MiXer Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Jeśli chodzi o mnie to oczywiście że to będzie MonoDevelop rodem z unity i jakiś skrypcik napisany z javascript w tle o.0. Tak BTW: wyobrażacie sobie cutie mark na tyłku każdego człowieka? Wychodziło by że mamy nasze przeznaczenie w ...(domyślacie się o co mi chodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 - właśnie tak by wyglądał mój CM Tylko że bez tych magazynków z boku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Marzec 26, 2013 Share Napisano Marzec 26, 2013 Niestety CM się nie wybiera... Osobiście - nie chciałbym go mieć, zbyt szufladkuje postać do jednego zajęcia, a ja mam nadzieję mieć talent do paru rzeczy - jak większość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Miska chińskiej zupki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rebon Alchemist Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Hmm... Mój Cutie Mark, tak? Czarny krzyż z oplecionym czarnym wężem a nad tym Czarna korona obok której są czarne rozłożone skrzydła. Nie to nie jest znak apteki tylko znak Alchemika z FMA (FullMetal Alchemist) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Mój CM wyglądałby mniej więcej tak czerwona tarcza a na niej nabój od AK-47 ponad nią złota gwiazda albo uwaga wariant drugi otwarta księga ze skrzyżowanymi piórami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cinek012002 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Może ... kaktus bo lubię ogrodnictwo . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Uhh, trudno powiedzieć... wszyscy na SB mówią mi że rozwijający się kwiat, a konkretniej róża, bo wstawiłam zdjęcia do tematu... ze swoimi fotografiami i każdy zachwyca się moją urodą. ;-; Ale ja lubię śpiewać, więc uważam że byłoby to coś w stylu nutki na pięciolinii, klucza wiolinowego, lub mikrofonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Balonikowy piesek o taki: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 wyglądał by tak, bądź sama ta żółta budowla Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SonicDash Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 zapewne nutka lub płyta winylowa ale czas by pokazał jakie dostałbym przeznaczenie i znaczek gdyż może coś zaskoczyć, w końcu Sweetie Belle chce pójść w ślady starszej siostry ale jej powołanie to śpiew (chciałem napisać wokal czy jakiś jego synonim ale mniejsza o większość) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Hmmm mój CM jaki mógłby być kocham słuchać muzyki to może coś w stylu octavi z tym wyjątkiem że ja słucham przeważnie rock/metal więc nie wiem jak by dokładnie wyglądał może ktoś pomoże bo serio nie wiem jak by wyglądał Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komandor SNM Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Myślę, że mój CM wyglądał by tak http://e.pardon.pl/pa704/b3681f38000abeef4d6d19d4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insane Brony Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Klawiatura xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Myślę że mój CM to była by kartka papieru i ołówek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Hm... Ołówek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 A tak dla uzupełnienia mojego ostatniego posta, myślę że moim znaczkiem równie dobrze mogła by być klawiatura ;p Ilość czasu jaki przy niej spędzam wprawia mnie w lekkie zakłopotanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twilight_Sparkle Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Hmm... mój CM wyglądałby tak: https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR6mkTeOgYsxsVHx2F4WYgO6_HQhZBJbHLSkjhMfnX0kDFMp3LG Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
D'yer'ailt Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 Mój mógłby wyglądać też tak: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Sky Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Myślę, że mój związany byłby z aktorstwem i pisarstwem. Stawiam na maskęteatralną i pióro, why not? Nawet ładne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 (edytowany) Mój CM... mogłaby to być psia łapa. ( http://i2.pinger.pl/pgr145/305fcc05000ea40a4efd9444/%C5%82apa.jpg ) Zwierzątka to moje życie. Edytowano Luty 1, 2014 przez Ryś Raindrops Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 1.Błękitny ołówek zostawiający za sobą ślad 2. Pilot od telewizora z tęczowymi guzikami 3. Mikrofon z fruwającymi nutkami dookoła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Null Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 Dwa skrzyżowane sztylety podobne do tych : Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kikuo Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 Mój cuite mark: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Judoon Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 hm... może monitor Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts