ad0n Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 spoko luz na forum i tak wchodze po 10-20 razy dziennie wiec to nie problem 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 Winien jestem, podziękowania za zaufanie i przepraszam, że mnie dziś nie było, ale miałem drobne problemy z netem ( przez chwilę był, potem znikał i tak na przemian co 3 minuty) więc i tak bym się nie przydał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 19, 2013 Share Napisano Październik 19, 2013 (edytowany) No a wracajac do nieobecnosci... Mi wylaczyli prad na dobre 4 godziny i nie mialem jak nawet ugptowac sobie obiadu (plytka indukcyjna) a co dopiero kompa idpalic -.- Edytowano Październik 19, 2013 przez ad0n Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Jakie są według was cele oraz założenia naszego klanu? O co walczymy, co zamierzamy osiągnąć? Czy w przyszłości zamierzamy stworzyć prawdziwe wojska pancerne, by chronić Eqestrię?( w Eqestrii oczywiście ) Piszcie.^^ (Muszę wytłumaczyć nasze cele w liście do księżniczki Luny, aby dostać błogosławieństwo XD, serio ) Edytowano Październik 20, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Ja myślę że klan jest aby się wspólnie bawić wśród "swoich" Jedno co zauważyłem a raczej czego nigdy nie zauważyłem to jakiekolwiek rozmowy o kucach, ciągle tylko coś o czołgach, czasem zapominam że jestem w klanie z bronymi ale to szczegół. Żeby coś osiągnąć to najpierw trzeba wbić jakieś dziesiątki więc jedynym celem są treningi/kompanie. Co do IV to nie idę w żadne czołgi które wymienił tu Izy dlatego jedyne co mogę kupić to M5A1(wg mnie świetny scout i nie tylko) i T40 Zakupiłem już T25/2 więc załoga z Hellcata i moduły poszły właśnie na ten czołg także Hellcat jest już nie bardzo zdatny do jazdy także pozostaje mi z VI tylko Type 58. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Ja myślę że klan jest aby się wspólnie bawić wśród "swoich" Jedno co zauważyłem a raczej czego nigdy nie zauważyłem to jakiekolwiek rozmowy o kucach, ciągle tylko coś o czołgach, czasem zapominam że jestem w klanie z bronymi ale to szczegół. Sie wojna toczy, ludzie się skupiają by trafić we wroga, lidzie się skupiają by wymyślić plan by zniszczyć przeciwnika, a jeżeli nikt nie gada to znaczy że nikt nie chce rozmawiać albo się wstydzi, po za tym rozmowa o poniaczach albo o fandomie to stąpanie po kruchym lodzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Czemu rozmowa o fandomie to stąpanie po lodzie? Czego tu się wstydzić jak jest się wśród swoich Trzeba się wyluzoować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 no możemy spamić w czacie "For Glorious Equestria!" i takie tam, albo każdemu dać nazwę jakiegoś kucyka . ale na przykład ja za dużo o kucykach w czasie gry nie myślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Według mnie dzięki klanowi uczymy się też o braterstwie i przyjaźni , pomoc koledze, gdy ma 1% i zasłonięcie go by nie zginął lub wspólne bronienie linii, aż do śmierci ,a co powinno być naszym celem? Według mnie szerzenie zainteresowania kucykami i zmienianie stereotypów o bronych, no i oczywiście walka ku chwale Eqestrii . A propo rozmów myślę, że, jednym z powodów może być brak moicro u niektórych osób, o kucykach i fandomie gadać można, ale bywa to trudne, gdy jedzie na nas armia Sarunana . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 no możemy spamić w czacie "For Glorious Equestria!" i takie tam, albo każdemu dać nazwę jakiegoś kucyka . ale na przykład ja za dużo o kucykach w czasie gry nie myślę. Z pisaniem na czacie to jak chcecie mnie to tito, ale by każdemu doś imie kucyka to dobry pomysł bo np. ja mam inny nick na wocie a inny mam w fandomie, to ma przyszłość ten pomysł tylko, jest problem że każdy chce być swoim ulubionym a na bank jest tu co najmniej 2 osoby które lubią tą samą postać. Czyli w następną sobotę trzeba to uzgodnić kto jakiego kucyka przyjmie imię. Na dzień dzisiejszy Alderowi proponuje Derpy ... Zgadzacie się towarzyszu Alder ?? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Jakie są według was cele oraz założenia naszego klanu? O co walczymy, co zamierzamy osiągnąć? Czy w przyszłości zamierzamy stworzyć prawdziwe wojska pancerne, by chronić Eqestrię?( w Eqestrii oczywiście ) Piszcie.^^ (Muszę wytłumaczyć nasze cele w liście do księżniczki Luny, aby dostać błogosławieństwo XD, serio ) Celem naszego klanu jest bronifikacja całej planety! walczymo o przyjaźń i harmonię, walczymy o wolność i pastelowe taborety. My nie jesteśmy jakimś tam klanem, jesteśmy jednyną nadzieją equestrii na lepsze jutro! Będziemy szerzyć przyjaźń i harmonię tęczowymi pociskami kalibru 122 mm a każdy wysłannik chaosu który stanie nam na drodze, zostanie zmieniony w karmnik dla gołębi! A jedyne co zamierzamy osiągnąć to dominacja i ochrona equestrii!! Za Equestrię!! za clo...no to to nie ale ten tego...dobra teraz na poważnie, wydaje mi się że powinniśmy się dobrze bawić i tyle o! Zviezda...milcz! bo wyśle cię do fabryki tęczy wyślę o! Edytowano Październik 20, 2013 przez Alder Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 ta. może mundury i hymn zrobimy. jak z wrzaskiem rzucimy się na przeciwnika to od razu morale są lepsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 ta. może mundury i hymn zrobimy. jak z wrzaskiem rzucimy się na przeciwnika to od razu morale są lepsze. Możemy pośpiewać sobie na TS`sie to zawsze morale podnosi 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Szkoda, że nie można na czołgach głośników zamontować to byśmy przeciwnikowi coś puścili wszyscy razem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) NIE! zviezda ja już wiem co byś śpiewał NIE!!!i jeszcze raz NIE!! jeśli chodzi o mundury to zlece to pinkamenie. Edytowano Październik 20, 2013 przez Alder Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 na hymn może Smile song pinkie pie. IDEALNIE pasuje. albo przerobiony hymn ZSRR. opcjonalnie wszyscy nucimy melodię Tetrisa. trza by to nagrać i dać na Youtuba! byłoby PIĘKNE Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Zróbmy filmik propagandowy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 dobra - nagramy jakąś bitwę. co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Według mnie to raczej ujęcia z kilku bitew (nie wiem jak je ładnie zrobić), jakąś fajną muzykę, może jakieś przerobione urywki serialu (np. Twilight, gdy wypowiada się na balkonie, jakieś inne wypowiedzi księżniczek itp.Tylko potrzebna jest osoba, która zna się coś na montażu (żeby np. zrobić ujęcie kolumny naszych czołgów jadących kolumną przez step, na treningowej). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 No panowie - jeżeli ktoś narzekał że ciągle są tylko kompanie - z pomysłu Flippyna na pewno da się coś zrobić. Tylko potrzebna jest osoba, która zna się coś na montażu (żeby np. zrobić ujęcie kolumny naszych czołgów jadących kolumną przez step, na treningowej). Jest ktoś chętny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 na hymn może Smile song pinkie pie. IDEALNIE pasuje. albo przerobiony hymn ZSRR. opcjonalnie wszyscy nucimy melodię Tetrisa. trza by to nagrać i dać na Youtuba! byłoby PIĘKNE A co towarzysz sądzi o tym ? Po angielsku ale ktoś kto bardzo biegle mówi i zna angielski może to spolszczyć by miało to ręce i nogi albo chociaż kopyta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 20, 2013 Autor Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) Ktoś może mieć coś przeciwko temu. (ja osobiście nie, chociaż to mi się bardziej podoba - To przeróbka hymnu NRD) Tylko potrzebna jest osoba, która zna się coś na montażu (żeby np. zrobić ujęcie kolumny naszych czołgów jadących kolumną przez step, na treningowej). Jest ktoś chętny? Edytowano Październik 20, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 nie wiem jak wy ale ja w plutonach, kąpaniach nauczyłem się jedynie jak szybko komuś podprowadzić demage bądź killa Oj tam oj tam XD, wiesz jakieś wzniosłe cele czeba realizować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 (edytowany) tak wiec... dark nie masz sie z czeg cieszyc wiesz chyba jakie koszty moga generowac te czolgi prawda?? Izy propaganda pracuje pelna para i w prawie kazdej bitwie probuje zbronifikowac kogos piszac For Glourious Equestria i zadajac im okolo 3000dmg w jednej bitwie Pomysl z glosnikami wydaje sie dobry... Chyb napisze do War Gamingu by zastanowili sie nad ta opcja. Co do teczowych 122 nie zapominaj o innych kalibrach Alder Edytowano Październik 20, 2013 przez ad0n Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 20, 2013 Share Napisano Październik 20, 2013 Ja tam swoje niedługo zrealizuje (jak kupie 6 czołg X tieru) Farciaż , jak ty to robisz? Ja staram się jak mogę, a mam dopiero jedną marną ósemkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts