BlackBird Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Mi pasuje, kiedy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Jeszcze nie wiem, najpierw trzeba zorganizować skład czołgów, rozstawiającego i taktykę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Oraz wybrać mapę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Dlatego wspomniałem o taktyce, ponieważ ją właśnie będziemy musieli dostosować do mapy. Proszę wszystkich graczy posiadających 8 tierowe czołgi o napisanie postu w temacie: Jakie to czołgi, wymaxowane czy nie oraz nick w grze. Osób które podały mi to na chacie klanu to nie dotyczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Zgłaszam się czołgiści w IS-3 - wymaxowany wraz z silnikiem, + ogarnąłem jak rykoszetować od ISU-152 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Ja chcem kodzik na japońca... Apropo CW... Moje czołgi w kolejności od 8 tieru w górę (na przyszłość): VIII Tier: Jagdtiger 8.8 Pak43 IX Tier: Jagdtiger (maxed) VK 45.02 B (maxed) Leopard PT A (stock) X Tier: E-100 (maxed + 3 perki załogi) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Raczej 4Fun gramy... Wątpię, by dziś 15 osób się zebrało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Ja mam 5 tier. Może się na coś przydam ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Jak wejdziesz do gry i na TS to zobaczymy... O ile flippy dobrze żetony rzucił Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Panowie co powiecie na CW na 8 tierach? Na CW nie ma ograniczeń tierów. Każdy może brać co chce, najlepiej jak najwyżej. A ja niestety nie mogę w najbliższym czasie grać w WoT'a. Później napiszę kiedy będę mógł zagrać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdzeniuch Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Jaki ts i kanał bo zawsze nie mogę zapamiętać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Iś habe jagdtiger 8.8 Niestesty nie posiadam chwilowo komputera :(Sorry za dbl ale wazne info!!! Zapraszam wszystkich do grupy na fb: Pancerna Pięść Equestrii - klan WoT Mysle ze jest to lepszy pomysl niz pisanie na forum z powodu tego ze ilosc osob tutaj zagladajacych nie jest duza.Sorry za dbl ale wazne info!!! Zapraszam wszystkich do grupy na fb: Pancerna Pięść Equestrii - klan WoT Mysle ze jest to lepszy pomysl niz pisanie na forum z powodu tego ze ilosc osob tutaj zagladajacych nie jest duza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 (edytowany) Po pierwsze... Kopiuj wklej nie wyszło, po drugie nie mogę znaleźć tej grupy na Ponyhoofie... Daj linka do tego lub coś w tym stylu Edytowano Maj 13, 2014 przez Coffey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 To je link jakby cuś: https://m.facebook.com/groups/1418694258403516?refid=27 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Poszła prośba o przyjęcie... Na avatarze Darth Malgus z SWTOR'a jakby co Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Dodany Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 To samo. Hetzer za mną Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 (edytowany) Przy okazji... Wsłuchajcie się w głos Scar'a z Króla Lwa... Z jaką postacią z MLP wam się kojarzy? Edytowano Maj 13, 2014 przez Coffey Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Litwinek Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Poszło zapro, taki ktoś na avku w kapturze i czarno-czerwonej kurtce Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 (edytowany) Iś habe jagdtiger 8.8 Niestesty nie posiadam chwilowo komputera :(Sorry za dbl ale wazne info!!!Zapraszam wszystkich do grupy na fb: Pancerna Pięść Equestrii - klan WoTMysle ze jest to lepszy pomysl niz pisanie na forum z powodu tego ze ilosc osob tutaj zagladajacych nie jest duza.Sorry za dbl ale wazne info!!!Zapraszam wszystkich do grupy na fb: Pancerna Pięść Equestrii - klan WoTMysle ze jest to lepszy pomysl niz pisanie na forum z powodu tego ze ilosc osob tutaj zagladajacych nie jest duza. Fajnie a ja fejsa nie mam :| Będzie sie dało jakoś inaczej dowiedzieć co się będzie działo? Edytowano Maj 13, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Fajnie a ja fejsa nie mam :| Będzie sie dało jakoś inaczej dowiedzieć co się będzie działo? Fajnie a ja fejsa nie mam :| Będzie sie dało jakoś inaczej dowiedzieć co się będzie działo? hmm... taki problem założyć konto?? To jest 5 minut max Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BlackBird Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 (edytowany) Tylko trzeba jeszcze pasy pamiętać... dobra może coś zdziałam. @edit Yay, udało sie avek mam identyczny jak na forum. Edytowano Maj 13, 2014 przez BlackBird Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Maj 13, 2014 Share Napisano Maj 13, 2014 Black Bird... Ja ze względu na to, że teraz jest master of żetons na CW, więc będę informował zarówno tutaj, jak i na FB... Co do filmiku... Nikt nie odpowiedział, więc ja napiszę, że głos mi się z Discordem kojarzy; ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vortex Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 Podobny, randomowy styl mówienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Coffey Napisano Maj 14, 2014 Share Napisano Maj 14, 2014 Informacja dotycząca CW... Aktualnie zostały wysłane dwa zgłoszenia do CW - Spróbujemy zaatakować Islandię (obecnie pod rządami tureckiego klanu: [YLDIZ] TUKR YILDIZLARI - http://worldoftanks.eu/community/clans/500033086-YLDIZ/), jak i również przypuścimy atak na Oulu (Tereny obecnej Finlandii - pod rządami [WILK] Polski Klan Wilk - http://worldoftanks.eu/community/clans/500000772-WILK/)... Informacje o tym, czy nasze zgłoszenie zostało przyjęte i o której ewentualnie zaczęlibyśmy walki poinformuję w godzinach wieczornych (ok. 17-18). Zalecane tiery: VIII HT, LT, MD, TD i oczywiście SPG. Pozdrawiam i mam nadzieję, na sporą frekwencję: Paweł "CoffeyPL" Walkiewicz Zastępca dowódcy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts