Jag_a Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Osobiscie Valentinem gralem moze z 10 razy ( + 3 razy tym premium na drugim koncie ) i nie mam co do niego milych wspomnien. Za to na niszczycielach brytyjskich sie fajnie gralo. UC2Pdr. 70% zwyciestw Bo ten czołg to chłam W sumie nie wiem czemu ulepszałem go jak się dało (chyba licząc na cud i pierwszego asa, ale nie wyszło) Nie mniej, jak już coś ustrzeli, co nie jest artylerią bądź pechowym hetzerem który świeci tyłkiem, to zawsze jest sporo śmiechu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) Jeżeli potrzebujecie kogoś to mogę dołączyć, na razie jeżdżę KV-1 ale już zbieram na KV-1S, ewentualnie mogę uzbierać na KV-2. oczywiście. podaj nick i dołącz na tej stronie http://worldoftanks....00030213-MLP-P/ Pamiętaj o ściągnięciu Teamspeak3, jak nie masz. Edytowano Październik 10, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 RedBalance12 Taki jak tu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 RedBalance12 - dołącz do klanu na stronie http://worldoftanks.eu/community/clans/500030213-MLP-P/ (po prawej) Według plotek KV-1S w przyszłych aktualizacjach może stać się śmieciem, więc poczekajcie może z kupnem 2-3 dni. kiedy będzie serwer testowy wszystko będzie jasne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) I tak jeszcze zbieram, może mi zajmie 3-4 dni. Ok dołączam. @Edit Nie mogę dołączyć nie wiem czemu. Link do mojego konta http://worldoftanks.eu/community/accounts/504192564-RedBalance12/ Edytowano Październik 10, 2013 przez RedBalance12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 ja tam juz prawie gotowy do gry update sie instaluje tylko celownik i xvm zainstaluje i luz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 10, 2013 Share Napisano Październik 10, 2013 Co do herbu to może to : Tyle że zmniejszone. Co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 10, 2013 Autor Share Napisano Październik 10, 2013 (edytowany) za każdą zmianę emblematu płacę 500 złota.... raz zrobię może wybory na nowe logo, ale na razie niech zostanie to co jest. poza tym chyba za szczegółowe. na czołgu by tego nawet z bliska nie było dobrze widać. Edytowano Październik 10, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 powiem ci ze fajny art znalazles. wygalda on zajebis... no ale raczej nie bedzie widoczne na nim nic bo jest za ciemny -.- Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dead Radio Man Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 (edytowany) Albo to, jeżeli byście zmieniali< to jest avek któregoś usera na YT więc nie wiem> Tylko podaje propozycje nic poza tym ^^. Edytowano Październik 11, 2013 przez RedBalance12 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 StalinCWHC moje poczatk z mlp Patatajnia sie jebla i Czerwone jabluszko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 Nope. to przecież każdemu by się kojarzyło z StalinemCWHC. z resztą on chyba by tego nie chciał... po tym jak go nazwałem [Cenzura] ONRowym faszystą. i on to widział. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Nie wie jak wy ale ja niechciał bym jeździc z jakimś OC na korpusie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 prawda jest taka, że starczyła by nam dwukolorowa flaga, wzięta od drugiego członu nazwy klanu. Dodatkowo jak już ktoś się zzumuje na obrazek, to nie ma hejtu i spamu na chacie w grze, że ktoś osiołki ogląda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 ktoś cię z tego powodu obrażał? ja niczego podobnego nie zauważyłem. Zresztą na najbliższy czas nie będzie nowego emblematu. szkoda złota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 sobie gralem i ugralem cos takiego: http://speedy.sh/PRksv/shot-074.jpg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 ktoś cię z tego powodu obrażał? ja niczego podobnego nie zauważyłemmnie nie. Ale mam niestety wrażenie, ze to kwestia czasu. Na byle stronie jest hejt o avki kucykowe, a skoro tutaj zaczynają się powoli fale "ktoś noob, ktoś nooob, STFU NOOB" itd, bo czołg ciężki padł szybciej niż stojące za nim arty, to ja już wiem czego się mogę po tego typu hejterach spodziewać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ad0n Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 oj tam oj tam. *jeden jednorozec umiera* nie przejmuj sie Lubisz poniacze i interesujesz sie nimi. Niech nie obchodzi cie to co mysla inni Jak chcesz zmiane herbu to kup dowodcy zloto to mysle ze zmieni. co do cb Dallak Co to za elektroda?? bo chetnie kupie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 11, 2013 Autor Share Napisano Październik 11, 2013 eee - ignoruj to, zamelduj go za obrażanie, albo coś. w WoTcie na szczęście go po tym nigdy więcej nie zobaczysz (w każdym razie bardzo małe prawdopodobieństwo), więc... a gdyby ktoś miał rzeczywiście nie dawać spokoju, to dawaj nick. jak dostanie 40 meldunków ban murowany i żegnamy hejtera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artiem Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Ja tam dumnie jeżdżę z RD na masce i nie chciałbym innego loga. Nigdy mnie też nie obchodziło zdanie innych.Po za tym pozbyłem się dzisiaj M6 którym jeździłem ostatnio z racji wyexpienia T29 i teraz będę pomykał tylko hellcatem. Mam jeszcze Type 58 ale to beznadziejny czołg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jag_a Napisano Październik 11, 2013 Share Napisano Październik 11, 2013 Jak chcesz zmiane herbu to kup dowodcy zloto to mysle ze zmieni.mnie tam herb zwisa zamelduj go za obrażanieale co mi to w sumie da. Tak się zbyta każdego. Mi tam zależy tylko na tym, by była cisza, nie bullshity. Jak jednego zniszczysz, wyrosną dwa nowe. Ale co tam, ja już dawno przestałem być nachalny... Nie potrafię się narzucać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) A może warthunder? Według mnie to dobry pomysł, bo mamy tam bardzo duże szanse ze względu, że to na razie beta, ja mam na razie 8 w niemcach i 6 w amerykanach, no i będą czołgi, nawet lepsze niż w Wocie i mam nadzieję, że poziom danej nacji przenosił się będzie na wszystkie maszyny Edytowano Październik 12, 2013 przez Flippyn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JaZwiezda Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) Skoro macie RD na logo to musicie się postarać o latające czołgi Latający czołg ??? Niema sprawy może byc to http://th01.deviantart.net/fs71/PRE/f/2011/327/5/3/tank_flying_by_hsldoperator-d4goc11.png albo nawet i to http://fc03.deviantart.net/fs70/i/2012/322/9/d/flying_bt_7__by_bezsoba-d5ld3ft.jpg Edytowano Październik 12, 2013 przez JaZwiezda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flippyn Napisano Październik 12, 2013 Share Napisano Październik 12, 2013 Mam takie pytanie co jaki czas możemy rzucać żetonami po mapie i ile nas to kosztuje (bądź nie)? No i czy coś z tego można mieć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izy97 Napisano Październik 12, 2013 Autor Share Napisano Październik 12, 2013 (edytowany) tak jak ja to zrozumiałem to te żetony można porozdzielać po prowincjach, których nie posiadamy. każdy żeton to jeden gracz. ale to nas nie tyczy. po co mamy iść walczyć w klanówkach skoro może trzech z nas ma w ogóle X tier. Pamiętajcie - za godzinę kompania! pamiętać o teamspeak! Edytowano Październik 12, 2013 przez izy97 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts