Artiem Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Potwierdzam w 100%. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Ale Equestria jest już w nazwie, więc nie koniecznie musi być w moccie. Mottem może być przesłanie serialu, tak jak ktoś powiedział Przyjaźń to magia, albo np L&T Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 ta, jasne jak będzie nas min. 15 i WSZYSCY będą to można się zastanowić nad klanówką, ale raczej zbyt dobrych wyników nie wróżę... Raczej się będziemy skupiać na plutonach i treningach. jak będzie nas więcej to może spróbujemy szczęścia w kompanii albo jakimś turnieju/konkursie. tak ja to sobie wyobrażam... A propo klanówek sądzę że po zorganizowaniu pełnego odziału mimo wszystko przydałoby się rozegrać parę dla orientacji (i zabawy oczywiście XD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 Przyjaźń to Magia też może być. Co do kompani/klanówek to rzeczywiście tylko dla funu Mi do X brakuje przynajmniej z 4 miechy ciągłego grania. Przynajmniej kasa to już nie problem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BanditGC Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 A może jeszcze "za świętego bakłażana", po co w ogóle to całe motto? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 23, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Niby motto jest widoczne tylko na stronie klanu, ale jednak to też trza dokładnie przemyśleć. Za Equestrie! to chyba trochę za proste. jesteśmy poważnym klanem! :-D ankietę (pod warunkiem że nie zaśpię) zrobię rano przed szkołą. teraz smartphonem to niewykonalne. o 20 wieczorem zakładam klan! edit: Bandit221 - motto jest wymagane przy tworzeniu klanu, a skoro trzeba je mieć to wymyślmy też coś sensownego. A propo klanówek sądzę że po zorganizowaniu pełnego odziału mimo wszystko przydałoby się rozegrać parę dla orientacji (i zabawy oczywiście XD) dobra, dobra... jak WSZYSCY będą mogli w tym samym czasie grać... być może się wykombinuje nawet teamspeak. Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 do tego potrzeba ponad 15 graczy z X ponieważ jak jakimś cudem zdobędziesz (jest ciężko) to na 2 dzień ci ją zabiorą.Wiem i masz racje, ale jeśli nawet cudem zdobędziemy prowincje to dostajemy złoto za każdą utrzymaną godzinę bodajrze, a możnaby owe złoto dobrze wykorzystać np. do przyspieszenia rozwoju graczy o niskich tierach, kupieniu jakiegoś premium dla kogoś czy coś, a 15 graczy tak na prawdę mamy ( i tak jak mówiłem najważniejsze: for fun) Ale nie powiecie, gdyby Equestria się na globalu pojawiła i utrzymała to fajnieby było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 23, 2013 Share Napisano Wrzesień 23, 2013 (edytowany) Nie za godzinę tylko za 1 dzień co 24h do skarbca klanu wpływa złoto za dużo go nie ma a premium można było wygrać np za misje (7dni)Nawet ten jeden przelew na coś można wykożystać, a na myśli miałem czołgi premium, ktore z czasem ktoś by otrzymał. Tak samo dajmy na przykład że ktoś ma tam jeszcze low tiery ale gdzieś tam nabił sporo wolnego, takiej osobie możnaby to np. przekazać na rozwój po głosowaniu czy coś. A tak wgl. czeba będzie księżniczki jakoś o błogosławieństwo poprosić... Edytowano Wrzesień 23, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 1. żeby było kilku niezależnych. 2. jesteśmy reprezentacją equestrii! i z tym całego polskiego fandomu! :-D 3. może ktoś się jeszcze zainteresuje. ad. 3) Przyjmiecie Inkwizytora? Nick w grze: Vivendius Mogę pomóc od strony technicznej, jak będzie trzeba (taki klanowy TS, na przykład ) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 (edytowany) Jak nie dostanę bana bo przegramy bitwę... to czemu nie? :-P Teamspeak by się rzeczywiście przydał! Ankieta na temat motta klanu zrobiona. lecz tym razem nie było zbyt dużo propozycji... Uwaga - Za godzinę zakładam klan! Edytowano Wrzesień 24, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Epokowa chwila - Pierwszy klan poświęcony polskiemu fandomowi stał się FAKTEM. zapisujcie się możliwie szybko! :-D http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 (edytowany) No i o to chodzi! a jak! tera zapro i wio! Edytowano Wrzesień 24, 2013 przez Alder Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokolin Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Powoli się zbliżam do tieru V, jak to wystarczy to chętnie się na to piszę nick w grze: LokolinZ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Wniosek wysłany, Generale! ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 (edytowany) Powoli się zbliżam do tieru V, jak to wystarczy to chętnie się na to piszę nick w grze: LokolinZNa początek wystarczy, a tak wgl jaki czołg (ciekaw jestem ) Ps. Nareszce Equestria będzie posiadać własne wojska pancerne !!! Edytowano Wrzesień 24, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 (edytowany) Zostało dodane coś w stylu regulaminu - jest w pierwszym poście. Flippyn, jako że miałeś różne pomysły co robić ze złotem, no i bo z tobą w ogóle wpadłem na ten pomysł, zostałeś Skarbnikiem klanu ^^ Powoli się zbliżam do tieru V, jak to wystarczy to chętnie się na to piszę nick w grze: LokolinZ bierzemy każdy tier :-) oficjalnie dołączyć do klanu (być na liście w pierwszym poście to tylko połowa drogi) możesz tu http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ Edytowano Wrzesień 24, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 (edytowany) Propo rozdziału złota, dziękuję za zaufanie wobec mnie, kiedy będziemy mieć jakieś złoto sądzę, że i tak naradzimy się na forum, i tak jak mówiłeś parę pomysłów mam, i jeszcze raz dziękuję za tytuł. Ps. Jestem dumny iż będę mógł służyć pod waszą komendą towarzyszu! Edytowano Wrzesień 24, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Wrzesień 24, 2013 Autor Share Napisano Wrzesień 24, 2013 zanim jakieś złoto zdobędziemy potrwa... sporo czasu i na pewno będzie sporo totalnych porażek 15:2 w wojnach klanów... Niestety dodanie emblematu kosztuje kolejne 500 złota, które w najbliższym czasie nie będę miał, więc na razie będziemy musieli grać z logiem WoTa na czołgu. Jednak daje to nam czas na zrobienie kolejnej ankiety i zebranie kilku dobrych obrazków. Jak ktoś ma coś dobrego to niech daje linka! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 A może zróbmy jak mówiłem jakiś konkurs graficzny co o tym sądzicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alder Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Konkurs graficzny...dobry pomysł, tylko tak trza ogarnąć TSa i zorganizować jakąś kompanie czy cuś by całość miała ręce i nogi...tak myślę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arctic Cat Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Lepiej wziąć art od dobrego artysty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Ja mam trochę złota jak coś. Nie wiem czy mogę pomóc nie będąc dowódcą, ale jeżeli tak to chętnie na ten emblemat dam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Mam pewien pomysł jeżeli ktoś kupił kiedyś pudełkową wersję wota, a grał już i został mu kod do założenia konta to z takiego czegoś możnaby coś wycisnąć,ja miałem i poszukam go chyba że kumpel wykorzystał, na czymś takim było chyba sporo golda. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lokolin Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Na początek wystarczy, a tak wgl jaki czołg (ciekaw jestem ) Ps. Nareszce Equestria będzie posiadać własne wojska pancerne !!! Jeszcze 6k expa do KV-1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 24, 2013 Share Napisano Wrzesień 24, 2013 Jeszcze 6k expa do KV-1 A dalej która linia? A wracając do kompani to myślę, że sobota będzie dobrum dniem i tak jak mówicie ts by sie przydał, do soboty starczy czasu, żeby założyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts