Killer Poke Napisano Sierpień 3, 2019 Share Napisano Sierpień 3, 2019 Pozamiatane 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 3, 2019 Share Napisano Sierpień 3, 2019 mów mi Mistrzunio 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 4, 2019 Share Napisano Sierpień 4, 2019 Niech tak będzie już zawsze:3 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 4, 2019 Share Napisano Sierpień 4, 2019 i co się gapisz deklu ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 4, 2019 Share Napisano Sierpień 4, 2019 "Wtedy dziwisz się, że tak kocham nieprzytomnie Jakby zaraz świat miał się skończyć Kiedy pytasz mnie: czemu rzucam się jak w ogień Wprost w ramiona twe, myślę sobie Nic nie może przecież wiecznie trwać Co zesłał los trzeba będzie stracić" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 4, 2019 Share Napisano Sierpień 4, 2019 Teraz mnie popamiętasz, młodzieniaszku! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Sierpień 5, 2019 Share Napisano Sierpień 5, 2019 Kurła, Panie! Czaderska kiecka! Biere ją! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 5, 2019 Share Napisano Sierpień 5, 2019 "Bo ja tańczyć chcę..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 5, 2019 Share Napisano Sierpień 5, 2019 Oj no, nie bądź taka, podziel się mięsem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 9, 2019 Share Napisano Sierpień 9, 2019 "Widziałem rzeczy, którym wy ludzie nie dalibyście wiary. Statki szturmowe w ogniu sunące nieopodal ramion Oriona. Oglądałem promieniowanie skrzące się w ciemnościach blisko wrót Tannhausera. Wszystkie te chwile zostaną stracone w czasie jak łzy w deszczu. Pora umierać." 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 9, 2019 Share Napisano Sierpień 9, 2019 "Potężny atak dziadka wąsacza!" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucjan Napisano Sierpień 10, 2019 Share Napisano Sierpień 10, 2019 A więc znów się spotykamy Alfredzie Szparko! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Sierpień 10, 2019 Share Napisano Sierpień 10, 2019 Archer don't stand a Chance against my fabulous hair style and GATES OF BABILON! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 11, 2019 Share Napisano Sierpień 11, 2019 Przestań się tak niekulturalnie wyrażać bo mi już uszy więdną 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 12, 2019 Share Napisano Sierpień 12, 2019 Jesteś mój, sprzeciwisz się raz jeszcze, a pożałujesz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Sierpień 12, 2019 Share Napisano Sierpień 12, 2019 Uważasz że Dasz MI Radę ? Tylko Spróbuj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Sierpień 12, 2019 Share Napisano Sierpień 12, 2019 Amen!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 12, 2019 Share Napisano Sierpień 12, 2019 Zamknij to okno, przeciąg zrobiłeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Sierpień 12, 2019 Share Napisano Sierpień 12, 2019 Jakie masz plany wobec mojej córki, młodzieńcze? 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Sierpień 12, 2019 Share Napisano Sierpień 12, 2019 Na co ja paczę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 13, 2019 Share Napisano Sierpień 13, 2019 Niech no ci się przyjrzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Sierpień 13, 2019 Share Napisano Sierpień 13, 2019 Siedziałeś kiedyś w duchówce? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Sierpień 13, 2019 Share Napisano Sierpień 13, 2019 Teraz Songo nie będzie miał szans 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Wind Napisano Sierpień 13, 2019 Share Napisano Sierpień 13, 2019 Kochanie... masz czekoladę na pyszczku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalski9 Napisano Sierpień 14, 2019 Share Napisano Sierpień 14, 2019 Wszyscy razem, "klap" uszami. Klap, klap, klap! Kto nie klapie, ten za Tuskiem. Klap, klap, klap! 2 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się