Wilcza Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Witajcie, Znaczkowa Liga próbowała otrzymać jakieś odznaki harcerskie, same przy tym będąc harcerkami. Niestety nie wyszło im to najlepiej, więc postanowiły spróbować zrobić coś, żeby ktoś z Was otrzymał odznakę, na którą zasługuje. Wraz ze Sweetie Belle zajmiemy się tym. ZASADY: 1. Przestrzeganie regulaminu forum i działu. 2. Starajmy się trzymać tematu. Czyli zero spamu. 3. Have fun! - Dlaczego piszesz na żółto? - Bo wiesz, będąc FlutterWolf'em powinnam pisać na żółto, skoro mam tak to żółte futro, prawda? - Współczuję osobom, które mają biały motyw. - Ciii... Będą sobie zaznaczać... - A więc... pierwszą odznaką jest... - Umiejętność rozpalania ogniska! Tobie to NAPRAWDĘ kiepsko szło. - Oj... Nie było aż tak źle... - Prawie spaliłaś stodołę Applejack... :LZ1bP: - Um... Wiesz... Może jak się podszkolę, to będę potrafiła rozpalać ognisko? - Co Ty... Dlaczego chcesz to robić na mojej drewnianej podłodze? - Spokojna głowa! Wszystko mam pod kontrolą! - Dobrze... Błagam, jak najszybciej dajcie komuś tę odznakę, Sweetie Belle potrafi spalić wszystko. WSZYSTKO! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Warmen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Rozpalanie ogniska? Stos? Warmen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fragin Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Guardian Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 oj warmen Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KawaiiHipstaNekoLampa Napisano Październik 3, 2013 Share Napisano Październik 3, 2013 Jednogłośnie Warmen [*] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JimJoy Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 ech... Sprawności nie odznaki... Warmen fajczy(ł) wszystkich na stosach więc czemu by nie on? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cava Herondale Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Warmen... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Posealor zwany Pose Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Chyba nikt poza Warmenem nie pasuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 (edytowany) Zgadzam się...do Warmena pasuje najbardziej... Edytowano Październik 4, 2013 przez Malinusia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Unbridle Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Warmen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Warmen,whatever Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Nie sądzę Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Warmen. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Warmi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Październik 4, 2013 Share Napisano Październik 4, 2013 Warmen, jednogłośnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Lilac Napisano Październik 5, 2013 Share Napisano Październik 5, 2013 Warmen (sama mam taką odznakę c: ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Październik 6, 2013 Share Napisano Październik 6, 2013 Niech będzie Warmene Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Październik 14, 2013 Autor Share Napisano Październik 14, 2013 - Tak więc odznakę za rozpalanie ogniska otrzymuje jednogłośnie... Warmen! Gratulujemy ^^ - ... - Um... Wilcza? Dlaczego tak na mnie patrzysz? - :yHRvV: - Coś się stało? - Coś się stało? Przecież widzisz mnie! Spaliłaś mi wszystkie włosy D: - Oj... przepraszam... - No już dobrze, urosną... - A następna odznaka to... - Odznaka za Pomocną Dłoń! Ja to lubię nazywać Pierwszą Pomocą... - Teraz by mi się taka przydała... Wiem! Lecę Ci kupić perukę! - C-co...? - No bo włosów nie masz... - Ach... nieważne... A tak w ogóle, to wiem, że to są sprawności, nie odznaki. Ale... zabawa polega na tym, żeby dawać odznaki za sprawność, która najlepiej do kogoś pasuje lub ją posiada... Brzmi sensownie? - Dla mnie tak. - A więc, kto dostanie tę odznakę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Październik 14, 2013 Share Napisano Październik 14, 2013 Bellamina Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Październik 16, 2013 Share Napisano Październik 16, 2013 Bellamina, czemu nie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 4, 2013 Share Napisano Listopad 4, 2013 No, ok. Bellamina. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilcza Napisano Listopad 13, 2013 Autor Share Napisano Listopad 13, 2013 - Wybaczcie mi za taką długą nieobecność w prowadzeniu zabawy ^^', no ale... Wilcza rusza swój zadek i spróbuje częściej coś robić w tej zabawie... - Tak... Ale wracając... Odznakę za sprawność "Pomocna dłoń" otrzymuje Bellamina! Gratulujemy :3 - Tak, a teraz czas na następną... - U, u, u! Może ta? - Hm? A, tak, może być. - Przyjaciel zwierząt! Pamiętam, że prawie udało mi się ją zdobyć, ale wtedy Rarity przybiegła i powiedziała o tym zdarzeniu z Opal... - Tak, byłaś tak blisko, ale mam nadzieję, że się już na nią nie gniewasz. - Och, nie... Wybaczyłam jej, to był tylko przypadek... Ale w każdym bądź razie! Kto na tym forum jest miłośnikiem/przyjacielem zwierząt i pomaga im? Czekamy na Wasze propozycje, kto według Was powinien to dostać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 WilczaNati. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 13, 2013 Share Napisano Listopad 13, 2013 (edytowany) A ja po raz pierwszy zrobię coś hamskiego. Głosuje na siebie. (a kto fanowi harcereczki zabroni) Mistrz zła O: ~Wilcza Edytowano Listopad 13, 2013 przez WilczaNati Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts