JaZwiezda Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Tak kompania bardzo udana mimo iż brakowało nam 2 osób wygrywaliśmy team ogarniał i był w miarę zgrany : ) Dwuch osób brakowało na początku i jakoś w środku a tak to brakowało nam jednej osoby ale pomimo braków udawało nam się w piękny sposób rozgromić wroga . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 Dwuch osób brakowało na początku i jakoś w środku a tak to brakowało nam jednej osoby ale pomimo braków udawało nam się w piękny sposób rozgromić wroga . Zgadzam się w zupełności, czasami nawet do zera chyba było Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) Zgadzam się w zupełności, czasami nawet do zera chyba było Zawsze mieliśmy jakiegoś fraga, na bank ci chodzi o bitwę na Świętej Dolinie gdzie przegraliśmy bo skapowali ale w tedy nasz dzielny KW-2 (DANIELPL) zdobył jedynego fraga w bitwie, mam racje ? Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez JaZwiezda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Wrzesień 29, 2013 Share Napisano Wrzesień 29, 2013 (edytowany) Zawsze mieliśmy jakiegoś fraga, na bank ci chodzi o bitwę na Świętej Dolinie gdzie przegraliśmy bo skapowali ale w tedy nasz dzielny KW-2 (DANIELPL) zdobył jedynego fraga w bitwie, mam racje ? Chodziło mi o to, że my ograliśmy ich chyba raz do jaja , i owszem masz racje w kwestii jego pięknej szarży i poświęcenia Ps. Ale sie jeden gościu nieźle wkurzył że mamy czat głosowy XD Edytowano Wrzesień 29, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vastik Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Bardzo was prszepraszam za nieobecność ale niestety nie wyrobiłem się czasowo. Można znać termin następnej kompani? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Bardzo was prszepraszam za nieobecność ale niestety nie wyrobiłem się czasowo. Można znać termin następnej kompani? Został podany na poprzedniej stronie.Pierwsze wspólne bitwy były bardzo udane - niech nieobecni żałują! następną kompanię proponuję na następną niedzielę o tej samej porze - 18. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GamerLuna19 Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Ja bym dołączył. Nick to GamerLunaEU Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shey Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Co to tej szarży trafienie z trollguna do lekkich przeżyć nie należy . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Wrzesień 30, 2013 Share Napisano Wrzesień 30, 2013 Mnie nie było, przepraszam Was klanowicze ale zaskoczył mnie wyjazd na urodziny do kuzyna... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Co to tej szarży trafienie z trollguna do lekkich przeżyć nie należy . Jak by dodali możliwość że przy otrzymaniu trafienia czołg się może odchylić to ten Crommwell już by był na orbicie około ziemskiej 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LongMan Napisano Październik 1, 2013 Share Napisano Październik 1, 2013 Można jeszcze się dołączyć? Jeśli tak to mój nick to DiabelVendark (tak wiem głupi nick, ale konto było dawno robione xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 1, 2013 Autor Share Napisano Październik 1, 2013 to dawaj "Dołącz do klanu" http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/#wot&mt_order_by=-role_hierarchy McTwister ma taki oto problem z grą, cytuję: Cześć ostatnio nie miałem czasu ściągnąć i dopiero dzisiaj mi się udało ale jak już się sięgnęło i włączam to wtedy pokazuję mi się napis ze strona web jest niedostępna i nie mogę nic zrobić ,może masz jakiś pomysł ? Ma ktoś może jakiś pomysł? W następną niedzielę o 18 kompania - pamiętajcie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McTwister Napisano Październik 2, 2013 Share Napisano Październik 2, 2013 nie to nie problem z internetem ale jak mówicie zapytam zawodowców na stronie WOT Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 To jak jest z logiem naszego klanu ? Która propozycja wygrała ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 4, 2013 Autor Share Napisano Październik 4, 2013 (edytowany) Kiedy ostatnio widziałem ankietę zanim się z nieznanych przyczyn usunęła, co na pewno nie ma z tym nic wspólnego że nie umiem obsługiwać smartphona prowadził ten obrazek z sześcioma głosami https://lh3.googleusercontent.com/-xi5u-SPW8Wc/UkgMA336IrI/AAAAAAAAADQ/EJ62uL04oHI/w679-h680-no/rainbow_dash_salute_poland_by_szczgygiel1992-d4ip0sa.png druga była flaga z czterema głosami http://images4.wikia.nocookie.net/__cb20130123201038/mlp/pl/images/5/52/Flaga_Equestrii.jpg Co końca Weekendu powinienem mieć znowu złoto a wtedy spróbuję to zrobić, jednak oni wymagają bardzo konkretnych rozmiarów i formatu... mam nadzieję że tego nie spier... zepsuję. Pamiętajcie o kompanii o 18 w niedzielę! Edytowano Październik 4, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 5, 2013 Autor Share Napisano Październik 5, 2013 no panowie - jest emblemat! zarówno na czołgach jak i na stronie klanu!http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/#wot&mt_order_by=-role_hierarchy pamiętajcie o jutrzejszej kompanii o 18tej! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Zs Equestrie i do przodu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 6, 2013 Autor Share Napisano Październik 6, 2013 Dzisiejsza kompania była... mniej udana, jednak proponuję robić kolejną o 18tej w niedzielę. Żeby podnieść poziom niech każdy się stara możliwie niedługo zakupić KV-1s lub Hellcata na szóstym tierze oraz może też Matildę lub Hetzera na czwartym. I niech każdy, kto tego jeszcze nie zrobił, ściągnie Teamspeak 3. Mikra nie musicie mieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) to nie lepiej juz kupic m41 (amerykanski) albo StPz IV to sa arty o tier wyzsze a na juniora wchodza @edit a i tak btw. kv1s mam i expie t49 do hellcata oraz sciezke brytyjska do cromwella Edytowano Październik 6, 2013 przez ad0n Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Iś chabe pytanie. Teraz bardziej gramy dla tak zwanej "fazy" czy tak bardziej naserio, bo dziś nam trochę nie za dobrze szło ale bynajmniej zawsze kogoś udało nam się zniszczyc, jest plus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 na razie to sa raczej treningi bardziej polegajace na zgraniu sie w klanie. Oczywiscie mozna grac pluton z max. 2 kolegami ale to chyb nie to samo co kompania klanowa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) oj tam oj tam chodzilo mi o 4 tier ( m37 chyba ) a gra dla fazy nie jest zla a jak sie do tego flaszke pije to jeszcze fajniej a StPz'a mam w garazu od jakis 5 miechow a gralem nim moze ze 20 razy Edytowano Październik 6, 2013 przez ad0n Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravin Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Szkoda, że nie mogłem dziś zagrać. Mam nadzieję, że uda się za tydzień. Niestety w aktualizacji 8.8 mają usunąć działo 122mm z KV-1s, więc już nie będzie taki fajny. Dobrze wspominam tę machinę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ulberk Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Niestety muszę się smutno przyznać do braku obecności na dzisiejszej grze, zaś jeśli pora 18-20 w niedziele się nie zamierza zmienić to chyba bede tylko raz na miesiąc Pytam też, czy są jakieś inne terminy, bo nawet czasu na wyszukanie tej informacji nie mam. Dzieki za wyrozumiałość Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 6, 2013 Autor Share Napisano Październik 6, 2013 (edytowany) Nope - mamy być porządnym klanem. można raz, dwa robić se jaja ale ogólnie gramy na poważnie. Każdy niech ściągnie Teamspeak 3 - darmo jest, mówić nie musicie więc ni ma problemu. jak to z 122mm KV-1s to prawda to jako zastępca nadaje się tylko T-150 albo ARL-44. M6 i VK 36.01 nie mają potężnych dział. A droga do ARL-44 jest... trudna. D1, D2... B1 (który nawet lubiłem, czemu niby to jest taki straszny czołg? 160 bitew dla czystej zabawy na nim grałem), BGR G1B... T-150 to jedyna opcja. Ulberk - ok, zrobię później ankietę z różnymi opcjami. trudno dopasować coś dla całego klanu. Chociaż ja akurat nie mam życie i mogę codziennie po szkole. od 15 do 21. A więc w miarę możliwości idźcie do KV-1 (a potem czekać do aktualizacji) lub Hellcata. Edit: to z utratą 122mm dla KV-1s wydaje się bardzo prawdopodobne. ma zostać zastąpione jakimś działem 100mm. Cóż - T-150 For the win! aha, Churchill VII się chyba też nie nadaje. Edytowano Październik 6, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts