Karcia Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Jeżeli malarke to w poplamionych od farby ciuchach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Luty 2, 2014 Share Napisano Luty 2, 2014 Ja bym dodała jej na szyje czerwoną chusteczkę w białe paski albo kropki, do tego koszulkę w biało-czarne paski, na tylne kopytka czarne buty. I to by było na tyle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 (edytowany) Mam wstępny szkic. Dzisiaj lub jutro przerobię go na wektorowy obrazek. Oto i on.https://www.dropbox.com/s/45wlsaz770gqche/Projekt.jpg Edytowano Luty 23, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Fajne, tylko te kapcie jak dla mnie dziwacznie wyglądają. Brzydkie są, bo są za małe. Nie lepiej zrobić bez? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Fajne, tylko te kapcie jak dla mnie dziwacznie wyglądają. Brzydkie są, bo są za małe. Nie lepiej zrobić bez? Nie, bez kapci będzie właśnie gorzej, trzymajmy się tego co jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Fajne, ale krawat zamieniłabym na chustkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Luty 23, 2014 Share Napisano Luty 23, 2014 Szkic jest śliczny Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 (edytowany) Oto gotowy projekt. Co zmienić? A może zostawić tak jak jest? To już od was zależy. Edytowano Luty 24, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 (edytowany) Jaka piękna! Nic nie zmieniać! Widzicie? w kolorach te buciki są super słodkie ^^ I jedno pytanie.. Czy kolejną OC poszukującą sukni może zostać Fire Wings ? Edytowano Luty 24, 2014 przez Wilk Cassidy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Luty 24, 2014 Share Napisano Luty 24, 2014 (edytowany) Jeśli tylko reszta się zgodzi, nic nie stoi na przeszkodzie, aby zająć się i twoim OC. Tylko w co ubrać płonącego alicorna? Poczekamy na post autora OC. Edytowano Marzec 18, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Luty 25, 2014 Share Napisano Luty 25, 2014 Kucyk wygląda świetnie a te buciki wyglądają śliczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Cudo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cassidy Napisano Luty 26, 2014 Share Napisano Luty 26, 2014 Nie wiem w co ją można ubrać . Mogę zaprezentować łatwiejszą ponysone . Mam nadzieję, że to będzie o wiele łatwiejsze ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 Jejciu, niby szkic, a jaki epicki ;w; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Luty 27, 2014 Share Napisano Luty 27, 2014 (edytowany) Jest szkic i wektor. Edytowano Luty 27, 2014 przez Cartoon Tiger Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Ojej *.* Nie zauważyłam tej strony! ( bo widziałam szkic na poprzedniej stronie i skomentowałam ) Ona jest taka epicka ;w; Taka urocza i epicka w jednym ;w; Tak bardzo dziękuję! Tak bardzo ;W; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Skoro wszystko jasne, nie pozostaje nic innego, jak zabrać się za projekt nowego ubrania dla kolejnego OC. Oto i on. W co najlepiej ubrać tego kucyka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Nie wiem czemu, ale ubrałabym ją w dżinsową kamizelkę, a pod to białą koszulę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 Ta kolorystyka jest kijowa... więc niech wygląda jak emo, bo nic innego to tego konia nie pasuje. Czyli tak: kokarda w czarno-białe kwadraty w grzywie. Takie ocieplacze niech ma na kopytach, najlepiej w biało-czarne paski, chociaż różowo-czarne lub fioletowo-czarne też mogą być. Ale nich tylko na tylnych kopytkach takie coś ma, na przednich jakieś kolorowe rzemyki niech będą. Jak będzie widać szyje, to można tam jakiś naszyjnik z czaszką wrzucić. Powinno być ok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 (edytowany) Glany i ćwieki. Czarna, skórzana kurteczka. Irokez i grube rzęsy. Edytowano Marzec 1, 2014 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Berette Napisano Marzec 1, 2014 Share Napisano Marzec 1, 2014 A ja ją widzę w stroju sprzedawczyni z McDonald's xD A tak na poważnie: - Czarna skórzana kurtka. - Z dwa czarne kolczyki w JEDNYM uchu. - Mocno wytuszowane ( kurczę, dobrze napisałam? ) rzęsy. - Na tylnych kopytkach czarne siatki. ( co ja z nimi mam? ;-; ) I to chyba tyle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alekseł Napisano Marzec 3, 2014 Share Napisano Marzec 3, 2014 Czarna opaska z ćwiekami, czarno-różowa mini w kratkę z koronką, czarne kolczyki, czarna bluzka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karcia Napisano Marzec 4, 2014 Share Napisano Marzec 4, 2014 Ja bym jej dała czarną opaske z ćwiekami i kokardką, duże czarne, okrągłe kolczyki, bordowofioletową mini z koronką do tego czarna bluzka bez rękawków, siateczka na przednich kopytkach i brązoletka z ćwiekami na jednym z przednich kopytek, może jakiś naszyjnik lub tatuaż, jakiś mocny makijaż i jakąś fajną fryzure pasującą do stroju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cartoon Tiger Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Wstępny szkic już jest. Co zmienić, dodać, może usunąć?Kolorowa wersja już niedługo! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Marzec 17, 2014 Share Napisano Marzec 17, 2014 Koszula niech będzie w drobną biało-czarną kratkę i będzie git! I obroża z kolcami! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts