Lightning Napisano Grudzień 9, 2017 Share Napisano Grudzień 9, 2017 Wiesz jesteśmy jak Yin i Yang.... tylko że ty chyba jesteś z afryki a ja z Azji...Ale i tak cie kosiam :3 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Grudzień 9, 2017 Share Napisano Grudzień 9, 2017 Oj przestań mnie chwalić, bo się zarumienię. Ups za późno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 9, 2017 Share Napisano Grudzień 9, 2017 no chodź, babo od matmy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Grudzień 10, 2017 Share Napisano Grudzień 10, 2017 Dale widzę co tam robisz . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 10, 2017 Share Napisano Grudzień 10, 2017 Chodź pokażę Ci mój miecz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Grudzień 10, 2017 Share Napisano Grudzień 10, 2017 Can you feel this love tonight? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 10, 2017 Share Napisano Grudzień 10, 2017 Wiesz, powiedział bym ci brzydkie słowo.. ale regulamin zabrania wiec... "go away" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 Część, mogę cie przytulić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 Jestem V.... Barrfind V... (007.1) 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 nie wstydź się, przytulaj mnie ile tylko chcesz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 Te debile nigdy się nie kapną, gdzie schowałem żołędzie. hehe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 Co powiedziałeś o mojej matce? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 *like a boss* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 11, 2017 Share Napisano Grudzień 11, 2017 Yestę Słodka :3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GosiElla Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Spróbuję poczytać sobie w myślach 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Patrz na mnie... no powiedziałem patrz na mnie... Kurde twardy jest 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 (edytowany) *Squue?* Edytowano Grudzień 12, 2017 przez Barrfind V. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Jestem męski... Jestem silny... Jestem piękny... ch****a gdzie mój długopis-pistolet-laser? 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Kakakakakawaii Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Emm... Tam są drzwi.. nie psuj mi powietrza... proszę... bo założę czarną czapkę a to się źle skończy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Altius Volantis Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Patrz jaka słodka jestem, o boziu, te moje słit skrzydełka i grzywa i w ogóle cała słodka jesteeeeem! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 2 minuty temu, Altius Volantis napisał: Patrz jaka słodka jestem, o boziu, te moje słit skrzydełka i grzywa i w ogóle cała słodka jesteeeeem! słodki* xD Ciekawe jak długo wytrzymam tak stać na tylnych kopytkach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barrfind V. Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 I'm pregnant. ^^ 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lightning Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Kurdelebele... zgubiłem sanie... a kitrać to, misiek i tak poleci bez jednego reniferokuca 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starray Napisano Grudzień 12, 2017 Share Napisano Grudzień 12, 2017 Ja się nie rumienię... to od mrozu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się