem. Panie Verardzie bardzo zacny Fic. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Czyżby inspiracja pewnym komiksem? xd Tak czy siak, zacnie opisane. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Cóż, nie każdy zna wszystko, ale gratuluję dedukcji, Kolego Niklasie. Tak to bywa, że lubię pisać pod inspirację czymś innym. Naturalnie, nie biorę z tego powodu żadnych pochwał. Po prostu dzielę się tym, co mnie cholernie rozbawiło w wersji pisanej ;3 Zawsze tak było, jest i będzie ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dorregaray Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Wszystko świetnie opisane, ale to zakończenie ;_; Nie da się opisać, xd trzeba przeczytać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Zacny Fic milordzie. Albo to mój spaczony mózg, albo po prostu mistrz dedukcji, ale w połowie czytania wiedziałem już o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolar84 Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Krótkie, zawierające elementy pradziwej grozy i specyficzny humor. Czyta się lekko i przyjemnie, a zakończenie to zaiste śmierdząca sprawa. Dobra robota Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miloszu_xd Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Całkiem fajne opowiadanie, zwieńczone epickim pojedynkiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aTOM Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) Jak tylko przeczytałem początek, to już wiedziałem co się święci... (tak, też znam ten komiks ) Co nie zmienia faktu, że opowiadania jest jakieś cztery razy lepsze od niego, ze względu na świetne opisy xD Naprawdę, dobra robota. Buława Przepychu... padłem Gdybyś tam dodał jeszcze jakieś "+3", to bym chyba już w ogóle umarł Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez aTOM Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 (edytowany) @aTOM Nie w tym ficu GamerLuna ;3 Sorry ;3 Ale to maleństwo, będzie miało drugie dno - kontynuację czyli ZEMSTĘ LUNY! Edytowano Wrzesień 12, 2013 przez Verard Nightmare Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pillster Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Epicka walka, grzmiące oceany, wrogowie, których nie można powstrzymać... i zakończenie. Padłem! Zacna robota, Verciu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Zemsta Luny? Celestia zostanie wysłana do nadzorowania opróżniania królewskiego szamba! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ver Napisano Wrzesień 12, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 12, 2013 Niklas, nieco taktu! Ekhem. Na pewno nie będzie to nic związane z tym, co każdy myśli, że będzie. To by było za proste ;3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Wrzesień 12, 2013 Share Napisano Wrzesień 12, 2013 >takt >MLP Polska Czy ty jesteś poważny Zresztą, sam zrobiłeś fica o takiej tematyce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahan Napisano Czerwiec 1, 2015 Share Napisano Czerwiec 1, 2015 Kolejny Oskarowy fik, który przeczytałam, więc wypadałoby zostawić jakiś komentarz dla autora i odkopać dla potomnych. Opowiadanie ma wspaniały klimat, intryguje, a zakończenie... Coś mi tu śmierdzi... Bezwzględnie polecam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miskof Napisano Lipiec 5, 2015 Share Napisano Lipiec 5, 2015 Sam komiks jest już zabawy, ale został tutaj świetnie przebudowany na pełnoprawne opowiadanie. Opisy w porządku, czyta się gładko, jedynie strona techniczna (chociażby zapis dialogów) trochę po drodze nawala, ale to niewielki minus. Polecam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravik Napisano Maj 15, 2017 Share Napisano Maj 15, 2017 Świetny fik, krótki ale dobry. Czyta się go szybko i lekko (grozą jednak zawiało). Fenomenalna końcówka. Naprawdę warto to przeczytać. (MARUDZĘ) Spoiler (MARUDZĘ) Malutka wada - przy zapisie dialogowym trochę się rypło - dywizy zamiast półpauz i brak odstępów między akapitami (ale tylko przy dialogach) (MARUDZĘ) (MARUDZĘ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się