Hajime Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nie, ja to pierwsza zrobiłam. To ja trafiłam Biebera butelką na koncercie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Grudzień 29, 2013 Share Napisano Grudzień 29, 2013 Nigdy nie uwierzę, że poszłaś na ten koncert To ja wymyśliłam Anime, których nie lubię. buahaha Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 (edytowany) Przypadkowo okazało się, że użyte zostały sceny z innego anime. Masz pozew sądowy z możliwą ugodą - odszkodowanie 500 tyś dolarów. Mam możliwość wypuszczania flar w śmigłowcach w grach FPS bez limitu czasowego. Edytowano Styczeń 2, 2014 przez osa21c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Mama jest zła, że masz hackerskie programy. Jestem nietoperzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Chorym na wściekliznę Mam fioletowe tęczówki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Nie trzeba było kupować soczewek barwiących. Mam gitarę od kilku dni i już umiem na niej grać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osa21c Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 Na zabawkowej to i ja grać umiem. Wygrałem rundę w paintballu - i to w dodatku IRL:) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 2, 2014 Share Napisano Styczeń 2, 2014 (edytowany) Dostanie 54124124 strzałów w zad to nie wygrana. Pokonałem Sombrę wykałaczką. Edytowano Styczeń 3, 2014 przez Blazing Heart Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 3, 2014 Share Napisano Styczeń 3, 2014 I ty się tym chwalisz? Pracuję nad stworzem gry Sly Cooper 5 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Styczeń 4, 2014 Share Napisano Styczeń 4, 2014 (edytowany) Obudź mnie jak Ci się uda... Posiadam śmiertelną broń, którą jest Spojrzenie Edytowano Styczeń 4, 2014 przez Tacky Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Przewracanie pluszaków,kiedy na nie patrzysz się nie liczy. Kiedy się zdenerwuję mam czerwone oczy i tnę ludzi kosą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 Skończ grać w minicrafta z modami. To ja zabiłem Osame. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 ...W snach Jestem aniołem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 5, 2014 Share Napisano Styczeń 5, 2014 A anioły nie istnieją Mam na półce butelkę nicości, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 A takie coś istnieje? Zeskoczyłam z wieżowca... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Churchille Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 ...Półmetrowego. Jestem w kosmosie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Przepraszam, a czy ty się tam nie narodziłaś? Applejack była tworzona na moim charakterze Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mephisto The Undying Napisano Styczeń 7, 2014 Share Napisano Styczeń 7, 2014 Na twoim to raczej Trixie. To ja podrzuciłem Twilight Sparkle jajko Spika Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Styczeń 8, 2014 Share Napisano Styczeń 8, 2014 Chyba jajko DLA Spike. Umiem czytać w myślach i.. wolisz nie wiedzieć o czym myślisz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
timber Napisano Luty 3, 2014 Share Napisano Luty 3, 2014 Wolę wiedzieć. Myślałam o tym że wolę wiedzieć. ;-; Daruj sobie te gierki. To ja zabiłam zło, i część dobra ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Logika, cię pokonała złotko. Jak pokonałaś zło, to dobra nie mogłaś pokonać. Bo Dobro bez zła nie istnieje. Taka to moja filozofia. Ja wiem kto jest ojcem Pablito. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liar Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Niech zgadnę.....Ty? Upiłam się śniegiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 4, 2014 Share Napisano Luty 4, 2014 Woda była dobra ? Żywiec Zdrój ? Mam sekretne laboratorium w piwnicy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liar Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 (edytowany) Pełne pluszaków? Zjadłam czimiwiśnioczangę. Edytowano Luty 5, 2014 przez Little Dashie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rita Croft Napisano Luty 5, 2014 Share Napisano Luty 5, 2014 Bombonierka z wiśnią. Mniam Masz jeszcze ? Mam w schowku całą wojskową artylerię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts