Avro Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Ja właśnie sobie zamówiłem BF3 za 90zł . Yay Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisysMama Napisano Czerwiec 28, 2012 Share Napisano Czerwiec 28, 2012 Yay. to fajnie pogramy sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Dziś kupiłem Bf3 i mam zamiar najpierw zagrać w singla. W multi pewnie za długo nie ustoje, ale z czasem wyrobie sobie skilla. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 11, 2012 Share Napisano Lipiec 11, 2012 Jutro w końcu zagram :3 Jeżeli chcecie to możecie już dodać Avroshiro na Originie . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MisysMama Napisano Lipiec 12, 2012 Share Napisano Lipiec 12, 2012 Hmm może będziemy pisać w tym wątku swoje pseudonimy żebyśmy mogli sobie razem zagrać. Mój to PvtDerpy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avro Napisano Lipiec 13, 2012 Share Napisano Lipiec 13, 2012 Dodawać Avroshiro i zapraszam do wspólnej gry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RedSky Napisano Lipiec 27, 2012 Share Napisano Lipiec 27, 2012 Też gram w battlefielda ( nick: cezaryx), najczęściej medykiem ( mój rekord: sześciokrotny niedźwiedź), supportem ( kiedy przestanie nawalać z M249). Nie wiem czemu większość na mnie woła "przeklęty n00b z granatnikiem".. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Esteban Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Gram już dość długo w Battlefield-a 3. Jak do tej pory mam przegrane 115h w multi. Więc chyba można powiedzieć, że gra mi się podoba . Jeżeli ktoś byłby chętny do wspólnej gry to zapraszam na battlelog-a: http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Greg95pl/. Z przyjemnością zagram z każdym. Jedyne czego oczekuje to choć trochę teamplay'u . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucpon Napisano Sierpień 6, 2012 Share Napisano Sierpień 6, 2012 Mój Boże jak mogłem ominąć ten temat! Mój nick to (uwaga zarzucam oryginalnym nickiem...) to Lukpik. Jak chcecie to mnie dodanie ale przez najbliższy tydzień mnie nie będzie więc szybko nie zaakceptuje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Future Pony Napisano Grudzień 6, 2012 Share Napisano Grudzień 6, 2012 Ahhh ostatnio ukończyłem kampanie i jestem zachwycony. Ostatni QTE jest genialny. Zabijanie...asfaltu cegłówką to niezapomniane uczucie (może ktoś miał tego buga więc zrozumie). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 No ja nie grałem w kampanię, bo tylko w multi cisnę i mam też dodatki premium, więc jest soczyście krwawo xD Plus podgląd mojego profilu xD http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/BRONIESiPEGASIS/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 Grałem w betę. Nie powiem było miło dopóki te latarki nie wyczerpały mojego limitu cierpliwości. A ten jest dość duży. Nie dość, że zdradzają pozycję, to oślepiają do tego stopnia, że nie da się grać. Podobno to poprawili, ale jak widziałem filmik z jednego z dodatków to jest to poprawa na zasadzie "beznadziejnie > fatalnie". Kampanii nie oceniam bo nie grałem i nie zagram. No chyba, że wyrwę grę za 10zł. Tyle warte jest dla mnie 5h skryptów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 7, 2012 Share Napisano Grudzień 7, 2012 No djsound, z tymi latarkami, to nie wiem o co leci, one co prawda zdradzają Twoją pozycję, ale oślepiają wrogów. Jeśli jednak przeszkadzają Ci, to możesz jej nie instalować na broni. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 3, 2013 Share Napisano Marzec 3, 2013 @DJSound: To akurat zaleta, gdyż gra od początku stawiała na realizm. W realu nie ma tak, że ktoś ci poświeci latarką to nadal widzisz, bo ch** widzisz. Tak samo jest w grze, lubię ją bo jest wysoki realizm (o destrukcji otoczenia nie wspomne, bo jest mniej i gorzej wyglądają w stosunku do B:BC2). Jak komuś się dana gra nie podoba to niech nie kupuje. Ja gram na Xboxie360, i po paru atakach szału, udało mi się nauczyć grać w multi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Śliwa Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Nickname : Pon3ier Zapraszom, jak ktoś chce ponawalać w BFa to dodawać do znajomych i gramy ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Za wiele się o BF3 nie wypowiem, bo jestem fanem Modern Warfare, jedynie słyszałem coś tam o BF3 (niewiele, ale słyszałem) dlatego, bo to konkurencja dla MW3. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frytek202 Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Jak ktoś chętny do gry to moje konto na bf http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/user/FrytekV16/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts