Gorgon Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 A, czyli jesteś tą sześciesięciolatką z Zelandii? Nie jadłem nic od 3 dni, moja wspaniałość wystarczy, by zaspokoić głód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 A czyli to znaczy że jesteś biedna. Zjadłam Ginger Snap xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 jesteś Jesteś? Seriously To szykuj się na jej zemstę, będzie taka sraczka... Pojechałem(ta jasne) Cassidy, Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Nie ogarniam o co ci chodzi, a co złego że napisałam ,,jesteś"? nie ważne. Ta, jasne, nawet cię nie rozumiem. poleciałam na moim jednorożcu na księżyc :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Nie ogarniam o co ci chodzi, a co złego że napisałam ,,jesteś"? nie ważne. Ta, jasne, nawet cię nie rozumiem. Jesteś Biedna Biedna Biedna Chodzi o zakończenie "a", jestem chłopakiem, nie dziewczyną. Ale zdaża się, też kilka takich gaf zaliczyłem, takie życie Biedny jednorożec, będzie miał traumę do końca życia Zrzuciłem Cassidy, razem z jej jednorożcem z księżyca. Edytowano Listopad 9, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 A no to sorki nie spojrzałam na znak płci. Nie zepchnąłeś bo przylepiłam się na super mocny klej! A mój jednorożec ma moc nie spadania. Zamieszkałam z kucykiem na księżycu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gorgon Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Niech cię próżnia zgniecie (uroczo ) Jestę, motylę i robię hau hau (tępe, al;e nic innego mi nie przychodzi do głowy) Edytowano Listopad 9, 2013 przez Gorgon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Bądź kozą, bardziej będzie do ciebie pasowało :ming Stałam się elfem a moim bogiem jest zielona oFca która uratuje mnie przed końcem świata przenosząc mnie na kosmiczną polanę pełną kalmarów Edytowano Listopad 9, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) A to dlatego, że nic nie mówisz. Zjadłem winogrono jedwabistości. (strasznie szybko posty lecą .-.) Edytowano Listopad 9, 2013 przez WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Ale okazały się to być winogrona otyłości, biedny czytać nie umie.. Jestem fanką Lyry , chwila... to prawda Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Podobno Lyra lubi "dogłębnie" badać swoich fanów. Poznać ich od środka. Zapoznać się z ich wnętrzem. Zbadać wszystkie wejścia. Lubi też zadawać "pyta"nia oraz "przepytwywać" innych. Ma takie specjalne urządzenie z korbą o nawie Opancerzony "Anal"izujący Turbo-Badacz Zewnętrzny. Jest otoczony drutem kolczastym. To, co teraz mówię jest kłamstwem. Edytowano Listopad 9, 2013 przez Talar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 ...Chciałbyś x3 Zapoznać się z ich wnętrzem. Zbadać wszystkie wejścia. :O Zarobiłam milion z lola. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Ta jasne chyba w marzeniach. Jestem Drzewem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Przecież mówisz prawde ;p Umiem zajebiście wymiatać kataną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Tylko szkoda, że jest to katana do otwierania listów czyli tępa i mała. Prowadzę firmę produkującą drukarki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 "Wstawaj, wstawaj, wstawaj, do szkoły trzeba, nie śnij już!" :3 Mam tony pizz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akiria Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Zamrożonych, na stoisku w Realu c: Umiem latać. Edytowano Listopad 9, 2013 przez Akiria Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Samolotem każdy potrafi. Wcale nie lubię anime Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hajime Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 To po prostu niemożliwe. Jestem grafikiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 9, 2013 Autor Share Napisano Listopad 9, 2013 A to ciekawe, bo w całym uniwersum nikt nie słyszał o twoich pracach. Pożarłem wczoraj Manhatan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Dobre to były lody? Umiem w obróbkę grafiki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 Nie, nie umiesz :YhZzy: jakieś to złe xD Mój przyjaciel to..T M Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Listopad 9, 2013 Autor Share Napisano Listopad 9, 2013 FAKE, nawet kamienie nie wytrzymałyby przyjaźni z Tobą Ostatnio wyrosły mi cztery ręce! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Insomnia Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Papierowe? Pewnie przebranie na NightmareNight Porwały mnie tęczowe szopy twierdząc, że jestem ich boginią! Edytowano Listopad 9, 2013 przez Insomnia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Listopad 9, 2013 Share Napisano Listopad 9, 2013 (edytowany) Za dużo epoki lodowcowej. (Tyle że tam były leniwce) Zrobiłam zdjęcie powietrzu! Edytowano Listopad 9, 2013 przez VileRaven Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts