Darkbloodpony Napisano Grudzień 20, 2019 Share Napisano Grudzień 20, 2019 -To teraz zróbmy Geralda i Yenefer... - Mam upolować jednorożca? - Głupiutka jesteś... 1 1 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 21, 2019 Share Napisano Grudzień 21, 2019 Kiedy pijesz sok pomarańczowy mając chore gardło ... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 27, 2019 Share Napisano Grudzień 27, 2019 (edytowany) Patrzę i uwierzyć nie mogę, jakie tu pustki są. Edytowano Grudzień 27, 2019 przez Danio Doża Venucci Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 31, 2019 Share Napisano Grudzień 31, 2019 Patrzę, choć nie ma na co patrzeć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Grudzień 31, 2019 Share Napisano Grudzień 31, 2019 Tu jestem!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Grudzień 31, 2019 Share Napisano Grudzień 31, 2019 Powinienem był ugryźć się w język! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Grudzień 31, 2019 Share Napisano Grudzień 31, 2019 Na mój znak odpalamy kanonadę i rozświetlmy niebo w kolorowych eksplozjach. 3 2 1 ... A nie do północy została jeszcze godzina i pół... Ale i tak nikt nie zarzuci mi, że nie wygłądam uroczo z tym podniesionym kopytkiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 16, 2020 Share Napisano Styczeń 16, 2020 Dobrze mieć zooma zawsze przy sobie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 16, 2020 Share Napisano Styczeń 16, 2020 Ten uczuć, gdy przyłapujesz rodziców na "przytulaniu się nago" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 16, 2020 Share Napisano Styczeń 16, 2020 Chyba zaczynam go lubić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darkbloodpony Napisano Styczeń 16, 2020 Share Napisano Styczeń 16, 2020 Ciekawe jak smakują te babeczki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 16, 2020 Share Napisano Styczeń 16, 2020 ....były dobre Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Decaded Napisano Styczeń 16, 2020 Share Napisano Styczeń 16, 2020 *ukrywa okruszki* Nic nie wiem o babeczkach! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Starlight Sparkle Napisano Styczeń 16, 2020 Share Napisano Styczeń 16, 2020 "Eto" 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 17, 2020 Share Napisano Styczeń 17, 2020 Może tego po mnie nie widać, ale wcisnę Ci te gary za 8 tysięcy choćby nie wiem co. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheerful Sparkle Napisano Styczeń 17, 2020 Share Napisano Styczeń 17, 2020 Myślisz o tym, co ja? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 18, 2020 Share Napisano Styczeń 18, 2020 Mleko! Szyszka! Ślimak! Trusia! Koszyczek! Bździna! Ha! Jak to brzmi! 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 18, 2020 Share Napisano Styczeń 18, 2020 Chodź Gadget, coś ci pokarzę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Styczeń 18, 2020 Share Napisano Styczeń 18, 2020 "Wyzwanie fire noodles to był zły pomysł..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BiP Napisano Styczeń 18, 2020 Share Napisano Styczeń 18, 2020 (edytowany) "Co ty nie powiesz...?" EDIT Przypomina mi się scena z czegoś tam, gdzie 3 małpki stroją różne miny, jedna zakrywa usta druga uszy, a trzecia oczy. - Taka scena jest w wielu produkcjach "Księga Dżungli", "Rio", "Emotki", "Pingwiny z Madagaskaru" i nie jestem pewien, ale i w "Zwierzogrodzie" i pewnie dlatego, że twórcy owych filmów uważają to za uber śmieszny i potrzebny gag w swoich filmach... Edytowano Styczeń 19, 2020 przez BiP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 19, 2020 Share Napisano Styczeń 19, 2020 Przypomina mi się scena z czegoś tam, gdzie 3 małpki stroją różne miny, jedna zakrywa usta druga uszy, a trzecia oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 20, 2020 Share Napisano Styczeń 20, 2020 No dobra, ja będę tą trzecią. Znajdźcie jeszcze tę od uszu i będę miał wreszcie z kim pójść na piwo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 21, 2020 Share Napisano Styczeń 21, 2020 Bierz czapkę, ekwipunek i idziemy na przygodę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Danio Doża Venucci Napisano Styczeń 21, 2020 Share Napisano Styczeń 21, 2020 upside down Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Killer Poke Napisano Styczeń 21, 2020 Share Napisano Styczeń 21, 2020 Co ja tutaj robię, kto zrobił mi ten żart? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się