izy97 Napisano Grudzień 4, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 4, 2013 Jakby co. obie drużyny klanu dostały... gorzko w dupę (nikt się nie spodziewał że troll KV-1 goldem AT-2 rozwali :-( krótko mówiąc - Gold Noobs! trudno, na następny raz wiemy czego się spodziewać. to w sobotę klasycznie rozegramy kompanię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 A nie mówiłem......... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Dark, nie chodziło o kartkę świąteczną tylko ozdoby świąteczne -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Witajcie, jak by co to wyszedłem z klanu ponieważ sprzedałem konto także proszę na nie nie pisać bo nie ja na nim teraz gram. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 ile za nie dostales?? tak z ciekawosci zapytam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 sprzedałem konto Jeśli się nie mylę, to jest nielegalne i mogą konto skasować. :/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Jeśli się nie mylę, to jest nielegalne i mogą konto skasować. :/ No to już nie problem Arkteza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Gorzej jak klient przyjdzie z reklamacją, ale jeśli odpowiednio schował dane przy sprzedaży to nie powinno być problemów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Dostałem za nie tylko 80zł ponieważ szybko potrzebuje gotówki czyli zarobiłem jakieś 20zł bo na koncie jest czołg premium za którego dałem 60zł. Nie powiem, trochę żałuje ale potrzebuje pieniędzy na telefon bo jestem bez.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 No nic, za mało ludzi było (z resztą za dużo ochoty na WoTa nie miałem... więc trudno) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shey Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Ja nie mogłem mama + matma ze średnią 1,35 to nie jest nic dobrego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 Ja z powodu zagrożenia z chemii i sprawdzianu z fizyki z pracy i energii będę w tym tygodniu bardo mało aktywny(ale jak poprawie i napisze sprawdzian to to w weekend nadrobie ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 9, 2013 Share Napisano Grudzień 9, 2013 (edytowany) Ale macie problemy Czasem trzeba trochę się postarać bo ja uczę się na przerwach do sprawdzianów i jakoś 4 i3 mi wychodzą. Edytowano Grudzień 9, 2013 przez Destroid.Brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 E tam. Ja jak byłem w szkole to uczyłem się... Hmm... W ogóle. Średnia 3,5 jakoś wyszła. Ale powiem, że chemia jakoś do niczego mi się jeszcze nie przydała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Właśnie to w Polsce jest głupie że mamy uczyć się wyznaczonych przedmiotów a mam kolegę z podstawówki który wyjechał do Anglii i tam se wybierają co im NAPRAWDE przyda w przyszłości, w pracy itp a nie jak u nas np jestem DJ to na jakiego grzyba potrzebna mi jest np chemia i fizyka ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 A kogo to w Polsce interesuje wszyscy tylko każą i każą a te egzaminy gimnazjalne to dno...... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Chociaż dzisiaj 3 klasy u mnie miały próbny egzamin i cały dzień przesiedzieliśmy w jednej klasie ale za to nie miałem dziś maty tylko niemiecki x2 Chociaż jedna dobra wiadomość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 Na szczęście w technikum to się kończy i są tylko przedmioty zawodowe i potrzebne na studia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamilos1921 Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 (edytowany) Uff czyli jeszcze tylko połowa 2 klasy potem 3 i technikum((o ile przejdę )mam taką nadzieje ) Edytowano Grudzień 10, 2013 przez Kamilos1921 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 No właśnie 3 klasy musiały pisać a kto jest akurat w 3 klasie. Ja! Jestem! PS. Oby do technikum(tak samo) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Grudzień 10, 2013 Share Napisano Grudzień 10, 2013 ale w technikum jest sie 4 lata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 11, 2013 Share Napisano Grudzień 11, 2013 (edytowany) A tam 4 lata ale przynajmniej zawód jest a to już bardziej pomoże przy dostaniu pracy. PS. Wygralem Crysis 2 i Terraria wiec moze mnie nie być na WoT ale bede czytał forum. Edytowano Grudzień 11, 2013 przez Destroid.Brony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dash Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Niestety..Mam już inny klan.. Moj nick to OposPL.Zaproście mnie tam czasami do plutonu albo kompani;D Narazie mnie i tak nie będzie ;-; (komputer się buntuje..karta graficzna nawaliła:D) Ale w razie czego zawsze jestem chętny do plutonu:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Musi upłynąć 48 godzin zanim dojdziesz do klanu gdy odłączysz się od starego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shadow Dash Napisano Grudzień 12, 2013 Share Napisano Grudzień 12, 2013 Wiem.Sporo już w to gram:D Wybaczcie ale narazie nie chce zmieniać klanu.Tutaj mam prowincje (darmowe złotko). Ale myślę,że pomimo tego,że jestem z innego klanu będzie można sobie jakoś pograć w plutonie.. A jeśli chodzi o klan..to kto wie..może za jakiś czas do Was dojde:D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts