Galanthel Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Jest kilka możliwości: 1) najbardziaj prawdopodobna opcja: wariacja na temat tego obrazka 2) coś obrazującego zarówno moje zamiłowanie do czytelnictwa, jak i pisarstwa, na przykład: click! 3) jakaś wariacja na temat kostek do gry, na przykład takich 4) może jakiś organiczny związek organiczny, na przykład alanina*? Oczywiście ta opcja jest możliwa tylko wtedy, gdybym zachorował na cutie pox. *taa, wiem... Wzór "poprawny" na poziomie szkoły średniej, ale nie chce mi się szukać lepszego obrazka, a uploadować czegokolwiek tym bardziej Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Mój Cutie Mark ? hmmm....... na pewno Jakiś miecz bo jestem dobry w szermierce (proszę aby to była katana !) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczusiowy Napisano Maj 14, 2012 Share Napisano Maj 14, 2012 Mój CM... Hmm... Po namyśle... niee. Szczerze, wolę nie wiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Nie mam i nie miałbym CM, bo nie jestem w niczym najlepszy. Ew moim CM byłoby kółko o kolorze białym (jak mój OC, lel) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MEPiK Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 A mój to na pewno ołówek/kredki lub paleta farb (Albo.... "małpka" ;P (Nie wiem jak by wyglądała wspinaczka na drzewa ;P) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil118 Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 jakiś pad / klocek z minecrafta o, dżemik się wypowiadał, nie wiem skąd on bierze te posty... dżem, na pewno to by było coś z wierszami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Iron Shield Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Jak sadze moja jest Znaczek Tarcza biała broń i pióro do pisania umieszczone na księdze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Mój CM... hmm... Gołąb i jakieś promienie słońca, taki symbol pokoju i nadziei :3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AngeliQ Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Rolki albo komputer Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Lemuur, naczelny pacyfista. Jak na pacyfistę przystało, chce bić wszystkich dresów:p Moim kjuti markiem niewątpliwie byłaby jakaś graficzna reprezentacja matematyki. Może liczby i figury geometryczne w kupie? To, albo coś podobnego. Matma to jedyne, w czym jestem dobry, wyłączając krytykowanie wszystkiego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow :3 Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Zapytałam moją klasę i wszyscy odpowiedzieli, że frugo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Mój cm... Nie wiem. Pewnie ktoś by odpowiedział, że coś związanego z matematyką, ale znam dużo osób lepszych ode mnie. .-. Z informatyki jeszcze więcej. Mam talent do wkurzania ludzi, a raczej jest to coś w rodzaju mojego hobby... O, wiem, świetnie gram w Minesweeper'a (gra znana powszechnie jako 'Saper'). XD' Chociaż i tak słabo w porównaniu ze światowymi rekordami. Saper to raczej moje uzależnienie. *paczy na ponad 6k zagranych gier na 'Expercie', licząc od grudnia* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Mój cutie mark: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clouds Slasher Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 :dodgy: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek_PL Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 pewnie coś takiego (sam w paincie rysowałem to brązowe to książka a to szare w kropki klawiatura a to jajo to myszka oraz ten niebieski prostokąt to monitor a to niebieskie w kształcie T pewnie zgadniecie co to) może byłby jeszcze teleskop ale wątpię http://zapodaj.net/98ae2831d866d.png.html jeśli nie będzie działać to dam załącznik Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorie Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Moim znaczkiem byłby pewnie pędzel farby, ponieważ lubię malować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 9, 2012 Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Moim znaczkiem pewnie byłby cień, ponieważ w mogę się schować bez problemu i poruszam się bez hałasu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cichy Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Biorąc pod uwagę, że cutie mark przedstawia mocną stronę właściciela u mnie nie było by z nim problemu, bo prawdopodobnie nigdy bym go nie otrzymał No, ewentualnie takie cudeńko https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcSxZsa-8E7f6nLAdZ0F05XEFkiu9D8sqUeKninjhTHKJZ913XhEVg Z powodu ogromnego pesymizmu i czarnego humoru... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WROB3L_PL Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Hmmm mój CM to pewnie byłby płatek śniegu albo kostka lodu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Czerwiec 15, 2012 Share Napisano Czerwiec 15, 2012 mój CM (o ile to co robię można nazwać talentem)to papirus, albo gliniana tabliczka z pismem klinowym posiadam bowiem dość sporą wiedzę historyczną i często szokuje tym innych (ostatnio zszokowałem tym na wycieczce przewodnika, a raz jeden z przewodników dał mi poprowadzić wycieczkę, co prawda on mówił, ja tylko wskazywałem). Z resztą zawsze lubiłem czytać książki historyczne i mam czasami takie momenty, że czytając/oglądając coś, zastanawiam się nad historią świata przedstawionego ( nawet gdy oglądam kucyki) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bluedraft Napisano Czerwiec 15, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2012 Z tego co tu widzę to co poniektórzy mają naprawdę niezłe pomysły jeżeli chodzi o CM , hmm ktoś tu skomentował że niema do niczego talentu ,talent nie koniecznie musi opierać się na danej czynności np. grania na perkusji czy umiejętności napisania w 5 minut wiersza długiego na 50 stron naszym talentem może być nawet tworzenie własnej filozofii albo robienie rzeczy które nigdy nie miały związku z tym co mieliśmy zrobić . Niektórzy mogą mieć talent do wychwytywania nawet najmniejszych niuansów dźwiękowych , albo w widzeniu tego co tylko nie liczni potrafią dostrzec (nie mówię tu o ludiach chorych umysłowo) Sam miałem problem w odkryciu co jest tak naprawdę moim talentem ,dopiero po 4 godzinach dotarło do mnie że moim talentem co mnie zawsze wyróżniało jest to że potrafię rysować technologię np. głośniki ,samochody i takie tam mało kto mi w tym dorównywał zwłaszcza w rysowaniu zestawów audio często wiele definicji rozumiem przez je rysunki w tedy gdy wszyscy rysowali szlaczki w zeszytach ja rysowałem samochody ,przekładnie( zębatki i nie zębatki ), kolumny głośnikowe i inne części zestawu audio . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dalir Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Ehh... żeby tak pomysł na CM wpadał tak samo niespodziewanie jak kucyki go zdobywają . Ja za choinkę nie mam pomysłu. Forever blank flank... Z wypowiedzi kumpla, mój CM musiałby symbolizować, to że przynoszę światło i pomoc + to że rosnę, rozwijam się, wzmacniam (i jak to wszystko polączyć w jednym CM ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eva Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Z tego co tu widzę to co poniektórzy mają naprawdę niezłe pomysły jeżeli chodzi o CM , hmm ktoś tu skomentował że niema do niczego talentu ,talent nie koniecznie musi opierać się na danej czynności np. grania na perkusji czy umiejętności napisania w 5 minut wiersza długiego na 50 stron naszym talentem może być nawet tworzenie własnej filozofii albo robienie rzeczy które nigdy nie miały związku z tym co mieliśmy zrobić . Niektórzy mogą mieć talent do wychwytywania nawet najmniejszych niuansów dźwiękowych , albo w widzeniu tego co tylko nie liczni potrafią dostrzec (nie mówię tu o ludiach chorych umysłowo) Sam miałem problem w odkryciu co jest tak naprawdę moim talentem ,dopiero po 4 godzinach dotarło do mnie że moim talentem co mnie zawsze wyróżniało jest to że potrafię rysować technologię np. głośniki ,samochody i takie tam mało kto mi w tym dorównywał zwłaszcza w rysowaniu zestawów audio często wiele definicji rozumiem przez je rysunki w tedy gdy wszyscy rysowali szlaczki w zeszytach ja rysowałem samochody ,przekładnie( zębatki i nie zębatki ), kolumny głośnikowe i inne części zestawu audio . O, o, o. To ja już wiem, co by było u mnie! Oko! 8D Bo potrafię na coś rzucić okiem i wyłapię jakieś dziwne słówko/błąd (jeśli chodzi o teksty, jestem grammar nazi) lub różnicę 1px (obrazki, to akurat było przy jakimś podpisie na innym forum 8D). (Ale samego wzroku nie mam za dobrego. ) *myślu* O, wiem! Jeszcze oko dlatego, że oczy potrafię ładnie rysować (tzn. w miarę ładnie). Kit z tym, że głównie w jedną stronę, ale oczy to jest to, co mi się najbardziej w moich kucykowych szkicach podoba, o. I ostatnio ich dużo bazgram. *zerka na RD obok siebie...* ... Yup. Ehh... żeby tak pomysł na CM wpadał tak samo niespodziewanie jak kucyki go zdobywają . Ja za choinkę nie mam pomysłu. Forever blank flank... Z wypowiedzi kumpla, mój CM musiałby symbolizować, to że przynoszę światło i pomoc + to że rosnę, rozwijam się, wzmacniam (i jak to wszystko polączyć w jednym CM ) Pomoc ze światłem łatwo połączyć, bo symbolicznie to wyjdzie. Pomoc -> dobro -> światło. Rośnięcie i rozwijanie się, wzmacnianie... Spójrz na Cheerilee - uśmiechnięte kwiaty. Kwiaty, bo chce pomagać 'zakwitnąć' młodym. U ciebie do tych cech też bym dobrała jakąś roślinę. :3 A więc roślina + światło lub jakaś roślina mocna, ale jednocześnie kojarzona z dobrem. :3 (Na coś się w końcu przydało to jak na lekcjach wałkowaliśmy analizę wierszy. XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CrashCloud Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 Mi koledzy mówili że pędzel ...mówili że ładnie maluje figurki do WH40k... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy2601 Napisano Czerwiec 16, 2012 Share Napisano Czerwiec 16, 2012 U mnie zapewne była by kometa, laska TNT albo symbol oznaczający skażenie radioaktywne. No chyba że pałeczki perkusyjne (chyba w żadnym przypadku nie muszę tłumaczyć dlaczego) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts