Churchille Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Ja też mam. Dostałam dzisiaj prezent na mikołajki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 A ja wcześniej już ciuchy i tablet od ojca (serio) Mam 4 nagrody lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 (edytowany) Fakt, że je własnoręcznie wykonałeś z tekturki i okleiłeś złotkiem z opakowania czekolady, pomińmy A ja mam na własność calutką bibliotekę, większą z dziesięć razy niż domy was wszystkich razem wzięte. I jest w niej basen. I jacuzzi. Edytowano Grudzień 5, 2013 przez Koschei O'Clock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 5, 2013 Share Napisano Grudzień 5, 2013 Obudź się w końcu! Mam moc zamrażania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Chyba za pomocą zamrażarki Za to ja już trzeci rok uczę się w Hogwarcie. Edytowano Grudzień 6, 2013 przez Koschei O'Clock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Zmień dilera bo ci trefny towar sprzedaje Ostatnio Zająłem pierwsze miejsce w szkolnym konkursie plastycznym Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 Szkolnym? Przecież wylali cię ze szkoły równy miesiąc temu Za to ja dostałam tableta. A nawet trzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Z DOS-em na pokładzie, który zacina się przy wpisywaniu komend ( nakładka producenta umożliwia wykorzystywanie ekranu dotykowego) Dostałem w prezencie kompa o wartości 10000zl Edytowano Grudzień 6, 2013 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 To mi go oddaj, mam identyczny. Mam lalkę EqG Lunę x3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Secretive Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 I co? Z papieru sobie wyciołeś, pomalowałeś na niebiesko( nie mówiąc o narysowaniu dwóch kropek i uśmiechu) i wrzeszczysz, że to Luna. Wielkie mi halo. Znam 56 języków obcych. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Chyba 56 SŁÓW w języku obcym Za to ja niedawno nauczyłam się latać. Edytowano Grudzień 6, 2013 przez Koschei O'Clock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 We śnie. Mam już masę postów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Jak każdy, dziś jest błąd. Ufajdałam się dżemem i to TRUSKAWKOWYM. Edytowano Grudzień 6, 2013 przez Hidoi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Grudzień 6, 2013 Share Napisano Grudzień 6, 2013 (edytowany) Składniki: aromat truskawkowy (1%). Otrzymałem dostęp do alphy Battlefielda 5. Edytowano Grudzień 6, 2013 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Nie przeszkadzaj sobie i śnij dalej Mam nowe świece zapachowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Wziąłeś kredki świecowe i je popsikałeś perfumami, ambitnie. Mieszkam w Los Angeles przeprowadziłam się lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Chyba w lesie. Mam wszystko co jest na świecie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 To przestań grać w Simsy... Mam Ak-47. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koschei O'Clock Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 (edytowany) Wziąłeś kredki świecowe i je popsikałeś perfumami, ambitnie. Gwoli ścisłości - jestem przedstawicielką płci pięknej Ale wracając: Ak-47? My też się radujemy z powodu tego nowego moda do Minecrafta Za to ja mam żyrafę. Edytowano Grudzień 7, 2013 przez Koschei O'Clock Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Żyrafa-fa-fa-fa-fa wysoka jest jak szafaa żyrafa-fa-fa-fa-fa nie lubi cię szafa Mieszkam w Canterlocie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Swoją drogą - pogratulować temu, kto podmienił nazwę w znaku E-17a. Zestrzeliłem hinda pistoletem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidoi Napisano Grudzień 7, 2013 Share Napisano Grudzień 7, 2013 Też lubię GTA. Mam tęczowe włosy i codziennie jeżdżę na jednorożcu-jamniku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 7, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 7, 2013 Już dawno po twojego jamnika przyjechaliby panowie w kitlach i zabrali go nakłuwać dużą ilością igieł, żeby stwierdzić zgon po paru dniach. Wczoraj zjadłem cztery opakowania plutonu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Grudzień 8, 2013 Share Napisano Grudzień 8, 2013 Sprawdzasz na sobie czas przyjazdu karetki pogotowia? Mam nóż balistyczny! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Grudzień 13, 2013 Autor Share Napisano Grudzień 13, 2013 Plastikowa wersja się nie liczy. Dostałem odznakę najmilszego człowieka w okręgu 3km. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts