OttonandPooky Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Na razie co mam do pokazania to mój "hand made" z udziałem RD (przepraszam za jakość tego). Ta pocztówka była gratisem do mojej aukcji z mini figurką Rarity i sukcesywnie ją sprzedałam (kto wie może jakiś użytkownik forum posiada ten obrazek haha ). Jak coś kucykowego "naskrobie" ,albo znajdę na swoim dysku...to oczywiście będę tutaj wstawiać ... Pozdrawiam 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Szczena opadła, wbiła się w ziemię, przebiła ją na wylot i znokautowała jakiegoś chińczyka. *O* To jest niesamowite! Przyznaj się: Ile razy byłaś na EqD? ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 16, 2012 Autor Share Napisano Maj 16, 2012 Na tym oficjalnym polskim blogu brony? Ani razu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siper Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 EqD (Equestria Daily) to ogólnoświatowy blog Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 16, 2012 Autor Share Napisano Maj 16, 2012 Raczej nie :> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Miło, że jesteś z nami, Największa Fanko Neverhooda :> A to powinno się tam znaleźć i... nawet powinni umieścić na EqD, bo to pure win. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 17, 2012 Autor Share Napisano Maj 17, 2012 Kiedyś miałam kolorowa wersje tych szkiców ,ale chyba jednak musiałam je usunąć z dysku. Nabazgroliłam to chyba pól roku temu i szkice przedstawiają moje ulubione kucyki (gdybym to rysowała teraz pewnie nie zabrakłoby jeszcze Twilight ). Niestety styl pani Faust jest dla mnie zbyt skomplikowany i próbuje go sobie upraszczać na swój sposób ..Tak wiem brzmi to bardzo dziwnie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 17, 2012 Autor Share Napisano Maj 17, 2012 No cóż gdyby nie mój pech z blind bagami ...karta w ogóle by niepowstała .. I przyznaje szczerze ,ze trudno było mi się z nią rozstać trochę. I wcale się nie gniewam ..bo często sama tez tak mam Jeszcze remix fandomow...No cóż ostatnio na FB była moda na tz "paper child".. To coś na plecach Pinkie to moja FC (fan character) z pierwszego dominującego fandomu Neverhooda . Mam zamiar niedługo narysować postacie z tej gry w wersji kucyków ...moze tez się kryją fani tej przygodowki tutaj na forum .. Założę się ,ze widok słynnego Klogga w formie kuca nie jednego rozłoży na łopatki haha I DZIĘKUJE WAM WSZYSTKIM ZA MILE I MOTYWUJĄCE OPINIE POZDRAWIAM i miłego dnia życzę 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Rysownik Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Ho ho ho. Naprawdę przemiłe szkice! Sam odrobinę rysuję, ale kucyki nie są moim głównym... nośnikiem. Z jednej strony wydajesz się młodą osobą (styl pisania, wystrój pokoju), ale z drugiej - znasz Claymana z Neverhood. Grałęm w tę przygodówkę na PSXie za dzieciaka. Długo zajmujesz się rysunkiem? Myślisz żeby podejść do tego na serio? No i czy masz gdzieś jakieś nie-kucykowe rysunki. Chętnie rzuciłbym okiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 ŁOOOO jak dla mnie to absolutnie jedne z najlepszych jakie tu widziałem. Ile czasu zajęło Ci dojście do takiego poziomu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 17, 2012 Autor Share Napisano Maj 17, 2012 Oj tak wiem mam przesadnie kolorowy pokój (uwielbiam takie kolorowe, fajne klimaty) ,ale mogę Ciebie zdziwić i przyznam się, że mam 19 lat (pewnie się spodziewałeś 14-15 latki). Rysunkiem oficjalnie "nałogowo" zajmuje się od 2008 roku ,a czy podchodzę do tego na serio? Raczej nie... jest to zwykłe hobby i nie wyobrażam się utrzymywać z tego na przyszłość . Czy mam inne rysunki. No tak ,ale 99% to same fanarty z Neverhooda i trochę głupio mi je pokazywać ,bo przez długi okres nie starałam się nad żadnym obrazkiem (same szkice) ..a poza tym obrazki o tematyce Neverhood bardziej skupiają się na mojej fan character i jej kochanku Teraz coś z innej beczki. Szybki szkic Twilight Sparkle dla przyjaciela oraz "zkucykowanie" mojej ulubionej chary Ottoborga .Niestety na chwile obecną nie przyjmuje requestów ,bo jestem winna moim kumplom fanarty ,ale z przyjemnością będę rysować na meetach dla was w Katowicach ..jak się będą odbywać..i jak ktoś mnie poinformuje o takich Byłabym wdzięczna o jakiekolwiek porady na temat anatomi kucyków, bo jak możecie zauważyć mam z ową problem ,a tak dokładniej z nieszczęsnymi kopytami..zwłaszcza z tylnymi :( ..A tutaj macie "normalną" formę tego całego Ottoborga z gry (to ten dziad po prawej ). Jego kucowa forma posiada bujne loki... ponieważ w fandomie jest już przyjęte, że humanizacja tego króla ma czuprynę pełną loków POZDRAWIAM! Aaa i jeszcze pokaże wam mój jeden tradional dla koleżanki z DeviantArt (dziewczyna posiada fajne fan chary... Kucyki zmiksowane z owocami) ...wykonany kredkami ,ale przepraszam za jakość zeskanowanego obrazka.. został dawno ofoliowany i żal mi było to zdejmować dla skanu i zakładać z powrotem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rainbow.man Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Twoje prace są fantastyczne. :3 Widać, że to Twoja pasja, a ja uwielbiam osoby, które ją posiadają - dlatego po prostu muszę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Farcuf Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Twoje prace są cudowne! *3* Też chcę tak umieć kolorować Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Świetnie zakolorowane a to że narzekasz że Ci nie wychodzą tylne kopytka... Nie zgadzam się z tym wszystko jest dobrze jeśli nie popsujesz tułowia i głowy Reszta może być przyjemna dla oka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 17, 2012 Autor Share Napisano Maj 17, 2012 No cóż takie a nie inne kolorowanie mam dzięki swojej czteroletniej pracy nad stylem . Również trzy lata poświeciłam nad znalezieniem fajnych tanich zamienników kredek i udało mi się (nie trzeba mieć super ,drogich, wypasionych do takiego kolorowania..liczy się sama technika) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Genialne prace, zwłaszcza ta pocztówka mnie zachwyciła Będę tu często zaglądał ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecape Napisano Maj 17, 2012 Share Napisano Maj 17, 2012 Prawdopodobnie nie tylko ty Xyz ;p A co ja mogę powiedzieć o twórczości? W sumie to samo co poprzednicy. Prace bardzo miłe dla oka : ). And why so much Neverhood? xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 18, 2012 Autor Share Napisano Maj 18, 2012 So much Neverhood ponieważ mam bardzo miłe wspomnienia z tą grą..I ma ogromny plus za "Hall of records" ..Te opowiadania z korytarza .. Kurcze off topic się robi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 26, 2012 Autor Share Napisano Maj 26, 2012 O.K nowe "ochlapki" z mojej strony :>..Pixelowa ikona dla przyjacela na DA Oraz nie wiem jakim cudem znalezione na dysku zdjęcie z chibi Rarity..Które miało zachęcać do kupna na allegro powtórzonej figurki ...tak wiem ,że torebki mają cyferki ..bo mili bronies z Katowic mnie o tym kiedyś poinformowali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lemuur Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 OMG ta chibi Rarity jest nieziemska! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AngeliQ Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 Mnie też się strasznie podoba ta Rarity! <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Maj 26, 2012 Share Napisano Maj 26, 2012 To jest piękne <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 9, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2012 Fluttershy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zaraza Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Ładna praca. Tak jak twoje pozostałe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosia Napisano Czerwiec 10, 2012 Share Napisano Czerwiec 10, 2012 Ty to masz talent! Nigdy bym takiego czegoś nie narysowała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts