Flippyn Napisano Sierpień 8, 2014 Share Napisano Sierpień 8, 2014 Muszę się z tobą zgodzić izy, teraz jest znacznie mniej osób niż normalnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speed Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 izy (nie wiem czy dobrze napisałem ale OK) Mam TS3 i SKYPE i nie przeklinam to powinieneś wiedzieć o co chodzi ale się z tobą w 100% zgadzam! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speed Napisano Sierpień 13, 2014 Share Napisano Sierpień 13, 2014 Dziękuję wam z całego serca za dołączenie do klanu! Mam nadzieję że ten klan nie rozpadnie się tak szybko jak pozostałe! DZIĘKUJĘ! SALUT! Dziękuję wam z całego serca za dołączenie do klanu! Mam nadzieję że ten klan nie rozpadnie się tak szybko jak pozostałe! DZIĘKUJĘ! SALUT! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Sierpień 13, 2014 Autor Share Napisano Sierpień 13, 2014 No powodzenia w grze w ramach klanu. Wspólne bitwy są wieczorami w soboty. A teraz mały apel - Ostatnio klan jest w kryzysie, jako że kompletnie brak aktywnych graczy. Fakt. Mimo to muszę powiedzieć że za około miesiąc mija ROK od założenia klanu, i mimo to nadal regularnie, praktycznie bez większych przerw, są rozgrywane wspólne bitwy. Gdyby było choć 3-4 aktywnych graczy więcej, nie byłoby już problemów ze stanem osobowym w bitwach, można by powrócić może do dziesięcioosobowych kompanii i kto wie... znowu się spróbować w klanówce. Nie zrażajcie się aktualnym stanem rzeczy, jako że do poprawy sytuacji niewiele potrzeba i występowanie z klanu tylko ją pogarsza. Oczywiście nikogo nie zatrzymuje, życzę każdemu powodzenia, ale to właśnie liczba członków, aktywnych, jest kluczowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Speed Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 U mnie teraz jest 14:30 może byśmy zagrali w World of Tanks w PLUTONIE albo na DRUŻYNOWEJ? Nudzi mi się! Chodźcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 20, 2014 Share Napisano Sierpień 20, 2014 Niestety. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Sierpień 27, 2014 Share Napisano Sierpień 27, 2014 Żyjecie jeszcze? Bo pojeździłbym sobie z jakimiś ogarniętymi ludźmi, a skoro jest i klan z fandomu . Do tej pory mógłbym nawet powiedzieć, że będę aktywnie chciał uczestniczyć, ale we wrześniu niestety chwila przerwy, a od października to już tylko zobaczyć jak studia, ale pewnie będę w miarę dostępny... czasem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Dzisiaj, tego jakże pięknego dnia, chyba pobiłem rekord. Zginąłem aż w 23 sekundzie bitwy. Żeby było jeszcze śmieszniej... Zgadnijcie jakim czołgiem? Maus Tak. Udało mi się tym zginąć tak szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 niestety, z powodu niskiej frekwencji graczy w tym klanie odszedłem, jak co dzień byłyby CW albo bitwy o twierdzę to bym został, a tak to wróciłem do swojego starego klanu. nie ma komu dowodzić ? nie ma problemu mógłbym, jestem o tyle ogarniętym graczem że znam podstawowe i nieco zawansowane taktyki na każdą mapę... ale nie ma graczy w tym klanie taki więc temu odeszłem, jakoś tak z miesiąc temu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Well... Z powodu maciupeńkiej awarii i głupoty z mej strony, cała baza serwera poszła w druty, więc w ciągu kilku(nastu?) godzin od teraz, możecie doświadczyć drobne problemy na serwerze TSa. Robię, co mogę i najszybciej jak mogę, ale naprawa szkód trochę potrwa. Ponadto, możecie zauważyć komunikat ostrzegający, iż serwer "mógł zostać podmieniony". Nie przejmujcie się nim, ponieważ zmieniłem maszynkę. Za utrudnienia przepraszam. W razie pytań, łapcie mnie na TSie. Nick znacie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 I dalej admina na TS nie odzyskałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Uważaj, bo go kiedyś dostaniesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Brak reakcji :( Dobra, zgłaszam się bardziej oficjalnie, ingame - michauorin, wysłałem zgłoszenie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 (edytowany) Bardziej oficjalnie? Podaj wiek, pamiętając, że nasze minimum do rozmów na TS to 16 lat... Ostatnio (nie chcąc nikogo obrazić), nie napiszę kto przyjął dwóch... Nad wyraz... Baaaardzo młodych graczy, na tyle młodych, że jak zauważyłem na kanał na TS wchodzą, to od razu reszta się wycisza albo wychodzi... Więc... Sam wiesz... Edytowano Wrzesień 2, 2014 przez Coffey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Faktycznie, chyba jedyna istotna rzecz, ktόrej nie napisałem w podaniu 18 minus tydzień. Chociaż zanim się dotarzam na TSa (to muszę go najpierw postawić) Brak słuchawek z mikrofonem nieco utrudnia sprawę, po prostu będę musiał go odpalić na innym kompie i pozbawić się jakże istotnych komunikatów o tym, że trafienie za 0. Jak już będę miał okazję faktycznie użyć tsa. I, tak, wiem, rozumiem. Mój brat młodszy też gra. Niestety. Na szczęście nie męczy żadnego klanu (szczęśliwie prawie nikogo nie męczy). Ale współczuję ludziom, których mm nim karze, dobrze, że to baaardzo niskie tiery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdober Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Nick: tomekdober (na WoT) Wiek: 16 lat minie 14.09 tego roku (2014). Mam nadzieję że to nie problem. TSa mam ale niedawno pobrałem. Dla mnie to jeszcze czarna magia. Wysyłam zgłoszenie i liczę na pozytywne rozpatrzenie prośby. P.S. Ocena osobista 4000. Nie wiem czy to ważne bo nie mam XVMa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Ty się oceną osobistą nie martw, bo tutaj nie o to chodzi. My statystyk graczy nie sprawdzamy - jakie masz takie masz, i to tylko twoje zmartwienie. Nam chodzi tylko o to, żeby było z kim pograć w plutonie czy innej drużynówce. Dziękuję za uwagę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 tomekbober - Podanie zostało przyjęte. Witamy serdecznie i zapraszamy do wspólnej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdober Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 W najbliższym czasie są przewidziane jakieś klanowe bitwy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 (edytowany) Teoretycznie są co sobotę. Praktycznie... Mamy problem z uzbieraniem składu. EDIT. Proponuję zaktualizować ankietę. Edytowano Wrzesień 6, 2014 przez Posealor zwany Pose Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 6, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Ostatnio dość rzadko jestem dostępny w internecie. zobaczę co da się zrobić pod tym względem w przyszłości. A co proponujesz na nową ankietę, Posealor? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomdober Napisano Wrzesień 6, 2014 Share Napisano Wrzesień 6, 2014 Co do twierdz- nie wiem jak to z nimi jest. Mógłby mi ktoś wyjaśnić kto je rozbudowuje i jak zdobywa się surowce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 7, 2014 Autor Share Napisano Wrzesień 7, 2014 Z tego co wiem tylko dowódca może cokolwiek budować, a surowce się zdobywa grając bitwy tego trybu. a do tego potrzeba tych 7 graczy z 6 tierem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eledis Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 SIEMKA! Mam nadzieję że mnie dodacie DO KLANU MLP-P BO LUBIE WSZYSTKO CO JEST ZWIĄZANE Z MLP! a i jesze mam ts3 i jestem teraz w piątki soboty i niedziele bo szkoła ale sąwyjątki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Wrzesień 7, 2014 Share Napisano Wrzesień 7, 2014 6 tier? Ja mam trochę 6 tieru (nie, nie 1sa i bardzo się cieszę, że go usuwają ), ale żeby mieć coś użytecznego to musiałbym pewnie e8 kupić, albo najlepiej hellcata/jacksona (skoro hellcat dostaje nerfa...), bo tak to tylko jumbo albo 12t... Chociaż baaaaardzo czekam na następce po chafeem W sumie jaki jest typowy skład? 5 ciężkich 2 lajty? Co akurat będzie pod ręką? Trollem byłoby 7 hellcatów, ale teraz jak je znerfią to... No i jak wspominałem, ja pewnie będę mógł się pokazywać, nawet dość regularnie, ale dopiero od października. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts